Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Totemciğim progestan kullanırken de adet olmuştum ben. Doktor adet olursan bırak demişti içmeyi bırakmıştım. Senin elinde 10 taneydi galiba hapların. Ben 30-32 günde adet oluyordum klomen kullanırken, günle sınırlama kendini. Yüce Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım benim. Bence elindeki progestanları bitir, pazartesi hala adet olmazsan doktoruna bi danış güzelim.

librarian ve totem inşallah hamişsinizdir canlarım,inşallah güzel haberlerinizi alırız ama olmazsada yola devam bakın ne güzel hamiş haberleri geliyo elbet sıra bizlerede gelicektir

günaydın cnm,dün dr dediki,kist oluşmuş, bu ay klomen vs vermicem adetinle kistin gitsin ama sen yine de adetten sonra gün aşırı ilişkiye devam et belki de sürpriz olur dedi[/QUOTE]

Canım daha önce de söylemiştim sanırım, bende de aynısı olmuştu. O ay kendi kendine çatlamış yumurtan dedi ve çatlatma iğnesi vermemişti doktorum. Fakat adet olduğumda kontrole gittim yumurtam kist olmuş:1shok: Aynen sana dediği gibi demişti bana da. Bu ay kistin gider, ama sen çalışmalara devam et demişti. Klomenin yaptığı kistleri pek önemsemiyor anladğım kadarıyla doktorlar. Kendiliğinden gidiyormuş çünkü. Sen sakın üzme kendini. Bu ay ara verdim diye düşünürsün, bakarsın bebişin de öyle düşünmeni bekliyordur.:teselli:

Ayyy canım ya endişeliyim valla

canım allah hayırlara, bebişlere çıkarsın inşşşşşallahh

librarian ve totem inşallah hamişsinizdir canlarım,inşallah güzel haberlerinizi alırız ama olmazsada yola devam bakın ne güzel hamiş haberleri geliyo elbet sıra bizlerede gelicektir

İnşallah nilsu24 en kısa zamanda topiğimizdeki herkes minik meleğine kavuşur :Saruboceq:

umutlu 22 kaç senedir ugraşıyorsun bebek için

Şekerim ben 17. aydayım. Ama benim 11 yaşında bir oğlum var. İkinciyi düşünüyorum ama hala olmadı. Yaşım 32. Eeee az buçuk ta ilerledii yaşımsositososito Hem ben ikinciyi doğurduktan sonra üçüncüyü de istiyoruuum. Sen ne kadar zamandır istiyorsun tekyolcucuğum?a.s.

Nostokum niye öyle diyosun regl belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine karışıyo biliyosun olumsuz düşünme canım inşallah hayırlı haber alırız senden de:1hug:

günaydın cnm,dün dr dediki,kist oluşmuş, bu ay klomen vs vermicem adetinle kistin gitsin ama sen yine de adetten sonra gün aşırı ilişkiye devam et belki de sürpriz olur dedi

Canım daha önce de söylemiştim sanırım, bende de aynısı olmuştu. O ay kendi kendine çatlamış yumurtan dedi ve çatlatma iğnesi vermemişti doktorum. Fakat adet olduğumda kontrole gittim yumurtam kist olmuş:1shok: Aynen sana dediği gibi demişti bana da. Bu ay kistin gider, ama sen çalışmalara devam et demişti. Klomenin yaptığı kistleri pek önemsemiyor anladğım kadarıyla doktorlar. Kendiliğinden gidiyormuş çünkü. Sen sakın üzme kendini. Bu ay ara verdim diye düşünürsün, bakarsın bebişin de öyle düşünmeni bekliyordur.:teselli:[/QUOTE]

sağol tatlım valla iyi yazmışsın,öptüm kocaman,inşallah sen de bebişlerine arka arkaya hamile kalırsın belki de ikiz olur ha kimbilir:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…