ilk ayda klomen ve pregyl iğne ile hamile kaldım.çatlama olduğunda aynen adet ağrısı oluyor.bugün çatlamadan sonraki 17.gün hamile olduğumu öğredim beta hcg 725
TOTEMCİĞİM sevincimize denk geldi güzelim seni atladığımı sanma sakııın. Canım benim yılmak yok. Bak görüyorsun birçoğumuz aylaaar hatta yıllaaar boyunca bekliyoruz ama inşallahh Yüce Rabbim hepimizin muradını verecek. Şimdi hemen önümüzdeki ay için umutlanmaya başlamalısın canım. Hayırlısı olsun hakkında...
Bu arada herkesin kandili mubarek olsun...
KIZLAR GÜNAYDIN.
Sabah ev testlerinden yaptım işe gelmeden. (toteemcim tamamen senin verdiğin gazla)allahıma bin şükür 2. çizgiyi gördüm. Yaniii hamileyimmmm:lepi:
Şimdi kan testine gidiyorum. Ne olur bana dua edin. Dönünce ayrıntıları yazarım.
Hepinizi öpüyorum
kızlar galiba hamileyimmmmmmm bugün idrar testinde çok silik çizgi çıktı yarın kanda baktırcam.inanamıyorum 1 yıldır uğraşıyorduk
KIZLAR GÜNAYDIN.
Sabah ev testlerinden yaptım işe gelmeden. (toteemcim tamamen senin verdiğin gazla)allahıma bin şükür 2. çizgiyi gördüm. Yaniii hamileyimmmm:lepi:
Şimdi kan testine gidiyorum. Ne olur bana dua edin. Dönünce ayrıntıları yazarım.
Hepinizi öpüyorum
emelcim merseraycım totem gülcan bu gece hepinize dua edicem kendimle beraber.
Hepinize duacıyım kızlar. Nicklerinizi sayarak dua edicem emin olun. tek tek herbirinizin adıyla.
Allah razı olsun. Bak sana söylelyim sen de kısa sürede hamile kalacaksın. Çok temiz kalplisin ve çok inanaçlısın. Bi de komiksin tabiii.. Bu dünyadaki mükafatın evladın olacak. Ben buna inanıyorumSeldamm çokk güzell yazmışsınn:asigim:Rabbim hayırlısı ile tamamınaa erdirsin saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın yavrunu inşallahh yavrularını çoğul gebelıktırrr ınsallh:Saruboceq::dance:
emelcim merseraycım totem gülcan bu gece hepinize dua edicem kendimle beraber.
Hepinize duacıyım kızlar. Nicklerinizi sayarak dua edicem emin olun. tek tek herbirinizin adıyla.
:1hug:selda inan çok sevindim ya kendim olmuş gibi sevindim, bende bu gece hepimize bol bol dua edicem önce hamile arkadaşlar için sonra bizler için:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?