Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

TOTEMCıĞıM sevincimize denk geldi güzelim seni atladığımı sanma sakııın. Canım benim yılmak yok. Bak görüyorsun birçoğumuz aylaaar hatta yıllaaar boyunca bekliyoruz ama inşallahh Yüce Rabbim hepimizin muradını verecek. Şimdi hemen önümüzdeki ay için umutlanmaya başlamalısın canım. Hayırlısı olsun hakkında...
Bu arada herkesin kandili mubarek olsun...

ilk ayda klomen ve pregyl iğne ile hamile kaldım.çatlama olduğunda aynen adet ağrısı oluyor.bugün çatlamadan sonraki 17.gün hamile olduğumu öğredim beta hcg 725

Tebrik ederim Melocum, allah ananlı babalı sağlıklıca büyütmeyi nasip eder inşallah.Bişey sorucam sana,klomen günde kaç tane kullandın? Yumurtlamanda yada çatlamasında sorun varmıydı doktor neden önerdi sana ? Bende daha kolay hamile kalındığını öğrendim klomen + pregly ile.

Ayrıca tüm hamileleri kutluyorum hayırlı uğurlu olsun buradan takip edip en az bende sizler kadar heyecanla bekliyorum haberlerinizi ve çok mutlu oluyorum.Darısı tüm isteyenlere inşallahh

Sağol umutlucum , aşkolsun hiç hiç öle şey düşünür müyüm ?
Canım ben de alışığım zaten bu negatif testlere ama bu ay bu topikte kendim için de çok umutluydum.Ama olsun arkadaşlarımın bu mutlu haberleri ile kendime geldim vallahiii.
Ben de artık kırmızıları bekliyorum şekerler... Zaten dedim ya eylül e kadar doktor falan yok , tabii klomende yok .Ama tabi sizler için topikte ve takipte olacağım hanımlarrrrrrrrr,
-tatlicadiarzu-

Seldaaaaaaa harika bir haber bu ya inan çok sevindim yaa, gerçekten çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza, Allah sabrının karşılığını verdi canım mübarek regaib kandilinde armağan gibi dimi?

çok sevindim inan:1hug:

kızlar galiba hamileyimmmmmmm bugün idrar testinde çok silik çizgi çıktı yarın kanda baktırcam.inanamıyorum 1 yıldır uğraşıyorduk

tebrikler Allah kucagınada almayı nasip etsin canım

seldam kız burda çıglık atmamak için kendimi zor tuttum çok duygulandım
:teytey::teytey: Allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah
darısı bizim başımıza canım yaa kendim hamile kalmış kadar seviniyorum şu anda

kızlar ben aşılamaya başlıcam bu hafta sonu regl olcam heyecanla bekliyorum ne olur banada çok dua edin tam 2 sene oldu artık sabrım tükeniyor, her hamile haberiyle gözlerim doluyo Allahım bizi de sevindir hayırlı evlatlar ver Rabbim, ne olur dualarınızda beni de unutmayın........

balım, umutlu serapım canlarım sağolun var olun. Dinozorların soyu tükendi biz de tek tek hamile kalacağız inşallah. :Saruboceq:

Şimdi bir dinozorun anılarını yazıyorum kızlar. Umarım faydası olurkaydirigubbakcemile3
Ben 32 yaşındayım çocuğum yok henüz. (dinozorun allahıyım. Hem yaşlı hem döltutmaz:roflol:

