O zaman artık sana kader arkadaşı diyimmmm opuyorumnanaktan
Canım benim 1 saattir sağ kasığıma sancılar giriyor aslında adet ağrısı gibi de değil tam olarak anlayamadım.
Aman herneyse yarın ya da en geç haftasonu kırmızıları görüyüm bari
Bir de adete bi kaç gün kala akıntınız oluyor mu :1rolleyes:
MEHTAP GÜLÜ canım kan testini de yap pozitif sonucunu al doktoruna git bu mutluluğu bir an önce yaşa evlilik yıldönümünüzde bence en güzel hediye bu oldu canım yaaa.... eşine söyledinmi...
SELDACIM MEHTAP GÜLÜ TEBRİK EDİYORUM ALLAH SONUNA KADAR PROBLEMSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN .BUGÜN BEN DE KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM 158.5 ÇIKTI DOKTOR DÜŞÜK DEDİ İNANIN MORALİM ÇOK BOZULDU BAKALIM HAFTAYA TEKRAR Yaptırcam kan tahlilini
canım sabah testi tekrarlayayım, eğer aynı çıkarsa hemen kan testine koşturacam..
ayy inşallah canım inşallah pozitif çıkar.eşime söylemedim,28'ine kadarda söylemiycem.15.yıldönümümüzün sürprizi olsunyerimsenibenayy hep dualarımda ALLAHIMDAN ikiz istedim,bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine, inşallah MEVLAM dualarımızı kabul eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım sabah testi tekrarlayayım, eğer aynı çıkarsa hemen kan testine koşturacam..
ayy inşallah canım inşallah pozitif çıkar.eşime söylemedim,28'ine kadarda söylemiycem.15.yıldönümümüzün sürprizi olsunyerimsenibenayy hep dualarımda allahımdan ikiz istedim,bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine, inşallah mevlam dualarımızı kabul eder:saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:
SELDACIM MEHTAP GÜLÜ TEBRİK EDİYORUM ALLAH SONUNA KADAR PROBLEMSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN .BUGÜN BEN DE KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM 158.5 ÇIKTI DOKTOR DÜŞÜK DEDİ İNANIN MORALİM ÇOK BOZULDU BAKALIM HAFTAYA TEKRAR Yaptırcam kan tahlilini
iğneyi yaptırdıktan sonra 16. günüm inşallah yükselir .moralim çokkkkkkk bozuk.
canım dur,yasakkelimedaha kırmızıları görmedinkiklava .inşallah 9 ayda görmezsin)adt olana kadar hepimiz hamileyiz..
canım inş. ALLAH gönlüne göre versin. bende hep evlilik yıldönümümüzde yada eşimin doğum gününde hamiş kalıp ona hediye olarak bu haberi vermek istedim ama olmadı mafoldumbensenin adına çok seviniyorum delikafaduldendelikafadulden bi an o sahneyi hayal ettim eşin sevinçten çıldırır heralde:sm_cool: kan testi yaptırınca haberini bekliyorum:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:
arkadaşlar bişi sorcam sabahtan beri kafamda takıldı kaldı:şimdi dr bana bu kistini adetle beraber atrsın büyük bir ihtimal dedi ya,aynı zamanda da gün aşırı ilişki de bulunun dedi di mi,,,eeee ben gebe kalırsam adet olmıcam o zaman kist nasıl gidicek işte ben burasında takıldım,beni burdan çıkarabilicek birilerini arıyorumkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?