delikafaduldenBende bugun canım doktoruma gidicemopuyorumnanaktan
Dinazor yumurtalarına bir bakalım bakalım ne haldelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende drdan geldimkaydirigubbakcemile3
Dinazor yumurtalarıma bakmaya gittimsırnaşık şey
Odaya girince dr hamilemisinn yoksa dedi:roflol::roflol:muhahahasırnaşık şeyHayırr dedimmsırnaşık şeyaaaa diyokaydirigubbakcemile3artık olsun dıyo 6 ay oldu diyosırnaşık şeyAdamda dicek dinozorlaştınn hadi amam diyemiyo belkidesırnaşık şey.Usg odasına gıttım yardımcı kız hamılemısın dıyosırnaşık şeyyoo hayır dedım:roflol:doktor geldi yanıma baktı yumoşlara.Maşallah sübhanallah kist felan yok.5 tane yumoşum var dr şaşırdııdelikafaduldendelikafaduldenRekorum bu ayda:roflol:3 tanesı güzel gelişmis arkadan gelen 2 tanede büy,üyor dedi..Cumartesi sabahı çatlatma iğneni vur dedi göbüşündenkaydirigubbakcemile3Sonrada 3 gün çalışın dedi:roflol:Rahim kalınlıgımda iyi 9 mmBu ay tutsun inşallahhh artıkk diyoo.Hamile kal artıkk diyo:roflol:dedım ıgneye geçelimmm..Yok dedi yinee ulan fosilleştim klomenle.eger adet olursam 7.ay klomene geçicem :rofloloktor hapla ucuz yöntemle kalıtelı ve çok yumoşun oluyor dedii.iğnedede aynıı yumurtalarr bıraz daha fazla olcak dedı..Bence hapla yıne devam edelim dedi..Sonrada baktık olmadıı tüp bebege gıdersınız dedı..HECELEyerek senin -co-cu-gun-ol-cak dıyo:roflol:Biliyoz zaten olacagınısırnaşık şeysebebsiz infertilitee işte ne olcagı belli olmuyo:roflol oktor tüp bebe artıkk ucuzladı dedi.İğneye hiç geçmeyelim dedi.İlaçla 1 kaç ay daha devam edıp sonra dusunursunuz dedı..Bizde eşimle seneye yaza kadar bekleme kararı aldık.Acelem yok valla.koşamam hemen tüp bebe kapılarına.Bence gerek kalmıcak tüpp.Hem zaten tüpün garantısıde yOK DIYO DR 3 TAne hastadan 1 tanesı tutmuş geliyor dedi hastalarımda.Anlıcagınız böyle kızlarr fazla uzattım kusura bakmayın:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3nostokum sevgili dinazorum yazdın yaa çoK KOMikk yaakaydirigubbakcemile3ıyicee delürdükk kaydirigubbakcemile3ınşallahh peşpeş vericezzz güzel haberlerrhihoyyytBALIM sevgili dinazorum bu ay hepimiz hamiş haberi vercez galiba ardarda inşallah...
ADRıA canım dur bakalım üzülme hemen düşük riski ilaçla gideriliyo inşallah öyle iderilebilir moralini yüksek tutki bebişinde sana sarılsın....
MEHTAPGÜLÜ canım inşallah kandada çıkar bi heves bi heves bekliyorum güzel haberlerini..
ayyy bu arada fırtına öncesi sessizlik demiştikya aynen öyle oluyo galiba...
adriaa inşallahh canımm dediğinn gibi olurrbalsurat inşallah seninde allah yüzüne gülecek.içimden öyle geliyor..
