Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bir gün o minicik bedenini sarabilecek miyim?mis kokunu ciğerlerime kadar çekip,yavrum diyebilecek miyim?o pamuk ellerini,o badem gözlerini görebilecek miyim?sana cicilerini giydirip,uzun uzun güzelliğini seyredebilecek miyim?annelik dedikleri o kutsal duyguyu ben de tadabilecek miyim?eskiden seni çok çabuk bulacağımı zannederdim.ama şimdi seni iki kere kaybettikten sonra bir daha bulamayacak mıyım diye düşünmeye başladım.hayatımın en zor sınavıyla karşı karşıyayım.geçer miyim kalır mıyım bilemiyorum.tek bildiğim seni çok özlediğim yavrum.gülen gözlerim vardı eskiden.neşeli saatlerim vardı...artık ağlayan gözlere ve umutsuz saatlere gebeyim.sanki şu hayatta hiçkimsem ve hiçbirşeyim yokmuş gibi yalnız hissediyorum.tek mutluluk,tek servet sen miymişsin?boğazıma düğümlendi hayat...

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug::teselli: :teselli:

zemuszemuszemuszemusMaşallahh canımm güzell gelişmiş yumoşlarınn.Hadii inşallahh buu ayy bu rabbim bebeğini gönderir sana faza bekletmez inşallahhh zemuszemus zemuszemus Sıkı çalışş :jeyyar:

tatlım ınsallah allahım senınde yüzünü güldürücek aglattın benı mafoldumben

BENAY_ÇINAR canıım eminiiimm ki bu sınavı hepimiz geçeceğiz. Çünkü dünyanın en güzel duygusunu yaşamak istiyoruz, kötü birşey istemiyoruz ki Yaradan' dan... Ahh be gülüüm sela vakti Allahım sesimizi duysun, yakarışlarımıza cevap versin inşallaah. Öyle güzel anlatmışsın ki duygularını, ağlattın beni kıız...

balım cok ıyısın ya ınsallah hepımız güleriz buay:Saruboceq:
senı cok sevdım umarım hep böyle mutlu olursun cnmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:a.s.

kızlar loveliye okadr soru sordukkı heyecandan topıge ugramıyo sanırımalkisalkisalkis
loveli gelde soruları cvplaaaaaa sevınıcek 9ayın var daha negüzel masallahopuyorumnanaktan

balım cok ıyısın ya ınsallah hepımız güleriz buay:Saruboceq:
senı cok sevdım umarım hep böyle mutlu olursun cnmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:a.s.

Sağoalsın canım:asigim:Aminnn inşallahhhh hepimizin yüzü gülücek yakında:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

duygularını çok güzel dile getirmişsin bende okurken çok duygulandım burda aglamamak için kendimi zor tuttum aynı şeyleri yaşıyoruz rabbim hepimizin bu bebek istegini yerine getirsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.aynı yolda,aynı umutlarla yürüyoruz.umarım yolumuz uzun,umutlarımız yorucu olmaz.kendimi çok güçlü zannederdim ama gücümün tükenmekte olduğunu hissetmeye başladım.tek isteğim allahım hiçbirimize çok fazla aratmasın.sizinle duygularımı paylaşınca,kendimi bir nebze de olsa rahatlamış hissediyorum.sizler benim yol arkadaşlarımsınız.yolunuz açık,gönlünüz rahat olsun...

Canım paylaştığın yazıyı çok beğendim.Yonca hanım aynen benim yaşadıklarımı anlatmış.ınşallah mutlu sona bizde ulaşırız.

ArkadaŞlar bende klomen tedavısı alıyorum ılk denemem ne olacak bellı deĞıl Şu 5 gÜn Önemlı benım ıÇın oldu oldu olmadı geÇmıŞ olsun...

Canlarım nihayet zor bir hafta bitti.-tatlicadiarzu- Herkese iyi hafta sonları. Kendinize ççoook iyi bakın e mi?opuyorumnanaktan İnşallah pazartesi topiğe girdiğimde bir sürü güzel haber alırım.
Abe üperim epçiinizi.kaydirigubbakcemile3

İnşşalahh canım bizde seni öpüyoruk daaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selaaaaam kızlar nasılsnz bakalım artk eskisi gibi giremiyormm fırsat buldkça bi mrb dmeeye çalışıorm ne var ne yok bakalımmm?? Allah emeklerinizi boşa çıkarmasn inşallah en yakın zmaanda hamileyyiiimm die çığlık atarsnz gelecek ay da inşallah ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…