ADRİAAA tebrikler cnm allah kucağına almayı da nasip etsin cnm .:lepi::lepi::lepi:
Canım bugün adetin kaçıncı günüydü ? Geçmişmiydi günün ?
ADRİA o silik de olsa öyle güzel görünüyoki...
sen hamilesin bence şimdiden hayırlı olsun diyelim...
ADRİA silik çizgiler çok güzeldir. yaniiiii hamilesiiiiiiiiiiiiiin. Tebrik ediyorum Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah. O bir yılın acısını unutup gidersin umarım. Sen yine de kopma buralardan.:lepi::lepi:sositososito
hihoyyytİnşallahh canım hayırlısı ise olur olmazsada inceldiğii yerden kopsunnhihoyyytben de balsurat nerelerde diyordum. aha da çıktı ortaya. Hadi yevrum inşallah bu sefer olacakk...
teyzesii sağoll tamamm ell sallarımm zemuszemusHadi bakalım canlarım (totem, selda) yarın sabah güzel haberlerinizi bekliyoruz. Balım senin de yumoşların inşallah büyümüştür. Ultrasonda el salla teyzelerinin selamlarını ilet emi...Herkese iyi akşamlar
kızlar galiba hamileyimmmmmmm bugün idrar testinde çok silik çizgi çıktı yarın kanda baktırcam.inanamıyorum 1 yıldır uğraşıyorduk
canım maşallah,RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..kızlar galiba hamileyimmmmmmm bugün idrar testinde çok silik çizgi çıktı yarın kanda baktırcam.inanamıyorum 1 yıldır uğraşıyorduk
geldim geldim canımın içiii..bu aralar ara sıra uğrayıp,yazılanları okudum,yazamadım.SESSİZLİĞİMİZ NİHAYET ADRİA İLE BOZULDU hihoyyythihoyyythihoyyyt
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRAN ?????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 HAZiRAN ?????
richberry:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 HAZİRAN ????
haydi kızlar inşallah sizlerden de güzel haberi alırız.. Aşkızım neredesin yavrum?
cerot kuşum yok nazan zaten yok mehtap gülü yok. Ne oldu pavyon gülleri???? Olmuyor ama böyle..
canım sanada maşallah,oh ne güzel hamiş haberlerimiz çoğalmaya başladı.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım..ilk ayda klomen ve pregyl iğne ile hamile kaldım.çatlama olduğunda aynen adet ağrısı oluyor.bugün çatlamadan sonraki 17.gün hamile olduğumu öğredim beta hcg 725
canım maşallah,RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
geldim geldim canımın içiii..bu aralar ara sıra uğrayıp,yazılanları okudum,yazamadım.
nasılsın bitanem?kıs sabah nasipse, bende test aldım, yapmayı düşünüyorum.
canım 3 kişiyiz sabah testimiz, inşallah RABBİMİN izniyle pozitif çıkar..benim daha var ama,2 düşüğümden önce adetim 3 gün erken gelmişti,son 2 aydırda erken geldi,o yüzden belki bu ay vardır heee?? birde bu ay adetimden 1 hafta sonra kasıklarımda şişkinlik ve acayip yanmalar ve batmalar var.gerçi akıntım fazla yok ama umut dünyası işte...
çok teşekkür ediyorum.canım benim içini ferah tut.inşallah silik de olsa o çizgiyi görüsün.
haberlerinizi bekliyouz.
KIZLAR GÜNAYDIN.
Sabah ev testlerinden yaptım işe gelmeden. (toteemcim tamamen senin verdiğin gazla)allahıma bin şükür 2. çizgiyi gördüm. Yaniii hamileyimmmm:lepi:
Şimdi kan testine gidiyorum. Ne olur bana dua edin. Dönünce ayrıntıları yazarım.
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?