nilsu doktor işini ne yaptın
nilsu selam canım listeyle ben ve rana able ilgileniyoruz. Ama ben devredecek birini arıyorum. Hani ben sıkılmam çok süper takip ederim diyen varsa hemen teslim edebilirim.
İlgilenenlere duyurulur.
Bu arada listeyi tutan geçte olsa hamiş kalıyorr. Maviş başak rana ve en son ben..Ona göre iyi düşününkaydirigubbakcemile5 Benim gönlümden balım geçiyor ama ilgilenir mi bilmem..
Evet canım bıraksak iyi olur:asigim:Mesela bugunden az içelim en fazla 4 :1rolleyes:ESEMOS canım biz BALCIMLA gizli köşelerde içelim diyoruz sende katıl diycem...:içelim:
amakötükedihüso BAŞAKCIM duyarsa bize kızcak o sinirlenirse burçin bebek üzülür kıyamam bebişimize....:sinifsinif:
biz en iyisi yavaş yavaş bırakalım ne dersiniz sigarayı içen tüm arkadaşlar.....a.s.
Ranamm sağolasınopuyorumnanaktanAminnn inşallahh bana ve diğer arkadaşlarıma uğurlu gelirhihoyyyt
Seldacim cok dogru soyluyorsun liste kimin eline gectiyse er yada gec illaki hamis kaldi
ben listenin uguruna gercekten inaniyorum..
Balim sen ilgileniyormussun artik.. hayirli ugurlu olsun canim bebisine tez zamanda kavusursun insallah..
Seldam doktorunun progestan hap verdigini soylemistin yanilmiyorsam
canimcim buradaki doktorlar hapin pek etkili olmadigini soyluyorlar
ilk uc aylik donemde vajinal yoldan alinan pragestan jel veriyorlar
daha etkiliymis aklinda bulunsun canim
Sali gunu gittigin zaman doktoruna bir sor istersen..
Evet canım inşallahh hepimiz için hayırlısı olsunn:Saruboceq::lepi:balsuratım demek listemiz artık sana emanet, hadi hepimize hayırlı olsun, önce sana sonra bize bulaştır listenin bereketini inşallah
vereliniortakHerkese günaydın listenizin uğuruna inanarak bende birşeyler paylaşmak istedim
yaklaşık 5 aydır bizde hamile kalmak için uğraşıyoruz ama olmadı şimdiye kadar doktorada düzenli gidiyorum ama bıktı benden herşey normal diyo bendede eşimdede.7 yaşında bir oğlum var ama şimdi hamile kalamıyorum lütfen benide listenize ekleyin adet günüm 26 haziran
dilerim bende birgün müjdeli haberi veririm:Saruboceq:
sositosositoHadii bakalım hayırlısı olsun 2 rekat namazımı kılıp çatlatma iğnemi vurdumsositososito
Ama bu sefer kanadıyaa acıdıda :jeyyar: korktum alkisalkisalkis
vereliniortakHerkese günaydın listenizin uğuruna inanarak bende birşeyler paylaşmak istedim
yaklaşık 5 aydır bizde hamile kalmak için uğraşıyoruz ama olmadı şimdiye kadar doktorada düzenli gidiyorum ama bıktı benden herşey normal diyo bendede eşimdede.7 yaşında bir oğlum var ama şimdi hamile kalamıyorum lütfen benide listenize ekleyin adet günüm 26 haziran
ESEMOS canım biz BALCIMLA gizli köşelerde içelim diyoruz sende katıl diycem...:içelim:
amakötükedihüso BAŞAKCIM duyarsa bize kızcak o sinirlenirse burçin bebek üzülür kıyamam bebişimize....:sinifsinif:
biz en iyisi yavaş yavaş bırakalım ne dersiniz sigarayı içen tüm arkadaşlar.....a.s.
:lepi:hadi hayırlı olsun bakalım bol çaışmalı günler diliyorum....:kedi:
sigara 4 fkri iyidir bana uyar başlayalım ozaman..delikafaduldendelikafadulden
nilsu canım,bi arkadaşım ikinci bebiş için uğraşıyor.sürekli gittiği dr'dan çok memnun,banada tavsiye etti. hamişmiyim değilmiyim, bi kesinleşsin,hemen ona gidecem.maltepe üniversitesi tıp fakültesi.yrd.doç.dr. M.ZİYA GÜNENÇ.tatlım istersen bi araştır,istersen ona git.inşallah dr'dan güzel haberlerle dönersin tatlım..
sositosositoHadii bakalım hayırlısı olsun 2 rekat namazımı kılıp çatlatma iğnemi vurdumsositososito
ranam nasılsın canım...evet progestan için söylediğine,bende inanıyorum.kızım hamişken kanaması vardı,dr alttan atması için verdi,daha etkiliymiş.şimdi torunum 1,5 yaşında,avatardaki resmi çok tatlı dimii...ben iki düşüğümdede içitim ama faydası olmadı şimdi düşünüyorumda belkide kızım gibi kullansaydım fayda ederdi..
Seldacim cok dogru soyluyorsun liste kimin eline gectiyse er yada gec illaki hamis kaldi
ben listenin uguruna gercekten inaniyorum..
Balim sen ilgileniyormussun artik.. hayirli ugurlu olsun canim bebisine tez zamanda kavusursun insallah..
Seldam doktorunun progestan hap verdigini soylemistin yanilmiyorsam
canimcim buradaki doktorlar hapin pek etkili olmadigini soyluyorlar
ilk uc aylik donemde vajinal yoldan alinan pragestan jel veriyorlar
daha etkiliymis aklinda bulunsun canim
Sali gunu gittigin zaman doktoruna bir sor istersen..
canım hoşgeldin.listemiz uğurlu gelir inşallah...vereliniortakHerkese günaydın listenizin uğuruna inanarak bende birşeyler paylaşmak istedim
:lepi:hadi hayırlı olsun bakalım bol çaışmalı günler diliyorum....:kedi:
sigara 4 fkri iyidir bana uyar başlayalım ozaman..delikafaduldendelikafadulden
Canım tamam yeni tarihini yazıyorum şimdiii...selam arkadaşlar ben regl oldum listeden silebilirsiniz yeni tarihim 25 temmuz. ama ben bu ay aşılama tedavisine başlıyorum regl tarihim farklı olabilir, bakalım aşılamam hangi gün olacak bana dua edin ne olur çok heyecanlıyım ben
balım hayırlı olsun iğnen.hadi bakalım bol bol çalış,bebişin çift gelir inşallah..
HADİ HAYIRLISI CANIM.
ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?