Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Nilsucuğum karından yapılan iğnelere geçtik bu ay. Hayırlısı olur inşallah. Öğrenebildiğim kadarıyla bu iğneler klomenin daha gelişmişiymiş. Ayy ne fena bişi bilseniz. Kendi kendime iğne batırıyorum resmen. Genelde başkalarının kocaları yaparmış ama, bizimkinin ödü patlıyo beceremiyoooo. Neyse bunu da gördük sonunda. Balım neydi, kalbura mı dönecez artık.:)))

BALSURATÇIĞIM evet ben de duymuştum birkaç kişiden gözde bulanıklık yaptığını. Yafruum biz sıpa yapacaz diye dur bakalım daha nelerimizden olacaaz...

mafoldumbenmafoldumbenKorkuyorum yaa ilk defa başıma geldiimafoldumbenBir bebe sevdası içinn çektiklerime hiç hiçç hiççç değmezmişşş yasakkelime

Hoşgördüm şekerim. Sana da günaydınlaar.
Tamam canımıniçi kalırım tabii listede. Hem de seve sevee.alkisalkisalkis
Ama tatlım sen klomeni içmezsen ne olacak. Yarıda mı bırakacaksın tedavini. Doktorunu ara bence güzelim. Belki dozunu azaltır.

Kevgireee dönücekkk elekkk gibii olcak göbeklerrr:1ninca:Bir bebe sevdası yüzündenn:1ninca::1ninca:hiç değmez artıkkk:1ninca:Hayatımda herşeyden önce gelen ----Herşeyin başıı sağlıkk ----bundan sonra:gitme:

Bugün ilacın son günü16 tane yuttum -4 tane kaldı Ama içmiyceem.Bir bakayım doktorumu ararız belki

:lepi:kılzra kırmızıları gördüm ben,ama inanın bana hiç moralim bozuk değil,Allahıma şükürler olsun çok iyiyim,hatta kendimi iyi hissediyorum,çok şükür adetim düzenli di mi yayıkılmadım ayaktayım:dance:

kızlar dr umu aradım bu adet oldum dedim o da perşembeye randevu verdi,şimdi yine klomen mi vericek yoksa başka bişi mi,ya da klomenin sayısını mı artırıcak yardımcı olur musunuz ,fikri olan var mı

Günaydın canımmmm , aşkolsun olur mu hiç oyunbozanlık
İnşallah hamiş oluruz bu ay bende çok istiyorum :Saruboceq:
progestana başladım , 27 hazirana kadar içicem .
ama benim yumoşlarım sanki hastalanacakmışım gibi ağrıyo.
inşallah bebiş habercisidir bu ağrılar :ecrin_bebek:

günaydın kızlar
ayyy gine sinirlerim tepemde deli olmamak elde degil bugün adetimin 21.günü
bişey geldigini hissettim tuvalete gittim kan gelmiş tuvalete oturuncada geldi resmen kan
bu neyin nesi yaa bıktım artık

eemell umarım bebiş yerleşiyordur
ama yine de doktorunla bi görüş bence

üzülme canım ben de her ay adet olacakmıyım diye beklemekten bıktım usandım. Herşey aslında beyinde bitiyo düşünmeyecez ama kolay değil bazen bu siteye bile girmeyim diyorum ama kendimi tutamıyorum giriyorum böyle olunca hep düşünüyorum

eemell umarım bebiş yerleşiyordur
ama yine de doktorunla bi görüş bence

ben artık doktora falan gitmiyorum hiç bi şey oldugu yok kendi kafama göre takılıyorum
gerçi kimseye örnek olmak istemem bu davranışla.canım benim hiç bi şeyin yerleştigi falan yoktur artık hiç hamile kalamıycakmışım gibi geliyor

bende bıktım beklemekten eylülde evleneli 2 yıl olcak ve ben 2 yıldır korunmuyorum senağlama

günaydın kızlarr yeni haftaya bol bol hamişlerle başlarız inş. kırmızıları gören arkadaşlar yeni bir ay yeni bir umut diyerek yola devam üzülmek yok benim kırmızılarda erken gelecek galiba belirtiler başladı sankikaydirigubbakcemile3

canım arada kırmızılar erken geliyo bak benim mayıs ayında kırmızılarım nasıl geldi önce 16mayıs sonra 26 mayıs sonra 31 mayıs tam üç kere gördüm ama yapacak bişey yok hiç kafana takma istersen bi doktora görün ben 5 yıllık evliyim bir düşük yaşadım üstünden iki sene geçti tık yok hakkımızda hayırlısı canım sen tedavini aksatma birgün hepimizin bebişi olucak:teselli:

NıLSU canım perşembe çağırdığına göre adetinin 4. günü oluyor. Büyük ihtimalle kist var mı yok mu diye muayene ettikten sonra yine klomen verir doktorun. Yanlış hatırlamıyorsam senin bu ay ilkti dimi. Doktoruna göre değişebiliyor ama, 2- 3 klomen deniyor genelde doktorlar. Hayırlısı olsun şekerim. Dediğim gibi adet olabilmek de güzel.
EMELCıĞıM umutsuzluk yoookk. Adet habercisidir belki bu kanaman. Ama olsun, üzülüp dert etmek yok. Öyle anlaşmıştık hatırlıyorsun dimi?...
ESEMOS sana günaydın canım...

Cnm benimde 3 yıl oldu hem de arada 1 düşükle beraber
2 , 3 yıl inanki birşey değil ...
11 yıl bekleyenler biliyorum cnm
Allahtan ümit kesilmez cnm sadece zamanı var ve demekki bizim zamanımız daha gelmemiş.
ayrıca sinir stres yaparsak da olmuyor.Onun için üzülmek yok.
Bu arada klomeni doktorsuz lütfen kullanmayın arkadaşlar gerçekten çok sakıncalı klava:

hatırlıyorum canım benim ama ne yapayım kırmızıyı gördügüm an beynimede kan
sıçrıyor bu ay eşimlede gitcez testi yaptırmaya inşallah

aynen devam cnm ben de bugün kırmızıları gördüm,ama ne isyan ne eetim ne kendimi yedim,eşim bile çok sevindi bu halime,üniversite hocam vardı ve de güzel cümle kurmuştu bi gün:Hayattat nefes alabildiğin sürece herşeyin bi telefisi ve çözümü vardır diye.Gerçekten öyle, sağlıkla nefes alıyoruz çok şükür olmıcak diye bişi yok sabır,nanç,hoşgörü ve bol duadır bizlerin devası :Saruboceq:zemuszemus

evet cnm ilk klomenim,peki kist varsa ne olucak kötü mü yani kisti geçrimek için uzun bi tedavi mi gerekicek yani çok mu beklicem tekrar bebiş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…