totem senin yaş kaçtı tatlım
günaydın kızlar testime 2 gün kaldı ama kasıklarım patlayacak gibi çok ağrıyo bu aşılamada fosmu çıktı ne....
selam kızlar
bugün kontrolüm vardı doktora gittim
sol yumurtalığımda 8 mm oluşmuş bir yumurtam var
ama yeterli değil tabi
inşallah bu yumurtan gelişir dedi
haftaya perşembe yine gidecem
olmazsa yumurtamın gelişmesi için verdiği hapın dozunu arttırcak
gonaphene veya klomen kullanırken aynı zamanda hayıt suyu, yada tohumu içen varmı
yada yumurtayı geliştirecek başka birşey yapan
Valla ben bu ay bal,tarçın çörekotunu inadına yapmadım yumurtam gelişmesin diyekaydirigubbakcemile3üstüne üstelik bu ay sigaraya başladımkaydirigubbakcemile3Birde hiç umursamadım yumoşları ıster buyusun ıster buyumesın.buyumemelerı ıcın uğrastıgım ay rekoru kırdımkaydirigubbakcemile3
Valla ben bu ay bal,tarçın çörekotunu inadına yapmadım yumurtam gelişmesin diyekaydirigubbakcemile3üstüne üstelik bu ay sigaraya başladımkaydirigubbakcemile3Birde hiç umursamadım yumoşları ıster buyusun ıster buyumesın.buyumemelerı ıcın uğrastıgım ay rekoru kırdımkaydirigubbakcemile3
amannnnnnn bu ay bende sigaraya başladım sırnaşık şey
4 aydır içmiyodum ama tık yok bundan sonra da böyle denicem
Bu arada kıslar benim kırmızılar hala gelmedi :Saruboceq:
canım inşş,sendende güzel haber alırız..kızlar gittim bugün dr.a yumoşlarım büyümüş çatlatma iğnesi verdi yarın yapılcak çok mutluyum inş işe yarar
balım hayırdır inşşş.ikizlerin olur,annenin dediği gibi,o beşikler bu ay dolar inşallaaaaahhh:Saruboceq:seldamm aminnn inşallahhhh:Saruboceq:
Zaten gönlümden geçen hep ikiz olmasııı.Anca doyarım 2 tanesine:asigim:
Geçen gün rüyamda 2 tane beşik görmüştüm.1 tanesi pembe 1 tanesi mavi renkti..Benimmişş güyaa o beşikler ama içleri boştuu..:1rolleyes:Annemde dün yumoşları duyunca bu ay o beşikler dolcak dedi:roflol:
canım RABBİM dualarımızı kabul etsin..9 ay boyunca kırmızılarında gelmez inşallaaahh:Saruboceq:Günaydın herkese a.s.
Arkadaşlarım dün akşam hepimiz için bol bol dua ettim :Saruboceq:
İnşallah en kısa zamanda hamişlerimiz artarrr sırnaşık şey
Bu arada kıslar benim kırmızılar henüz gelmedi -tatlicadiarzu-
hadi kıslar hamiş listemiz dolsuuunn.sendende güzel haber gelir inşş tatlım:Saruboceq:Günaydın arkadaşlaaar, Totemcim bende de yok kırmızılar...Kasıklarımdaki azcık sızıyı saymazsak olacak gibi de hisstmiyorum kendimi.Bugünü atlatırsam yarın hayırlısıyla doktordayım kan testine gel demişti.Hadi bakalım şans bu sefer de bize güler inşallaaaah...
tatlım yasakkelimekırmızılar gelecek diye bişey yok,belkide bebiş sancısıdır.inşşşş:Saruboceq:adet sancısı ve hamişlik sancısı aynı.hadi bakalım, bu ay bol bol halay çekelim:teytey::teytey:günaydın kızlar testime 2 gün kaldı ama kasıklarım patlayacak gibi çok ağrıyo bu aşılamada fosmu çıktı ne....
geldim geldim.canım benden hiç umut yok yaamehtapgülü nerelerdesin canım
MEHTAP GÜLÜM bence de kesin hamilesin. Allahım hakikaten mucizelerin bitmiyor. Koş hemen kan testine ne duruyorsun?delikafadulden
Bu arada ben aldım test sonucumu.994,87 değerim. Salı gününe randevu verdi doktorum. Bu arada günde 6 tane progestan içecekmişim. Allaha emanet bekleyeceğiz ondan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?