Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım dur,yasakkelimedaha kırmızıları görmedinkiklava.inşallah 9 ayda görmezsin)adt olana kadar hepimiz hamileyiz..

SELDACIM MEHTAP GÜLÜ TEBRİK EDİYORUM ALLAH SONUNA KADAR PROBLEMSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN .BUGÜN BEN DE KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM 158.5 ÇIKTI DOKTOR DÜŞÜK DEDİ İNANIN MORALİM ÇOK BOZULDU BAKALIM HAFTAYA TEKRAR Yaptırcam kan tahlilini

MEHTAP GÜLÜ canım kan testini de yap pozitif sonucunu al doktoruna git bu mutluluğu bir an önce yaşa evlilik yıldönümünüzde bence en güzel hediye bu oldu canım yaaa.... eşine söyledinmi...

canım sabah testi tekrarlayayım, eğer aynı çıkarsa hemen kan testine koşturacam..
ayy inşallah canım inşallah pozitif çıkar.eşime söylemedim,28'ine kadarda söylemiycem.15.yıldönümümüzün sürprizi olsunyerimsenibenayy hep dualarımda ALLAHIMDAN ikiz istedim,bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine, inşallah MEVLAM dualarımızı kabul eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım moralini bozma sen kendine dikkat et moral çok önemli herşey yolunda gidecektir merak etme:teselli:

canım inş. ALLAH gönlüne göre versin. bende hep evlilik yıldönümümüzde yada eşimin doğum gününde hamiş kalıp ona hediye olarak bu haberi vermek istedim ama olmadı mafoldumbensenin adına çok seviniyorum delikafaduldendelikafadulden bi an o sahneyi hayal ettim eşin sevinçten çıldırır heralde:sm_cool: kan testi yaptırınca haberini bekliyorum:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

ayyyyyyyyyy çok heyecanlı yaaaa

iğneyi yaptırdıktan sonra 16. günüm inşallah yükselir .moralim çokkkkkkk bozuk.

amin bi tanem inşş hamişimdir.dur hemen moralini bozup üzülme canım,haftaya inşallah yükselir..
tatlım düşüğüme hamiş kaldığımda,kan testi yaptırmıştım.yaptırdığım hastanedeki dr,kesin hamişsin demişti.kendi druma gösterdiğimde,hamiş değilsin demişti..bende drumu değiştirmiştim..
bence başka bi dra daha sor.inşallah değerin normaldir..

bu gün çapada gösterdim. değerin düşük dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir dedi.eğer çok şiddetli kasık ağrısı ve kanaman olursa hiç zaman kaybetmeden gecenin 12 si bile olsa geleceksin dedi.şimdi ben de özel gittiğim doktorumu aradım haber bekliyorum bi de ona danışacağım.

canım çıldıracağı belli ama sevinçtenmi bilemem..bitanem benim 2 çocuğum var ama sağlık için dr tekrar yapmamı istemişti o yüzden çalışıp,tepinip duruyorum..
gerçi eşim çok sevinecek inanıyorum, fakat 2 kez düşük yaptığım için kafasında hep aynı soru, buda düşermi:uhm:düşüklerden sonra benimle ağladı,halime çok üzüldü..RABBİM aynı acıları kimseye yaşatmasın..:Saruboceq::Saruboceq:

totem canım,amin inşallah geç döllenmedir tatlım..

BALIM sevgili dinazorum bu ay hepimiz hamiş haberi vercez galiba ardarda inşallah...

ADRıA canım dur bakalım üzülme hemen düşük riski ilaçla gideriliyo inşallah öyle iderilebilir moralini yüksek tutki bebişinde sana sarılsın....

MEHTAPGÜLÜ canım inşallah kandada çıkar bi heves bi heves bekliyorum güzel haberlerini..

ayyy bu arada fırtına öncesi sessizlik demiştikya aynen öyle oluyo galiba...

a.s.SELDA Cok sevindim sana yazemuszemus Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dilerim Allah tan ,sağlıklı bir gebelikle bebişini kucağına alırsın... Ne güzel bir günde verdin haberi ınşallah her sey senin eşin ve bebişin için çok güzel olur...

Darısı bizlere kızlar bana çok umut veriyor böyle haberler ve inanın çok mutlu oluyorum, çok yazamasamda herkesi okumaya çalışıyorum hepinizin kandili kutlu olsun Bende bu akşam tüm topik ahalisine dua edeceğim.. Umarım çabalarımız mutluluk olarak bize geri döner...

Mehtapgülü senide tebrik ediyorum canım, dualarım ve dileklerim senin ve tüm yeni anne adayları için geçerli.....Hepinizi yürekten tebrik ediyorummm

arkadaslar bu hapları kullanmak ıcın bellı bı evlılık yada yastamı olmak gerekır drum ben ıstememe ragmen daha erken deyıp vermedi:uhm:

Tüm hamile arkadaşlarımızı çok çok tebrik ediyorum.Bu liste kk nın en uğurlu listesi. ınşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalıcağız.

arkadaşlar bişi sorcam sabahtan beri kafamda takıldı kaldı:şimdi dr bana bu kistini adetle beraber atrsın büyük bir ihtimal dedi ya,aynı zamanda da gün aşırı ilişki de bulunun dedi di mi,,,eeee ben gebe kalırsam adet olmıcam o zaman kist nasıl gidicek işte ben burasında takıldım,beni burdan çıkarabilicek birilerini arıyorumkaydirigubbakcemile5

canım eger kıstın varken hamıle kalırsan hıcbı zararı olmaz agrısı dısında ama dogumda alırlar o kıstını

canım eger yarın kan degerlerın 2 ye katlamazsa ve duserse dusuk yapcan demektır dıs gebelık teshısı koymak ıcınde kesenın gorunmesı lazım ama inş yukselırdegerın:Saruboceq:

canım ya şimdi özel gittiğim doktorum vardı onu aradım.onun bunun dediğini boşver değerin iyi hiç moralini bozma dedi 10 gün sonra gel bakalım dedii.içim rahatladı sonuçta profesör vardır heralde bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…