kızlar sizin için dogan bebişleri hafiye gibi buluyorum valla kaydirigubbakcemile3
benide ekleyin klomenle ilk ayda hamiş oldum
Totemcim, doktorum da bana progestanı bir önceki ay 17. günde, bu ay ise 18. günde başlattı.10 gün sürüyor zaten.Bittiği gün,ya da bir ertesi gün adet olman gerekiyor bebiş yoksa.Ben böyle biliyorum.Bence başla.Çok da vakit kaybetmemişsin.
benide ekleyin klomenle ilk ayda hamiş oldum[/
tebrik ederim arkadaşım,Allah sonunu getirsin inşallah,bize de kısmet olur inşallah:Saruboceq::içelim:a.s.
Canım tşk ederim sabah akşam günde 2 tane ve toplam 10 gün kullanıyorsun sen dimi
umutlucumda adet olana kadar kullanıyormuşşş kafamçokkarıştı
nasıl yaniiii kafamçokkarıştı
Canım tşk ederim sabah akşam günde 2 tane ve toplam 10 gün kullanıyorsun sen dimi
umutlucumda adet olana kadar kullanıyormuşşş kafamçokkarıştı
nasıl yaniiii kafamçokkarıştı
kızlar belirtilerimi anlatıyım
klomene reglimin 5 günü başladım..günde 2 tane 5 gün içtim..
sonra dr gittim ve iyi bir yumurtamın oluştuğunu söyledi ve günaşırı ilişki önerdi.
reglimin ayın 14 ünde olması gerekiyordu..14 akşamına kadar bekledim olmayında pazar günüydü gittim nöbetçi eczaneden test aldım..ikinci çizgi çok ince ve silikti..
ertesi gün dr gittim ve kanda bakıldı ve hamişim..
belirtilerime gelince hapı içerken sanki adet olacakmışım gibi belimde ve karnımda ağrılar vardı..
dr sorduğumda normal yumurtlama ağrısı dedi
daha sonra öyle bariz hiçbir belirtim olmadı..
kimisi yazıyor yok çok idrara çıkıyorum yok idrarırmın rengi değişti yok akıntı oldu
gögüslerim hassaslaştı v.s.
walla bende hiçbişey olmadı
hatta o ilk belirtileri okurken üzülüyodum bende bunların hhiçbiri yok yine bişey olmadı diye
ama o kişiden kişiye değişiyormuş onu öğrendim
o yüzden burda yazıyorum..moralinizi bozmayın..illa belirti olması gerekmiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?