inanmayacaksın ama ben sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım balım ,
bi hevesle adetin 5. günü dr gittim hemen o akşam klomene başladım sabah 1 akşam 1
sonra 10. gün tekrar gittim ve usg de baktık 1 tane yumoş var ve minicik
kendi kendime dedim ki bu böyle itekaka olmaz amannn dedim gitmedim doktora bi daha
inan ki yumurtladım mı yok çatladı mı diye hiç üzerinde durmadım ve anlamadım zaten
hatta bir hafta sonu benim koçiş arkadaşlarıyla dalışa gitti ben de ona kızdım ya en önemli günlerdeyiz ama sen yoksun diye hatta surat bile yaptım çünkü 2 gün yoktu bana da aman boşver böyle kafana takarsan gün hesabı yaparsan zaten stresten olmaz dedilmaz: iyi dedim
sonrada adetin 21.günü kendi kendime hatta umutlucuma da soraraktan progestana başladım ve günde 3 tane içtim taki 27. günüme kadar
cnm hikayem budur işte inşallah rabbim yüzümüze bakar , isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım
canııımm ay çok sevindim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Nostokcum çok sağol cnm allah hepimize hayırlısıyla meleklerimizi göndersin :Saruboceq:
Kızlar ben hala kırmızıları görmedim ve bugün evde test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm.
Çok heyecanlandım ve hemen sizinle paylaşmak istedim :Saruboceq:
canııımm ay çok sevindim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
kan testinin sonucuda eminimki pozitif çıkacaaaakk:lepi:untmt sakın sonucu hemen yaaazz..:sm_cool::sm_cool:
canııımm ay çok sevindim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
kan testinin sonucuda eminimki pozitif çıkacaaaakk:lepi:untmt sakın sonucu hemen yaaazz..:sm_cool::sm_cool:
Selam kızlar nasılsınız -tatlicadiarzu-
Benim kırmızılar bugünde gelmediiiiiiiiii
Nostokcum çok sağol cnm allah hepimize hayırlısıyla meleklerimizi göndersin :Saruboceq:
Kızlar ben hala kırmızıları görmedim ve bugün evde test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm.
Çok heyecanlandım ve hemen sizinle paylaşmak istedim :Saruboceq:
kızlar çatlatma iğnemi vuruldum 3 gün oldu beklemedeyim:Saruboceq:
arkadaşlar ben bugün idrar testi yaptım, negatif çıktı malesef
son adet tarihim 8 hazirandı
Ama hala hamile olma şansım var değil miiiiii?:çok üzgünüm:
Canım iğneden sonraki ilk 10 günde yalancı pozitif çizgi çıkabiliyorr.Çünkü çatlatma iğnelerinin içinde gebelik hormonu varr reçetede de yazıyor okudum benn.O yüzden adet gününde yapmak en iyisi benceee.Bak totem arkadasımızın önce negatif çıktıı şimdii pozitifff o yüzden az sabırr:)kızlar ben çatlatma iğnesini 3 gün önce oldum eğer hamilelik olursa testte kaç gün sonra belli oluyo acaba???
tatlı kendini üzme ne olur,inan bana ben 2 senedir kendimi zümekten ,yıpratmaktan başka bişi yapmadım hep ağladım hep stres yaptım,peki ne oldu bebiş oldu mu hayır,demek ki kendimizi üzerek,ağlayarak bebek olmuyor ve artık kendi kendime dedim ki,üzülmicem,ıkılmıcam,isyan sinir stres yok ,bence sen de bunu dene ve inan bana bizler için hayırlı olan zamanda o dünyalar güzeli haberi alıcaz birtanem:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?