esemosum inşallahhh canımm aminnn:Saruboceq::Saruboceq:maaşallah canım yumoşların süper:hooray:moralinde gayet iiiyi bence bu ay tam zamanı inş. hamiş haberini bu ay duyarız canım:CüvCüv:
adriam dualarımız seninlee.ınşallahhh değerlerin artıcakk inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:SELDACIM MEHTAP GÜLÜ TEBRıK EDıYORUM ALLAH SONUNA KADAR PROBLEMSıZ BıR GEBELıK GEÇıRMEYı NASıP ETSıN .BUGÜN BEN DE KAN TAHLıLı YAPTIRDIM 158.5 ÇIKTI DOKTOR DÜŞÜK DEDı ıNANIN MORALıM ÇOK BOZULDU BAKALIM HAFTAYA TEKRAR Yaptırcam kan tahlilini
delikafaduldenYarınn inşallahhh güzelceee mehtapım senin içindee halayy çekicz inşallah pozitif çıkıcakkk:Saruboceq:canım sabah testi tekrarlayayım, eğer aynı çıkarsa hemen kan testine koşturacam..
ayy inşallah canım inşallah pozitif çıkar.eşime söylemedim,28'ine kadarda söylemiycem.15.yıldönümümüzün sürprizi olsunyerimsenibenayy hep dualarımda ALLAHIMDAN ikiz istedim,bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine, inşallah MEVLAM dualarımızı kabul eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaslar bu hapları kullanmak ıcın bellı bı evlılık yada yastamı olmak gerekır drum ben ıstememe ragmen daha erken deyıp vermedi:uhm:
:kedi::asigim:sağolasınn pembeŞenizopuyorumnanaktan
ÇOK TATLISIN!opuyorumnanaktan
VALLA ıÇıME DOĞDU SÖYLEMEDEN GEÇEMıYCEM. BEBıŞ OLMASI ıÇıN ŞARTLAR OLGUNLAŞMIŞ GıBı.RABBıM SANA ıNŞALLAH BU AY VERECEK BEBıŞLERıdelikafadulden:CüvCüv:
arkadaşlar bişi sorcam sabahtan beri kafamda takıldı kaldı:şimdi dr bana bu kistini adetle beraber atrsın büyük bir ihtimal dedi ya,aynı zamanda da gün aşırı ilişki de bulunun dedi di mi,,,eeee ben gebe kalırsam adet olmıcam o zaman kist nasıl gidicek işte ben burasında takıldım,beni burdan çıkarabilicek birilerini arıyorumkaydirigubbakcemile5
kızlar bi de dr ben de klomenden dolayı kist olmasına rağmen adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye gir dedi,belki de bebek olur dedi,sizce bu normal mi
kızlar gittim bugün dr.a yumoşlarım büyümüş çatlatma iğnesi verdi yarın yapılcak çok mutluyum inş işe yarar
balsuratım maşallah sana da dinozor yumoşlarına da.. Bak söylüyorum geliyoor senin bebişler.. (o kadar yumoşa en az ikiz beklerim ben). allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerine..
adria canım öncelikle teşekkürler. Geç döllenmeden kaynaklı olabilir değer düşüklüğü. Sen kendini iyi takip et. Kanama ve ağrıya dikkat et. Allaha emanet ol.
Nostokcum inşallah şu dinozorları da tüketeceğiz ,şu pavyon da kepenk indirecek..:lepi:
mehtap gülüm ben seni hamile ilan ettim bile. Allah beni utandırmasın:Saruboceq:
Totemciğim inşallaahhh sürpriz yaparsın bize.
Günaydın arkadaşlaaar, Totemcim bende de yok kırmızılar...Kasıklarımdaki azcık sızıyı saymazsak olacak gibi de hisstmiyorum kendimi.Bugünü atlatırsam yarın hayırlısıyla doktordayım kan testine gel demişti.Hadi bakalım şans bu sefer de bize güler inşallaaaah...
canım sen diğer mesajında adetin biter bitmez gün aşırı birlikte olun dediğini söylemiştin
eğer doktorunun dediğini doğru yazdıysan
yani aynı zamanda değil adet sonrası kistini attıktan sonra başlayacaksın ilişkiye[/
günaydın cnm,dün dr dediki,kist oluşmuş, bu ay klomen vs vermicem adetinle kistin gitsin ama sen yine de adetten sonra gün aşırı ilişkiye devam et belki de sürpriz olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?