BALSURATÇIĞIM evet ben de duymuştum birkaç kişiden gözde bulanıklık yaptığını. Yafruum biz sıpa yapacaz diye dur bakalım daha nelerimizden olacaaz...
Günaydınnn umutlumm hoşgldinn cnım.İşlerinde kolaylaık versın rabbımopuyorumnanaktan
Yeni tedavinn hayırlıı olsun inşallahhh bu seferrr rabbim yüzünü güldürücekk...:Saruboceq:
Tabıkıde listede kalıcanklava:
Nilsucuğum karından yapılan iğnelere geçtik bu ay. Hayırlısı olur inşallah. Öğrenebildiğim kadarıyla bu iğneler klomenin daha gelişmişiymiş. Ayy ne fena bişi bilseniz. Kendi kendime iğne batırıyorum resmen. Genelde başkalarının kocaları yaparmış ama, bizimkinin ödü patlıyo beceremiyoooo. Neyse bunu da gördük sonunda. Balım neydi, kalbura mı dönecez artık.:)))
Hoşgördüm şekerim. Sana da günaydınlaar.
Tamam canımıniçi kalırım tabii listede. Hem de seve sevee.alkisalkisalkis
Ama tatlım sen klomeni içmezsen ne olacak. Yarıda mı bırakacaksın tedavini. Doktorunu ara bence güzelim. Belki dozunu azaltır.
Günaydın kızlar, hepimize hayırlı bir hafta diliyorum.Totemcim, hani beraber hamiş kalacaktık oyunbozanlık yok, umutlu olacağız ama eğer olmazsa da yıkılmadan yola devam edeceğiz. Bu arada içiyor musun progestanı ihmal etme iç tamam mı? Bu hafta bizim haftamız hadi bakalım hayırlısı olur inşallah....opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
ayyy gine sinirlerim tepemde deli olmamak elde degil bugün adetimin 21.günü
bişey geldigini hissettim tuvalete gittim kan gelmiş tuvalete oturuncada geldi resmen kan
bu neyin nesi yaa bıktım artık
eemell umarım bebiş yerleşiyordur
ama yine de doktorunla bi görüş bence
üzülme canım ben de her ay adet olacakmıyım diye beklemekten bıktım usandım. Herşey aslında beyinde bitiyo düşünmeyecez ama kolay değil bazen bu siteye bile girmeyim diyorum ama kendimi tutamıyorum giriyorum böyle olunca hep düşünüyorum
günaydın kızlar
ayyy gine sinirlerim tepemde deli olmamak elde degil bugün adetimin 21.günü
bişey geldigini hissettim tuvalete gittim kan gelmiş tuvalete oturuncada geldi resmen kan
bu neyin nesi yaa bıktım artık
ben artık doktora falan gitmiyorum hiç bi şey oldugu yok kendi kafama göre takılıyorum
gerçi kimseye örnek olmak istemem bu davranışla.canım benim hiç bi şeyin yerleştigi falan yoktur artık hiç hamile kalamıycakmışım gibi geliyor
bende bıktım beklemekten eylülde evleneli 2 yıl olcak ve ben 2 yıldır korunmuyorum senağlama
Bu mittel schmerzm olabilir.
Yani yumurtladığına işaret olabilir.
Çalışmaya devam bence, hatta tam zamanı büyük olasılıkla
NİLSU canım perşembe çağırdığına göre adetinin 4. günü oluyor. Büyük ihtimalle kist var mı yok mu diye muayene ettikten sonra yine klomen verir doktorun. Yanlış hatırlamıyorsam senin bu ay ilkti dimi. Doktoruna göre değişebiliyor ama, 2- 3 klomen deniyor genelde doktorlar. Hayırlısı olsun şekerim. Dediğim gibi adet olabilmek de güzel.
EMELCİĞİM umutsuzluk yoookk. Adet habercisidir belki bu kanaman. Ama olsun, üzülüp dert etmek yok. Öyle anlaşmıştık hatırlıyorsun dimi?...
ESEMOS sana günaydın canım...
günaydın kızlarr yeni haftaya bol bol hamişlerle başlarız inş. kırmızıları gören arkadaşlar yeni bir ay yeni bir umut diyerek yola devam üzülmek yok benim kırmızılarda erken gelecek galiba belirtiler başladı sankikaydirigubbakcemile3
NİLSU canım perşembe çağırdığına göre adetinin 4. günü oluyor. Büyük ihtimalle kist var mı yok mu diye muayene ettikten sonra yine klomen verir doktorun. Yanlış hatırlamıyorsam senin bu ay ilkti dimi. Doktoruna göre değişebiliyor ama, 2- 3 klomen deniyor genelde doktorlar. Hayırlısı olsun şekerim. Dediğim gibi adet olabilmek de güzel.
EMELCİĞİM umutsuzluk yoookk. Adet habercisidir belki bu kanaman. Ama olsun, üzülüp dert etmek yok. Öyle anlaşmıştık hatırlıyorsun dimi?...
ESEMOS sana günaydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?