Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Başakcım hadii az kalmışşopuyorumnanaktan
Rabbimm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:

Rabbim yardımcın olsun kolayca geçsin doğumun inşallahh:Saruboceq:
Allaha emanet oll:Saruboceq:
:)Bence iyi fikirr

:kedi:yav kızlar bende hala şu sigara meletini içiyorum bırakamadım inş. hamiş kaldığımda bırakacam bende

az kaldı ya teyzesi ben kesin 4 hafta sonra dr alır gözüyle bakıyorum valla mücadele sadece burada gün saymakla test yapmakla bitmiyormuş canım sadece işin ilk bölümüymüş meger sonraki 9 ay 10 günlük serüven bir ömür sürüyor sanki zaman durmuş hiç geçmiyecekmiş gibi insanı tüketiyor endişemiz hiç bitmiyor rabbim herkese nasip etsin zaten doguma giderken listeyi yazdırıcam doguma girmeden herkesin ismini tek tek duamda söyliycem canım

:kedi:yav kızlar bende hala şu sigara meletini içiyorum bırakamadım inş. hamiş kaldığımda bırakacam bende

için için :mymeka: sigaranın bırakın bebege zararını yumurta kalitesinide düşürdügünü bilmiyormusunuz ayol birazcık fedakarlıkta bulunun bebekler için kızlar yapmayın şimdi kızıcaksınız bana biliyorum ama dumanını bile içmiyenlere çok zararı oldugunu biliyoruz artık ay birazdaha konuşursam kesin kovacak bu kızlar beni topikten susuyum en iyisi :umursamaz:

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Bırakamamak diye bişi yok bırakırsınlmaz::asigim:
Ben yarın bırakıyorum desem bırakırım:kedi:çünkü defalarca bırakıp başladım :kedida aılemın yanına ne zaman gıtsem o zaman baslıyorum

Kızlar selam , kimse yok mu:1rolleyes:

TOTEMIMmm nasılsınn varmıı değişiklikkk..Test varmı evde başkaa yedekteehihoyyyt

yuppiii balım buradaymış :lepi:
balım evde testim yok ya vallahi umutlanmamak için almadım :kedi:
ya adetin 26. gününde yaptım ya olsaydı bebiş çıkardı ama dimi kafamçokkarıştı

yuppiii balım buradaymış :lepi:
balım evde testim yok ya vallahi umutlanmamak için almadım :kedi:
ya adetin 26. gününde yaptım ya olsaydı bebiş çıkardı ama dimi kafamçokkarıştı

:mymeka:Adetin gecikmeden test yaparsan öyle olurrr:mymeka:

28 hazıranda adet günün .26.gunde yaptın testii .peki adet süklüsun kaç yanı kacgunde bır oluyon 28 mi 30 mu :uhm:
Erken yaptıgın için çıkmamışta olabilirr

balım benim adet düzenim yokki hep gecikmeli olurum hem de 1- 1,5 ay gibi
ama yakın zamandaki tarihlerim daha iyi sayılır 6 mart - 25 nisan ve 30 mayıs
bu ayda adetin 21.günde progestana başladım ve en sonunu dün içtim
aslında progestanın normale çevirmesi gerekmiyormukafamçokkarıştı

:uhm:Totemim canım ben progestan hiç kullanmadım hiçbir bilgim yokk.

ESEMOS canım biz BALCIMLA gizli köşelerde içelim diyoruz sende katıl diycem...:içelim:
amakötükedihüso BAŞAKCIM duyarsa bize kızcak o sinirlenirse burçin bebek üzülür kıyamam bebişimize....:sinifsinif:
biz en iyisi yavaş yavaş bırakalım ne dersiniz sigarayı içen tüm arkadaşlar.....a.s.

bana da herkes daha yaşın çok küçük neden bu kadar dert ediyosun diyo ama benim de her defasında onlara verdiğim cvp:haklısınız yaşım küçük ama bu iş için 2 yıldır uğraşıyorum diyorum tabi anlarlarsa :roflol:

valla bu mereti ben de içiyorum,bi bırakıyorum bi içiyorum,bugün yine aldım paket,valla olmıcak şeyi yapıyoruz ama inşallah tez zamanda tamamen bırakız janlarımgamyoncuiremsu

balsuratım demek listemiz artık sana emanet, hadi hepimize hayırlı olsun, önce sana sonra bize bulaştır listenin bereketini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…