Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Oleyyyyyyyyy beeee.Seldammm canımmmm çok sevindim canım anlatamam..Buu duyguyu yaşamayı çokk hak ediyordunn.Tebrikkk ederimm.Rabbimm sağlıcakla kucağına almayıı nasipp etsinn inşallahh..Allahımm sen ne kadar büyüksünnn.Senii bu mübarek gündeeeee bu müjdelii haberi verdirdi :Saruboceq: :Saruboceq:Alllaha emanetttt olllll

selda sabah sabah ne güzel haberler verdin bize
inşallah kan testinde pozitif çıkar
şimdiden tebrik ederim
opuyorumnanaktan

Günaydın Kızlar ,

Maalesef ben 2.çizgiyi göremedim mafoldumben
Bu sabah test yapacaklar inşallah sizler 2. çizgiyi görürsünüz.
:teselli::1hug:Ağlamakk yokkk totemimyasakkelimeRabbim herşeyin en hayırlısını bilirr.Hep öyle düşünn rabbım bızlerın için en iyisini bilirr.Sabredip dua ederekk o müjdelii haberin gelmesini bekliycezzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ilk ayda klomen ve pregyl iğne ile hamile kaldım.çatlama olduğunda aynen adet ağrısı oluyor.bugün çatlamadan sonraki 17.gün hamile olduğumu öğredim beta hcg 725

:teytey::teytey:Maşallahh sübhanallahh listemizz gün geçtikcee artıyorr.Allahıma bünlerde şükürler olsunnn:Saruboceq::Saruboceq:
melocum tebrik ederimmopuyorumnanaktanRabbim sağlıcakla kucagına almayı nasipp etsin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar ben yeniyim aslında okuyordum yazılanları ama yazmıyodum.bende klomen kullandım yumurta takibi yapıldı bu sabahta çatlatma iğnesi vuruldum. yarın aşılama yapılacak çok heyecanlıyım.inşallah gelir benimde miniğim.

:dance:Aramıza hoşgeldinnopuyorumnanaktanAşılaman hayırlıı olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim emeklerının karsılıgını bu mübarek aylarda verippp yüzünü güldürür inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın herkese;ben de yeniyim,hep okuyordum ve artık yazayım dedim ben de))Dada reglime çok var ama şimdiden heyecanlanıyorum...

balsuratım sağolasın. Dünya duayla ayakta duruyor der annem. Ben de sizlerin dualarınıza inanıyorum temiz kalbinize iyi niyetinize inanıyorum. Hepiniz sağolun. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah.
stellacım çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda sende muradına erersin
Ben az önce kan verdim 12 de alacağım sonucu. Allah bu sefer yüzüme güler inşallah.

Günaydın herkese;ben de yeniyim,hep okuyordum ve artık yazayım dedim ben de))Dada reglime çok var ama şimdiden heyecanlanıyorum...

hihoyyytAramızaaa hoşgeldinn klomen kardeşimm:1rolleyes:Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallahh.Sonradapembe listeye geçersinn ınsallh:Saruboceq:

Canım tebrik ederim
Sabah sabah bu hayırlı günde çok güzel haberler verdin bizlere alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım benim sana gaz vermiş olmaktan çok mutlu oldum vallahi :teytey:

ADRıA SELDAFıD ve MELOCUM gözünüz aydın....TEBRıKLERRRRRR....Darısı hepimizin başınaaaa :lepi:

SELDACIIIIIIIIIIIIĞĞIIIIIMMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt
Vallahi şoktayıım. Canııım beniiim. Allahım o gül yüzünü heep güldürsün inşallaahh. Kız sabah sabah sevinçten ağlattın bediiiopuyorumnanaktanYüce Rabbiiim sağ salim yüzünü görmeyi ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Allahııımm dinazorlardan biri eksildi. Çok şükür Yaa Rabmiiimm

günaydın kızlar bende klomen ve ganophene kullandım ama etkilemedi bile beni o yüzden menogon iğneye başlamıştım işe yaramıştı fakat o ayda kalamadım su an biraz ara verdim ama devam ederim kışa doğru başlarım iğneye..... klomen falan sizlerde işe yaramış ne güzel ama beni etkilemedi bile....aranızda hamiş olanları tebrik ediyorum inş olucak olanlarada dua ediyorum

ADRİA ve MELOCUM sizleri de tebrik ederim arkadaşlar. Allah sağlık sıhhat versin sizlere de yavrularınıza da.
Yaaa Seldaaa çok duygulandım be canıım. Süpeeer bir haberdi bu. Yani inan kendim de hamile kalsam ancak bu kadar sevinebilirdim. Duygu patlaması yaşıyorum şu andaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

delikafaduldenDinazorlarımızdan biri eksildiii.Şimdii sendee sıraaa umutlummdelikafaduldendelikafadulden

Balsuratım cnm tesellilerin için çok tşk ederim.
Evet rabbim herşeyin hayırlısını verir.
İnşallah bu güzel duyguyu en kısa zamanda bizlere de nasip eder...

delikafaduldenBende bugun canım doktoruma gidicemopuyorumnanaktan

Dinazor yumurtalarına bir bakalım bakalım ne haldelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafaduldenDinazorlarımızdan biri eksildiii.Şimdii sendee sıraaa umutlummdelikafaduldendelikafadulden

Balııımmm çok heyecanlıyım yaa. Vallahi önümde iş dolu ama benim canım yapmak istemiyiiiisırnaşık şey Kıızz sıra bende değil İKİMİZDEEEalkisalkisalkis Sen ne zaman gidiyorsun yumoşları görmeye.
:teytey::teytey::teytey: ya lelliiii, bu işin sonu belliiii:teytey::teytey::teytey:

Bendee seldamın haberii alınca yerimde duramıyom.delikafaduldenÖğleden sonra gidicem Allah izin edersedelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…