evet cnm ilk klomenim,peki kist varsa ne olucak kötü mü yani kisti geçrimek için uzun bi tedavi mi gerekicek yani çok mu beklicem tekrar bebiş için
selam kızlar
Çok gerilere gidemedim.
emelim canım. Bana da fenalık geldi bu işlerden. Düşün düşün beynimiz patlayacak artık. Boşvereceğiz ama nasıl? İşte onu bilmiyorum.
Umutlucum hayırlı olsun iğne tedavin gonal f mi puregon mu kullanıyorsun?
Balım töbeee... Kız bebek sevdasına kör olacağız ha... Bide bu hap. İğne daha ağır bi hormon. İnşallah iğneyi sever vücudun.
balım aynen valla. Listeyi tutmaya gönüllü birini bulup biraz bebek işine de topiğe de ara vermek istiyorum. artık bünye kaldırmıyor işin gerçeği.
Bu arada bi sorum var sana. Benim doktor çatlatma iğnesinden 14 gün sonra regl olursun diyordu. Benim bugün 16. günüm regl ağrılarım yavaş yavaş başladı ama daha sökülmedim. Kendi takvimime baktım. en fazla 15. günde regl olmuşum. Bi taraftan ağrım var diye umutsuzum bi taraftanda acaba diyorum. Çatlatma İğnesinden sonra en geç ne zaman regl olunur biliyor musun?
slm kızlar bende geldim aranıza pko var ve klomene başladım daha yeni başladım o yüzden 5 tane kullandım dün bitti ve yarında dr.a gidiyorum bakalım ne olucak
slm canım inşallah 5 tane işe yarar pek yaramaz diyolar ama sen ilk seferde mi 20 kullandın çok değilmi??Selam ezgii tedavin hayırlıı olsun inşallahh güzelce yumoşların büyümüştürr:Saruboceq:
ne şanslısın 5 tane kullanmışsın
Ben 20 tanemafoldumben
slm kızlar bende geldim aranıza pko var ve klomene başladım daha yeni başladım o yüzden 5 tane kullandım dün bitti ve yarında dr.a gidiyorum bakalım ne olucak
çok tşk ederim canım inş. öyle olurEzgi aramıza hoşgeldin canım. Herşey gönlüne göre olsun inşallah. Bu ay klomen kullanışın ilk ve son olur umarım:lepi:
Evet gözlerim bulanık görüyor şuandamafoldumbentadıda iğrençççmafoldumbenbenımde 2 aksam önce boğazımda kaldı yapıştı oraya gitmedii..Eşimde kızıyor bır hapı yutamıyon dıyemafoldumbençok tşk ederim canım inş. öyle olur
hem bide bu hap beni çok kötü yaptı gözüm kararıyo sizdede öyle oldumu bide tadı çok kötü geçen gün boğazımda kaldı ve orda dağıldı iki saat kıvrandım valla hep yara yaptı çok kötüydümafoldumben
slm canım inşallah 5 tane işe yarar pek yaramaz diyolar ama sen ilk seferde mi 20 kullandın çok değilmi??
aynen benimkide öyle ne biçim yutuyosun anlamıyorum diyo hap yutmayı öğretiyo bana sanki ben bilmiyorum bu değişik bi hap ağıza atılınca hemen dağılıyo ve boğazda çok acı bi tat bırakıyo korka korka atıyorum vallaEvet gözlerim bulanık görüyor şuandamafoldumbentadıda iğrençççmafoldumbenbenımde 2 aksam önce boğazımda kaldı yapıştı oraya gitmedii..Eşimde kızıyor bır hapı yutamıyon dıyemafoldumben
Ben ilk seFERDE 10 tane ile başladım
aynen benimkide öyle ne biçim yutuyosun anlamıyorum diyo hap yutmayı öğretiyo bana sanki ben bilmiyorum bu değişik bi hap ağıza atılınca hemen dağılıyo ve boğazda çok acı bi tat bırakıyo korka korka atıyorum valla
valla ikimizdede aynı şeyler olduğuna göre hapta bi anormallik var bencekaydirigubbakcemile5Lanet bişi iştee kalınn bogazda ıgrenc tadı ile dağılıyorrr-tatlicadiarzu-sonra yutt yutabilirsenn-tatlicadiarzu-yada bizde bir anormallik var varr-tatlicadiarzu-.Ben bide peşpeşe 2 alıyom-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?