Canım tamam yeni tarihini yazıyorum şimdiii...
Aşılaman hayırlıı olsun inşallahh.Rabbim emeklerinin karşılığında yüzünü güldürür inşallahh:Saruboceq:
Çokk sağolun kızlarrr inşallahhh:Saruboceq:
canım aşılaman hayırlı olur inşallah,dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:selam arkadaşlar ben regl oldum listeden silebilirsiniz yeni tarihim 25 temmuz. ama ben bu ay aşılama tedavisine başlıyorum regl tarihim farklı olabilir, bakalım aşılamam hangi gün olacak bana dua edin ne olur çok heyecanlıyım ben
inşallah canım anşallaaahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.MEHATPGÜLÜ canım azkaldı sabrediyorum inşallah aşılama tutmuştur..
sabırsızlanıyorum.:Saruboceq::Saruboceq:
balım duaların için kocamaaaan bi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..bende hep aynı şekilde dua ederim.RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün,dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Canım tamam yeni tarihini yazıyorum şimdiii...
Aşılaman hayırlıı olsun inşallahh.Rabbim emeklerinin karşılığında yüzünü güldürür inşallahh:Saruboceq:
Çokk sağolun kızlarrr inşallahhh:Saruboceq:
hadi bakalım inşallah bebiş yoldadır..:Saruboceq:Selam kızlar nasılsınız -tatlicadiarzu-
Benim kırmızılar bugünde gelmediiiiiiiiii
mehtapgülü seldacım tebrikler canım rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin.bizleride dualarınızda unutmayın.
yeni hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ederim darısı bizlerinde başına inşallahhhh
Selam kızlar nasılsınız -tatlicadiarzu-
Benim kırmızılar bugünde gelmediiiiiiiiii
Nostokcum çok sağol cnm allah hepimize hayırlısıyla meleklerimizi göndersin :Saruboceq:
Kızlar ben hala kırmızıları görmedim ve bugün evde test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm.
Çok heyecanlandım ve hemen sizinle paylaşmak istedim :Saruboceq:
1 tane test yaptım vallahi yerimde duramıyorum
acaba gidip hemen kan testi mi versem CADIARZU
Balım valla nasıl oldu inan hatırlamıyorum ama 2 çizgi işte hihoyyyt
ama emin olamıyorum hala beni hemen listeye eklemeseydin tatlım ya :bbo:
ben daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim de onun için hemen heveslenmek istemiyorum balım
inşallah rabbim hepimizi güldürür
balım şimdi geldim dayanamadım hemen en yakın hastaneye gidip kan verdim
ya bir de sinir oldum doktoruma ulaşamıyorummmm
belki de bana progestan verecektiii
Olsunn canım bugun pazar günü doktorların dinlenme günü :1rolleyes:
YARIN ararsın doktorunu yada kan tahlili sonucunla beraber gidersin inşallahhhdelikafadulden
Tahlil Sonucu ne zaman çıkıcakkkk:hooray:
Balım sonucu akşam 10 da alıcaz yani o saatte gitmicez de telefon açıp öğreneceğiz
Ay nasıl stres yaptım bilemezsin canım
Bir de bugün sabahtan beri havuzda yüzdüm güneşlendim üstüne birde motorsiklete bindimm -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?