2006 yılında bebek yapmaya karar verdik. a.s
2007 yılında hamile kaldığımı sandım ama dış gebelikti ve ameliyat olmak zorunda kaldım.:çok üzgünüm:
2008 yılında tam bir sene sonra hiçbir tedavi uygulanmadan hamile kaldım. ama 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Kürtaj oldum.:çok üzgünüm:
Kürtajdan sonra 3 ay dinlendik.:smiley-cool:
2008 ekim ayında klomen ve pregnly ilaca başladım. 4 ay kullandım ama sonuç alamadım. :uhm:
Rahim içi filmi çektirdim. Sağ tüpümde dış gebelik ameliyatından kaynaklanan bir daralma olduğu tespit edildi.
Sağ yumurtalığımda 1,5 cm büyüklüğünde çikolata kisti olduğu aynı zamanlarda tespit edildi. Bu kist hamile kalamama ve düşüklerin başlıca nedeni. ıllet birşey.
Eşime iki kere sperm testi yaptırdık. Onun maşallahı var. Bizim evin defolusu benim.a.s
Sonra tedavilerden ve beklemekten sıkıldığım için 2 ay ara verdim. Gittim burun ameliyatı oldum.(Çok alakasız ama kafamdan çıkarmak istedim)-tatlicadiarzu-
Tabi kafadan atma işi çok kısa sürdü. Yine aradık doktoru.
Geçen ay yumurta geliştirici iğnelere başaladık. Tek doz yapıldı. sonuç yine hüsran.
Bu ay iğnenin dozu 2 ye çıkarıldı. Birden fazla yumurtam oldu çok şükür.ve çatlatma iğnesi yapıldı.
Şimdi çift çizgiyi gördüm ama kan testini görmeden inanamayacağım herhalde.

benim için oldukça zor aşamalardı güzellerim. Şuanda tek dileğim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlada sahip olmak.
hepinizin bir an evvel hamile kalmasını yürekten diliyorum. Başta dinozorların hası olanlar ,arkadan bütün cemaat. Dualarım hepimize.

Seldamm çokk güzell yazmışsınn:asigim:Rabbim hayırlısı ile tamamınaa erdirsin saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın yavrunu inşallahh yavrularını çoğul gebelıktırrr ınsallh:Saruboceq::dance:

emelcim merseraycım totem gülcan bu gece hepinize dua edicem kendimle beraber.
Hepinize duacıyım kızlar. Nicklerinizi sayarak dua edicem emin olun. tek tek herbirinizin adıyla.

herkese selamlar kızlar bende çok erken adet gördüğüm için kaç dr a gittim hep düzenleyiciler verdiler hiçbiri çözüm olmadı çocuk yapmaya karar verdik ve dr um dediki yumurtaların erken çatlıo büyümeden klomen hap verdi şimdi kızlar size soruom bu ilacı kullanıp yumurtaları büyüyen oldumu aranızda

Hepinize duacıyım kızlar. Nicklerinizi sayarak dua edicem emin olun. tek tek herbirinizin adıyla.

selda inan çok sevindim ya kendim olmuş gibi sevindim, bende bu gece hepimize bol bol dua edicem önce hamile arkadaşlar için sonra bizler için:Saruboceq:

Allah razı olsun. Bak sana söylelyim sen de kısa sürede hamile kalacaksın. Çok temiz kalplisin ve çok inanaçlısın. Bi de komiksin tabiii.. Bu dünyadaki mükafatın evladın olacak. Ben buna inanıyorum

Allah razı olsun canımmmm .
Ya sen bizi bugün nasıl sevindirdin bilemezsin :lepi::lepi::lepi:
Vallahi kendi negatif testimi unuttum yahuuu
Kız vallahi teselli oldun bana :teselli:
Canım bir an önce kan testinin de sonucunu söyle bizeeeee

Seldacığım ağzına sağlık gülüm. Ne güzel, işini gücünü bırakıp kısa bir destan yazmışsın bizler içinbuyrunnnnnnnnn
Balım ağzına sağlık datluum. İkiz demişsin ne iyi etmişsiin. kaydirigubbakcemile5
Ben de bir haftadan bu yana takılıyordum eşime, bu defa ikiz olacak inşallah diye:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Hani şu iğnelerden kullanıyorum, o iğneler de çoğul gebelik yapabiliyor yaa. Ama tabii bu normal insanlar için geçerli. Biz normal miyiizz, tabii ki değiliiz.zemuszemus Akşam da eşim geç geldi karnımı sevip, nasıl benim ikizler diyookafamçokkarıştı Teki buldun daaa, ikiz diyoooon, bi tane yumoşu zorla doğrultmuşum yinee dedimşakkıdı
Herşeyin başı sağlık, afiyet canlarım. Ama Seldacığım senin bebişini çok bekledik gülüm. İnşallah bu defa sağ salim yüzünü gördüğünde teyzelerine de göstereceksin tamam mıınaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…