TOTEMCİĞİM yap vallahi artık şu testi. Yarın sabah inşaaalllaaahh güzel haberini verirsin bize.:lepi:
BALSURATÇIĞIM hadi hayırlısı bakalım. Bi baktır bakalım yumoşlarına, nasıllar iyiler mikafamçokkarıştı Ben de öğlende gittim doktorcuğuma ama bana ne dedi biliyor musun? "Serap nereye gitmiş bu yumurtalar?":1shok: Bugün 10. gün ve sadece bir yumoşum varmış teyzesiiii. Zaten o da 10 mm çapındaymışş:gitme: Yaaff klomenle de bir tane oluyordu ama en azından büyüyordu beeklava: Cumartesiye kadar iğnelere devam dedi. Raporumu da aldım çıkışta eczaneye gidecem bakalım, cezam ne kadar? Gitsin paracııııkklaarr:ecrin_bebek: Yani anlayacağın ben uçuşa geçtim balımbuyrunnnnnnnnn
SELDACIĞIIIIMM kız bu kadar merakta bırakma bizii. Hadi sen de yap yarın sabah şu testisırnaşık şey
AA neden öylee oldukiii olsunn hayırlısıı olsun canımm.Belkiii sonradan gelişicekk yumoşlarr cumartesiyee kadar büyürr iğnelerle merak etmeeeeopuyorumnanaktanPekii kaç dozla başladın iğnelere.Bana dr 75 le başlarızzz diyodu :bbo:
Ben bişey öğrenmek isitiyorum sizlerden, Klomen hakkında
İlk ayda günde 4 tane verilince sabah 2 tane akşam 2 tanemi içiyorsunuz?
Yada günde 2 tane verilince sabah 1 akşam 1 tanemi alıyorsunuz?
Peki hiç aranızda varmı acaba, eşlerinizde kullandımı bu hapı doktor önerdimi?
teşekkürler
canım kullanım şekli aynen söylediğin gibi hatta BALSURAT bu ay 4 içti ben 2 tane içenlerdenim...
eşler kullanabiliyo sperm kalitesi ve sayısının artması için ...
şöyle izah edeyim dişilerde yumurta üretimini sağlayan FSH hormonu erkektede sperm üretimini sağlarken dişilerde yumurta olgunlaşmasını sağlayan LH hormonu erkektede sperm olgunlığu dediğimiz kamçı kazanıp dölleme yeteneğine ulaşmasını sağlar..
bu iki hormonun ortak oluşu ve klomeninde bu olaya etki etmesinden dolayı bu ilaç her iki cinsiyet içinde geçerlidr....
Çok teşekkür ederim canım,yani benim korkum bir yan etkisi olurmu olmazmı diye, ben klomen kullanan erkekelrin ve kadınalrın daha kolay hamile kaldıklarını duydum ,ama kist yapıyormuş kadınlarda bazen.Bende o zaman günde 2 tane ile başlasam daha iyi olur değilmi? Doktorun biri bişey söylüyoru diğeri başka bişey bend ene yapacağımı bilemedim.eğe rilk ay olmazsa diğer ayda artırırım hapın sayısını 4 taneye.Yumurta takibi ve çatlatma iğneside olacağım bakalım hayırlısı olur inşallah.
totem selam
sen yazıyorsun ben de heyecanlanıyorum.Havaya soktun beni de. Yarın ben de test yapıcam bakalım ne göreceğiz. Sabah 8 de işbaşı yapıyorum sonucu yazarım size...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?