Merhaba kizlar
dun doktordaydim, Allahima sukur bebisimiz cok iyi
20 gun sonra tekrar pop-smear icin gitmem lazim
benim bebis o zaman 14. haftalik olacak ins.
yalniz biraz endiseliyim
doktorum bebege zarar vermez o bolgeye gecilmeyecek desede
ben korktum birkere yaptirirmiyim bilemiyorum
bu arada seldacim biz iyi takipcilerdendik hatirliyormusun
sevil arkadasimizda pop-smear yaptirmisti
keseye zarar verdigi icin dusukle sonuclanmisti
Allah korusun
yanlis hatirlamiyorum degil mi birtanem..
canım ben kimseyi dinlemiyorum horul horul uyuyorum. elimde değil. Kafam durmuyor. Sarhoş gibiyimMerhaba arkadaşlar a.s.
Nasılsınız bakimmmmm
Ya benim acayip uykum geliyor işyerinde nerdeyse uyucam yaniklava:
Yeni hamişler size öle oldu mu ya ?
Bu arada balım nasıl gidiyor yumoşlar ? ınşallah temmuzda sen ve diğer bekleyen arkidişler burada çığlıklar atacak :dance::dance::dance:
Bu topik çok uğurlu kızlar buna inanınnnnnnnnn
Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
canım alttan ilaç sıkıp tüplerin açık olup olmadığını kontrol ediyorlar tıkanıklık varsa açıyorlar diye biliyorum.. bana biraz daha değişiği yapıldı laparoskopi diye göbeğimden ve biraz altından iki delik açtılar kamerayla baktılar o esnada da tüplerimide kontrol ettiler bendede tıkanıklık varmış açtılar şimdilik çok şükür bi sorunum kalmadı beklemedeyim canım sen daha önce rahim filmi çektirmemişmiydinCADIARZU
Eşinn çokk biliyooooo alacak iştee netnaniknaniknaniknanik
canım ev değiştirme durumumuz var ağustosta netleşecek, eşim gerek yok 2 aylığına başvurmaya dedibir de evde net olursa ben başından kalkmazmışım:))) asıl bahane bu aslındaa:) sorma bu konuda savaşım devam ediyor...:))bir de bu aralar şirketde bazı IP lerde kısıtlama var canım, eskisi kadar rahat da giremiyoruz hani
seldam bize ikiz dilemiş balım hazır mıyızz:)))
balım benim kullandığım klomeni yola dizsem ist a yol olurdu valla da..:)) kızıma da 4 senelik tedavi sonunda gebe kaldım ben canım..dr um bunu şeker hastalığına benzetmişti..dedi ki "şeker ilacı nasıl vücudun dengeleyemediği şekeri dengeliyorsa, bu da vücudunun oluşturamadığı yumurtayı oluşturuyor..zaten zararlı olsa reaksiyon gösterir mutlaka" demişti..rahat ol bitanemmm..midende ilaca karşı bi hassasiyet yoksa sorun yok..
ha elbet herşeyin doğal yolu güzel ama olmuyorsa napalım canım dimi..
HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM KIZLARRRR
Doktorun yumurtaya baktıgında gayett iyi diyorsaa ezgimm sorun yok ozaman:1rolleyes:İlla ağrımıyor diye işe yaramıyormuu diyee düşünce canımm .Herkezin bünyesı farklı agrısızda yumoş olur :1rolleyes:ya kızlar hepiniz klomen kullandığınızda yumurtlama döneminde ağrı oluyo falan diye yazmışsınız ama benim hiç ağrım olmadı yumutaya baktığındada gayet iyi dedi ama acaba ağrı olmazsa işe yaramıyomu(
Uykucuu hamişimizzzz opuyorumnanaktanÖpüyorumm ŞenizMerhaba arkadaşlar a.s.
Nasılsınız bakimmmmm
Ya benim acayip uykum geliyor işyerinde nerdeyse uyucam yaniklava:
Yeni hamişler size öle oldu mu ya ?
Bu arada balım nasıl gidiyor yumoşlar ? İnşallah temmuzda sen ve diğer bekleyen arkidişler burada çığlıklar atacak :dance::dance::dance:
Bu topik çok uğurlu kızlar buna inanınnnnnnnnn
Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
hihoyyytbitanem bende rahim flimi anestez ile çektirdim.Flimin çekilmesiii 15 dk sürüyorr..Benimm odaya girmemle çıkmam öyle oldu.Uyudum ve ayıldım:1rolleyes:Uyandıktan sonrada hiçbirrr ağrımm olmadııı evime geldim:1rolleyes:nilsu bişi sorucam eger bn hamıle deilsem bu ay rahım filmi çektirmeyi düşünüyorum belkıde tüpler tıkalı boşuna uğraşmamak lazım. acaba uyuşturarak anestezi ile yapılıyor mu ben dayanamam. geçmişte vajinismus problemımde vardı bu konuda cok hassasım. muayene olurken bile ölüyorum.
hayırlısı cnm inş. uğurlu gelir inş hayırlısı ile hamile kalırsınslm kızlar bende bugün ilk klomen hapımı yuttum
mrba balsurat senın yumuşlar ne alemde catladılar mı
bitanemm benim yumoşları cumartesi günü çatlattımm .Şimdii tüplerdee ne yapıyorlar bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
umarım döllenmş rahme gidiyorlardır cnm
canım ben eskileri okuyodum cvp geciktim kusura bakma..ben de 12 haftalık hamileyim şu an.klomen kullanmıştım 3. ayda hamile kaldım çok şükür..bende ve eşimde problem yoktu ama olmuyordu,dr kontrolünde oldu.darısı tüm isteyenlerin başına moralinizi hiiç bozmayın gelecek bebişler..
Haklısın esemosum mbende aynen böyle sallıyorum:dance::dance:hoppp hoppp:dance:
:dance:Hadi bismillahh şifa olsunn :)inşallah yumoşların büyüsünsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?