günaydın kızlar testime 2 gün kaldı ama kasıklarım patlayacak gibi çok ağrıyo bu aşılamada fosmu çıktı ne....
Totemciğim progestan kullanırken de adet olmuştum ben. Doktor adet olursan bırak demişti içmeyi bırakmıştım. Senin elinde 10 taneydi galiba hapların. Ben 30-32 günde adet oluyordum klomen kullanırken, günle sınırlama kendini. Yüce Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım benim. Bence elindeki progestanları bitir, pazartesi hala adet olmazsan doktoruna bi danış güzelim.
günaydın kızlar testime 2 gün kaldı ama kasıklarım patlayacak gibi çok ağrıyo bu aşılamada fosmu çıktı ne....
seldamm aminnn inşallahhhh:saruboceq:
Zaten gönlümden geçen hep ikiz olmasııı.anca doyarım 2 tanesine:asigim:
Geçen gün rüyamda 2 tane beşik görmüştüm.1 tanesi pembe 1 tanesi mavi renkti..benimmişş güyaa o beşikler ama içleri boştuu..:1rolleyes:annemde dün yumoşları duyunca bu ay o beşikler dolcak dedi:roflol:
librarian ve totem inşallah hamişsinizdir canlarım,inşallah güzel haberlerinizi alırız ama olmazsada yola devam bakın ne güzel hamiş haberleri geliyo elbet sıra bizlerede gelicektir
umutlu 22 kaç senedir ugraşıyorsun bebek için
canım sen diğer mesajında adetin biter bitmez gün aşırı birlikte olun dediğini söylemiştin
eğer doktorunun dediğini doğru yazdıysan
yani aynı zamanda değil adet sonrası kistini attıktan sonra başlayacaksın ilişkiye[/
günaydın cnm,dün dr dediki,kist oluşmuş, bu ay klomen vs vermicem adetinle kistin gitsin ama sen yine de adetten sonra gün aşırı ilişkiye devam et belki de sürpriz olur dedi
KİST BEBEK OLMASINA ENGEL DEĞİL CANIM
AMA KLOMENE KİST VARKEN DEVAM ETMEZ DR. ÇÜNKÜ O ZAMN RİSKLİ.
İNŞ. SÜPRİZ YAPAR BEBİŞİN
KİST BEBEK OLMASINA ENGEL DEĞİL CANIM
AMA KLOMENE KİST VARKEN DEVAM ETMEZ DR. ÇÜNKÜ O ZAMN RİSKLİ.
İNŞ. SÜPRİZ YAPAR BEBİŞİN
inşallah cnm inşallah
günaydın cnm,dün dr dediki,kist oluşmuş, bu ay klomen vs vermicem adetinle kistin gitsin ama sen yine de adetten sonra gün aşırı ilişkiye devam et belki de sürpriz olur dedi
canım allah hayırlara, bebişlere çıkarsın inşşşşşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?