balım aynen valla. Listeyi tutmaya gönüllü birini bulup biraz bebek işine de topiğe de ara vermek istiyorum. artık bünye kaldırmıyor işin gerçeği.
Bu arada bi sorum var sana. Benim doktor çatlatma iğnesinden 14 gün sonra regl olursun diyordu. Benim bugün 16. günüm regl ağrılarım yavaş yavaş başladı ama daha sökülmedim. Kendi takvimime baktım. en fazla 15. günde regl olmuşum. Bi taraftan ağrım var diye umutsuzum bi taraftanda acaba diyorum. Çatlatma İğnesinden sonra en geç ne zaman regl olunur biliyor musun?
anlat canım ya valla hiç bi fikrim yok bu konuda hani ben büyümemişse diye tekrar verirmi acaba dedimTOTEMCİĞİM ha gayret güzelim. Şunun şurasında 4 gün dediğin nedir kii? İştah meselesine gelince, klomen bende iki ay iştahsızlık yaptı ama üçüncü ayda acayip iştahımı actı. Özellikle de tatlı yemek istedim hep (yedim de zaten). Yani sürekli aklımda birşeyler yemek vardı. Hatta bu yüzden ben de çok hazırlamışım sanırım kendimi gebiş olduğuma ama sonucu biliyorsun. İnşaaalllaahh seninki bebişten dolayıdır.
EZGİ ben anlamadım galiba. Sen klomen içtim yarın kontrole gidecem dememiş miydin? Eğer böyleyse doktor neden tekrar klomen versin ki. Yarın yumoşların büyümüş mü diye bakacak şekerim usg ile. Eğer yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaştıysa da çatlatma iğnesi verecek ve ilişki takvimi hazırlayacak senin için. Aaayy amba uzun anlattım valllaa benim canım sıkılda haa:))))
anlat canım ya valla hiç bi fikrim yok bu konuda hani ben büyümemişse diye tekrar verirmi acaba dedim
bide büyümüşse çatlatma iğnesimi vuruluyo onu bilmiyodum ben eğer klomen işe yaramazsa çatlatma iğnesine geçiliyo zannediyorum şimdi işe yaradıysada kesin vuruluyo dimi
Yok canım büyümemişse tekrar vermez. Birkaç gün sonra tekrar kontrole çağırır. Senin bünyen nasıldır bilmem güzelim, kendi kendine çatlamıyorsa yeterli olgunluğa (yaklaşık 18 mm çapında) ulaştığında çatlatma iğnesi vurduruluyor. Bunun akabinde ilişki öneriyor doktor. O takvimi her doktor farklı verebiliyor canım. Eğer merak ettiğin başka şeyler varsa çekinmeden sorabilirsin. Çünkü burada hepimiz kader arkadaşıyız. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.a.s.
ya bende bişey sorucam kasıklarda oluşan ağrı klomen kullanırkenmi oluyo yoksa bittikten sonra ben kullandım dün bitti ve hiç bir ağrı olmadı bende??
Güzelim bu kistten bende olmuştu, o ay klomen içmedim, adet olduğundakendi kendine gider demişti doktorum. Ve gitmişti. Ama yine korunmana gerek yok, inşallah tutar bu ay demişti. Yani üzülecek birşey yok şekerim, bu kistler olağanmış yani. Yine de Allah vermesin, ben adetimde çok kötü ağrı çekmiştim kist olduğunda. Hayırlısı olsun senin içinkaydirigubbakcemile3
Seldacığım hoş geldin. İşlerin yoğun herhalde pek giremiyorsun buraya. Malum vergilerin son günleri dimi:dilcikar: Senin de adetine 3 gün kaldı. İnşallah sen bari sevindirirsin bizi bu ayzemuszemus Canım doktor GONOL F verdi. Hem 450 lik hem de 900 lük. Eeee daha azı da benim gibi dinazoru kurtarmaz dimiisırnaşık şey Çarşamba kontrole gidecem bakalım ne olacak. Ama bi iğne var yaaa, acayip gaz yapıyor haakafamçokkarıştı Klomenle zaten oluyordu ama bu bi başka yahuuu
Kızlar ya aslında kendime bile belli etmemeye çalışıyorum ama çok heyecanlıyım
Kırmızıların günü yaklaştıkça heyecanım daha da artıyor.
Aslında ben sadece klomen kullandım ne kontrole gittim ne de çatlatma iğnesi oldum.
Yani şansım çok az ama yine de nedendir bilmiyorum içim kıpır kıpır :uhm:
Bir de arkadaşlar bugün 24. günüm ama benim akıntım var ve sanki hemen hastalanacak mışım gibi yumoşlarım ağrıyo ...
Hımmmmm bir de bugün hiç doymuyorum yawww CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?