Günaydın canlarım. Hayırlı sabahlar hepinizeopuyorumnanaktan
EZGİCİĞİM ikinci kez, üçüncü kez derken farklı aylardan bahsediyoruz canım. Yani ilk ayda bana 2x1 vermişti doktorum klomeni. İkinci ay da, hatta üçüncü ayda da öyle yaptı. Şimdi sen bugün gidecek ya, ultrasonla aşağıdan:kedi: muayene edecek. Ama hiiiç korkulacak bir durum değil. Sen devlet hastanesine mi yoksa özel muayenehaneyi mi gidiyorsun bilmiyorum. Devlet hastanesine gidersen karından ultrasonla bakıyor canım. Çatlatma iğnesi iki çeşit bildiğim kadarıyla. Pregly olanı (zor bulunuyor) kalçadan yapılıyor, ovitrelle olanı (pahalı) koldan yapılıyormuş.:smiley-cool:
TOTEMCİĞİM nasıl gidiyor beklemeler? Progestana devam dimi?sengözlerimebaksanab
tatlım inşallah hayırlısı olur cnm,allah gönlüne göre versin senin benim de cümlemizin de inşallah ama lütfen düşünmemeye çalış
Günaydın kızlaaar... 3 gün sonra adet olmam lazım heyecanla bekliyorumAllah bana hayal kırıklığı yaşatmasın inşallah...
TOTEMCİM Merhaba canıım...Çok iyiyim ve çok heyecanlıyım işte. Evet canım tarihlerimiz aynı ama belli olmaz 3 gün önce 3 gün sonra olursa da gayet doğal.Bu hafta bizim haftamız canım böyle çok umutlu beklemeyeyim diyorum ama olmuyor yaaa....
Belirtilere gelirsek göğüslerim biraz büyüdü, kasıklarımda ince sancılar oluyor nadiren, progestan zaten feci uyku yapıyor bende uyuma isteğim çok yani, hani sanki adet oldum olacam gibi bir hoşum işte:)
Yalnız dünden beri iki kez durduk yere midem resmen ağzıma geldi, kusamadım ama içim dışıma çıktı sanki...Sende var mı benzer belirtiler canım?
Canım, benim progestanım tam adet günümde bitiyor.Yani 26 Haziranda son üç taneyi içecem, doktor öyle bir veriyor ki sanki hesaplıyor adam ya:)
Totem, benim de karnımın altı şiş:) İnşallah arkadaşım bunların hepsi adet habercisi değil bebiş belirtisidir.Ne güzel olur düşünsene aynı anda hamile kalsak, hayali bile insanın içini kaynatıyor:)
Ben Hatayda yaşıyorum canım.Aslen Kırşehirliyim.Eş durumundan Antakya'lı oldum:)
Böyle işte canım...Hani geçen ay bir kimyasal gebelik yaşamışım ya, tedirginim de aynı zamanda.Yalnız o zaman acayip bir bel ağrım vardı.Bu ay belim ağrımıyor.Ya, ne bileyim içimden bir ses bu sefer tuttu diyor ama offff bilemiyorum
Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız elbet...Tevekül etmek en iyisi şu an için, geç olsun ama sağlıklı bebişlerimiz olsun...
arkadaşlar ben adetin 5. günü klomene başladım. 5 gün içtim, bitti. Bugün adetimin 16. günü. İştahım acayip açıldı. Aklıma ne gelse, tv de ne görsem canım istiyor. Klomen size böyle bi şey yaptı mı?cokacimcoook
evet canım klomen kullandığımda benimde çok iştahım açılıyor.. ama inş. seninki bebişten dolayıdır:Saruboceq:
ya bende bişey sorucam kasıklarda oluşan ağrı klomen kullanırkenmi oluyo yoksa bittikten sonra ben kullandım dün bitti ve hiç bir ağrı olmadı bende??
Günaydın canlarım. Hayırlı sabahlar hepinizeopuyorumnanaktan
EZGİCİĞİM ikinci kez, üçüncü kez derken farklı aylardan bahsediyoruz canım. Yani ilk ayda bana 2x1 vermişti doktorum klomeni. İkinci ay da, hatta üçüncü ayda da öyle yaptı. Şimdi sen bugün gidecek ya, ultrasonla aşağıdan:kedi: muayene edecek. Ama hiiiç korkulacak bir durum değil. Sen devlet hastanesine mi yoksa özel muayenehaneyi mi gidiyorsun bilmiyorum. Devlet hastanesine gidersen karından ultrasonla bakıyor canım. Çatlatma iğnesi iki çeşit bildiğim kadarıyla. Pregly olanı (zor bulunuyor) kalçadan yapılıyor, ovitrelle olanı (pahalı) koldan yapılıyormuş.:smiley-cool:
TOTEMCİĞİM nasıl gidiyor beklemeler? Progestana devam dimi?sengözlerimebaksanab
ben özele gidiyorum ama bana hiç alttan bakmadı dr sadece ultrasonla bakıyo acaba öbürü daha mı iyi ultrasonda belli olmuyomu
tamam canım tşk ederim benim gittiğim dr.da ultrasonla görünüyo dedi:uhm:canım iğne çok ince uçlu kendin bile yapabilirsin insülin iğnesine benziyor...
muayene alttan olmalı yumurtalar o şekilde net görünüyo ilk defa senden duydum ben kaç doktora gittiysem alttan baktı ve bizimle aynı durumda olan arkadaşlard hep öyle bahsetti.
her doktorun bir tarzı var demekki....bilemiyorumfisfisfis
ha burada iğneyi kendin alıyosun canımdoktoruna sor hangi iğneyi vercekse eczanelerde bulunmuyo pek siparişle depodan getiriyolar önceden ayırt ettir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?