:teselli::1hug:Ağlamakk yokkk totemimyasakkelimeRabbim herşeyin en hayırlısını bilirr.Hep öyle düşünn rabbım bızlerın için en iyisini bilirr.Sabredip dua ederekk o müjdelii haberin gelmesini bekliycezzzalkisalkisalkisalkisalkisalkisGünaydın Kızlar ,
Maalesef ben 2.çizgiyi göremedim mafoldumben
Bu sabah test yapacaklar inşallah sizler 2. çizgiyi görürsünüz.
ilk ayda klomen ve pregyl iğne ile hamile kaldım.çatlama olduğunda aynen adet ağrısı oluyor.bugün çatlamadan sonraki 17.gün hamile olduğumu öğredim beta hcg 725
günaydın kızlar ben yeniyim aslında okuyordum yazılanları ama yazmıyodum.bende klomen kullandım yumurta takibi yapıldı bu sabahta çatlatma iğnesi vuruldum. yarın aşılama yapılacak çok heyecanlıyım.inşallah gelir benimde miniğim.
Günaydın herkese;ben de yeniyim,hep okuyordum ve artık yazayım dedim ben de))Dada reglime çok var ama şimdiden heyecanlanıyorum...
KIZLAR GÜNAYDIN.
Sabah ev testlerinden yaptım işe gelmeden. (toteemcim tamamen senin verdiğin gazla)allahıma bin şükür 2. çizgiyi gördüm. Yaniii hamileyimmmm:lepi:
Şimdi kan testine gidiyorum. Ne olur bana dua edin. Dönünce ayrıntıları yazarım.
Hepinizi öpüyorum
stellacım çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda sende muradına erersin
Ben az önce kan verdim 12 de alacağım sonucu. Allah bu sefer yüzüme güler inşallah.
ADRİA ve MELOCUM sizleri de tebrik ederim arkadaşlar. Allah sağlık sıhhat versin sizlere de yavrularınıza da.
Yaaa Seldaaa çok duygulandım be canıım. Süpeeer bir haberdi bu. Yani inan kendim de hamile kalsam ancak bu kadar sevinebilirdim. Duygu patlaması yaşıyorum şu andaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldenDinazorlarımızdan biri eksildiii.Şimdii sendee sıraaa umutlummdelikafaduldendelikafadulden
Balııımmm çok heyecanlıyım yaa. Vallahi önümde iş dolu ama benim canım yapmak istemiyiiiisırnaşık şey Kıızz sıra bende değil ıKıMıZDEEEalkisalkisalkis Sen ne zaman gidiyorsun yumoşları görmeye.
:teytey::teytey::teytey: ya lelliiii, bu işin sonu belliiii:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?