Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım umutlanma istersen benimde 2.29 çıkmıştı acabamı? diye düşündüm senin gibi ama maalesef değildim:teselli:

ya öle mi diyorsun... off ne bilim işte bi umut arıyo insan ve buldugu bişeye de sıkı sıkı sarılıyo.. ben 2 gun önce yaptıgım idrar testinde de hafif bi silik çizgi görmüştüm gölge gibi ondan mıdır bilmm umutluydum ama dediğin gibi boşa kandimi kandırıyorum

benim 2 ay önce prolaktinim yüksek çıkmıştı şimdi düşmüş çok şükür bide eşimde sperm azlığı var
geçmiş olsun

merhaba kızlar,
bende yeni katıldım aranıza, ben 2 kere bebeğimi 5 aylıkken düşürdüm. 2. bebeğimi klomenle hamile kalmıştım. 2 ay önce bebeğimi kaybettim. Yüce allahım kimseye göstermesin. Rahim ağzı yetmezliği sorunu var. BU cumartesi ilk kez muayene olcam. Rahim filmi çekecekmi bakalım.

selam kıslar.
bugün moralim çok bozuk,canım sıkılıyooooooo..
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBİŞİME BİRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..

kötü şeyler aklına getirme inşallah yükselir değerin azcık sabret

canım bebişinde sende Allaha emanetsin inşallah bi sorun çıkmaz
hayırlısılla kucagına alirsın melegini
Allah yardımcın olsun canım

mehtap gülü ağlamaa. Aklına olumlu şeyler getir ve duaa ett canım. ınşalah bu sefer bebeğin seninle kalır canımm...Çok kötü bi duyguu biliyorum ama sakin ol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…