Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

librarian canım nerelerdesin
bugün doktora gittin mi ?
hadi çok merak ettim ne durumdasın cnm
inşallah bebiş yoldadır :Saruboceq:

canım teşekkür ederim iyi dileklerin için
günaydın kızlar

canım aşılaman hayırlı olur inşallah,dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:
a.s.MEHATPGÜLÜ canım azkaldı sabrediyorum inşallah aşılama tutmuştur..
sabırsızlanıyorum.:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım anşallaaahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
balım duaların için kocamaaaan bi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..bende hep aynı şekilde dua ederim.RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün,dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Selam kızlar nasılsınız -tatlicadiarzu-

Benim kırmızılar bugünde gelmediiiiiiiiii
hadi bakalım inşallah bebiş yoldadır..:Saruboceq:
mehtapgülü seldacım tebrikler canım rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin.bizleride dualarınızda unutmayın.

canım benim henüz kesin değil.bugünüde bi atlatim,yarın dooooğru testee...

Nostokcum çok sağol cnm allah hepimize hayırlısıyla meleklerimizi göndersin :Saruboceq:

Kızlar ben hala kırmızıları görmedim ve bugün evde test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm.
Çok heyecanlandım ve hemen sizinle paylaşmak istedim :Saruboceq:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:İştee budurr!!!
TOTEMM canımmmm çokk sevindimmmm koyumuuu çıktııı çizgiiii..Anlatt çabukkk:dance:kaç tane test yaptınnn:dance:hemenmi çıktıı 2 çizgiii:sm_cool:
Tebrikkk ederimmmmm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayııı nasipppppp etsinnn inşallahhhh.Rabbim bu mübarek aylardaa senindee yüzünü güldürdü.Allaha emanett oll:Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Balım valla nasıl oldu inan hatırlamıyorum ama 2 çizgi işte hihoyyyt
ama emin olamıyorum hala beni hemen listeye eklemeseydin tatlım ya :bbo:
ben daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim de onun için hemen heveslenmek istemiyorum balım
inşallah rabbim hepimizi güldürür

Tamam canım listeyi yazdıgım msj editleyimm.Kan tahlilin belli olduğundaa yazarımmmmm:dance:

balım şimdi geldim dayanamadım hemen en yakın hastaneye gidip kan verdim
ya bir de sinir oldum doktoruma ulaşamıyorummmm
belki de bana progestan verecektiii

balım şimdi geldim dayanamadım hemen en yakın hastaneye gidip kan verdim
ya bir de sinir oldum doktoruma ulaşamıyorummmm
belki de bana progestan verecektiii

Olsunn canım bugun pazar günü doktorların dinlenme günü :1rolleyes:

YARIN ararsın doktorunu yada kan tahlili sonucunla beraber gidersin inşallahhhdelikafadulden

Tahlil Sonucu ne zaman çıkıcakkkk
:hooray:

Olsunn canım bugun pazar günü doktorların dinlenme günü :1rolleyes:

YARIN ararsın doktorunu yada kan tahlili sonucunla beraber gidersin inşallahhhdelikafadulden

Tahlil Sonucu ne zaman çıkıcakkkk
:hooray:

Balım sonucu akşam 10 da alıcaz yani o saatte gitmicez de telefon açıp öğreneceğiz
Ay nasıl stres yaptım bilemezsin canım
Bir de bugün sabahtan beri havuzda yüzdüm güneşlendim üstüne birde motorsiklete bindimm -tatlicadiarzu-

:dance::dance:Akşam gelebilirsem gelirim o saatlerde eşimde oluyor pc genelde:1rolleyes:İnşallahh hamileyimmm diyee bağırıcaksın burdaaalkisalkisalkisSonrada çatlatma iğnesinden sonrakii taktiklerini bizle paylaşıcaksınn:jeyyar:Neler yaptın bakalım bu ay :jeyyar:kaç yumoşun vardı:jeyyar:belirtiler:jeyyar:çalışmalara:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…