Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Cnm umutlucum merhaba ,
Vallahi ilk defa bu ay çok heyecanlandım nedense :bbo:
Galiba bu ilk defa klomen kullanmamdan kaynaklanıyor, sanıyorum klomeni gözümde büyütmüşüm ve ondan çok şey bekliyorum.Gerçi hep söyledim ya ben çatlatma iğnesi falan da olmadım.
Şimdi de sadece progestana devam ediyorum.Günde 3 kere...

Benim önceden kalan progestanım vardı o da 27 hazirana kadar kullanıcam ve bitecek.
Aslında 26 haziran adetimin 28. günü ama benim hiç düzenli olmadığından kafam karıştı.
Acaba progestanı ne zaman kessem :sm_confused:

Günaydın kızlaaar... 3 gün sonra adet olmam lazım heyecanla bekliyorumAllah bana hayal kırıklığı yaşatmasın inşallah...

Canım merhaba nasılsınnn ,

Valla bende senin gibi çok heyecanlıyım canım yaaaaa
Bizim adet tarihlerimiz aynı ama benim hep gecikmeli diye topiğimizin uğurlu listesine 28 haziran diye verdim.
Ayyyy inşallah gelmezler
Canım sende belirti falan var mı

TOTEMCıM Merhaba canıım...Çok iyiyim ve çok heyecanlıyım işte. Evet canım tarihlerimiz aynı ama belli olmaz 3 gün önce 3 gün sonra olursa da gayet doğal.Bu hafta bizim haftamız canım böyle çok umutlu beklemeyeyim diyorum ama olmuyor yaaa....
Belirtilere gelirsek göğüslerim biraz büyüdü, kasıklarımda ince sancılar oluyor nadiren, progestan zaten feci uyku yapıyor bende uyuma isteğim çok yani, hani sanki adet oldum olacam gibi bir hoşum işte:)
Yalnız dünden beri iki kez durduk yere midem resmen ağzıma geldi, kusamadım ama içim dışıma çıktı sanki...Sende var mı benzer belirtiler canım?

Canım bende aynı durumdayım düşünmek istemiyorum ama olmuyor .
kasıklarda sancı bende de var ve her an adet olacakmışım gibi...
Birde sabahları uyandığımda acayip karnım aç oluyo ki aslında kahvaltı etmekten hiç hoşlanmam :umursamaz:
heee bir de benim karnımın altı şiş...
Belki de bunların hepsi herzamanki gibi adet belirtisi ...
Canım sen progestanı ne zaman bırakıcaksın

Canım, benim progestanım tam adet günümde bitiyor.Yani 26 Haziranda son üç taneyi içecem, doktor öyle bir veriyor ki sanki hesaplıyor adam ya:)
Totem, benim de karnımın altı şiş:) ınşallah arkadaşım bunların hepsi adet habercisi değil bebiş belirtisidir.Ne güzel olur düşünsene aynı anda hamile kalsak, hayali bile insanın içini kaynatıyor:)

ayyy canım inşallah bebiştir.
bu arada sen nerede yaşıyosun ?

Ben Hatayda yaşıyorum canım.Aslen Kırşehirliyim.Eş durumundan Antakya'lı oldum:)
Böyle işte canım...Hani geçen ay bir kimyasal gebelik yaşamışım ya, tedirginim de aynı zamanda.Yalnız o zaman acayip bir bel ağrım vardı.Bu ay belim ağrımıyor.Ya, ne bileyim içimden bir ses bu sefer tuttu diyor ama offff bilemiyorum
Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız elbet...Tevekül etmek en iyisi şu an için, geç olsun ama sağlıklı bebişlerimiz olsun...

kızlar az önce doktordan geldim
o kahverengi kanamanın sebebi klomen değilmiş progestron eksikliğiymiş
onun için progestan başlattı doktorum bu arada 3 tane yumoşum olmuş :) ve bu ay çatlatma iğnesine gerek yok dedi

Tatlım inşallah hislerinde yanılmıyorsundur ve bu ay bebişin gelir.
Evet aslında herşey kısmet...
Allah alnımıza ne yazdıysa bizler onu yaşıyoruz.
Ama bu bebiş işinde inandığım ve teyit ettiğim tek şey aslında kafandan silip atmak.
Geçen yıl hamiş kaldığımda şok olmuştum hiç aklımda yoktu o ay mesela
Hatta dr bebiş var diyince yok cnm olamaz dedim :1no2:
Ama olmuştu işte...
benim hislerimde bu ay bu konu üzerinde çok durduğumdan tutmadı diye düşünüyorum
aslında tek çözüm relax olmak -tatlicadiarzu-

arkadaşlar ben adetin 5. günü klomene başladım. 5 gün içtim, bitti. Bugün adetimin 16. günü. ıştahım acayip açıldı. Aklıma ne gelse, tv de ne görsem canım istiyor. Klomen size böyle bi şey yaptı mı?cokacimcoook

evet canım klomen kullandığımda benimde çok iştahım açılıyor.. ama inş. seninki bebişten dolayıdır:Saruboceq:

topiğin dinazorundan sevgiler......
nasılsınız kızlar yeni hamişimiz yok galiba....
umarım gözümden kaçmamıştır....

kızlar cvplar için çok tşkler
bugün dr.a gittim ve klomen işe yaramış dedi(bu arada ultrasonla baktı) çok sevindimhihoyyyt
yumurta 15 mm olmuş ve iki gün sonra tekrar çağırdı 19 mm e ulaşırsa iki gün içinde çatlatma iğnesi yapıcakmış bakalım ulaşıcak mı
bide çatlatma iğnesini dr.vurup parasınımı alıyo yoksa iğneyi biz mi alıyoruz bu konuda hiç bişey söylemedi dr çok pahalımı

ben özele gidiyorum ama bana hiç alttan bakmadı dr sadece ultrasonla bakıyo acaba öbürü daha mı iyi ultrasonda belli olmuyomu

ben özele gidiyorum ama bana hiç alttan bakmadı dr sadece ultrasonla bakıyo acaba öbürü daha mı iyi ultrasonda belli olmuyomu

canım iğne çok ince uçlu kendin bile yapabilirsin insülin iğnesine benziyor...
muayene alttan olmalı yumurtalar o şekilde net görünüyo ilk defa senden duydum ben kaç doktora gittiysem alttan baktı ve bizimle aynı durumda olan arkadaşlard hep öyle bahsetti.
her doktorun bir tarzı var demekki....bilemiyorumfisfisfis
ha burada iğneyi kendin alıyosun canımdoktoruna sor hangi iğneyi vercekse eczanelerde bulunmuyo pek siparişle depodan getiriyolar önceden ayırt ettir.....

Son düzenleme:
tamam canım tşk ederim benim gittiğim dr.da ultrasonla görünüyo dedi:uhm:
peki iğnelerin fiyatları nasıl bide 1 tane vuruluyo zannediyodum ben kaç tane vuruluyo

günaydın arkadaşlar daha adet olmadım bekliyorum bakalım inşallah bi kırmızı kart yemem.ateşim de düşmedi daha inşallah allah yüzümüze bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…