1.kür :Bal.tarçın .çörekotu
2.kür :incir kürü
bunlarıı biliyorumm esemosumopuyorumnanaktan
KIZLAR GÜNAYDIN.
Sabah ev testlerinden yaptım işe gelmeden. (toteemcim tamamen senin verdiğin gazla)allahıma bin şükür 2. çizgiyi gördüm. Yaniii hamileyimmmm:lepi:
Şimdi kan testine gidiyorum. Ne olur bana dua edin. Dönünce ayrıntıları yazarım.
Hepinizi öpüyorum
saol bitanem deneyelim bakalım... senin çalışmalar ne alemde balım bu ay inş. tutar da ikimizde hamileyizz diye çığlık atarız kızdelikafadulden
Canım umutlum çokkkk sağol hayatımmm
Az önce doktorumla konuştum gebesin hayatım yarın mutlaka gel kan testini tekrarlayalım dedi ve progestana devam dedi :lepi:
darısı tüm isteyenlere :Saruboceq:
arkadaşlar bugün beta hcg sonucum 953 çıktı .içim biraz olsun rahatladı.çok şükür rabbime.
kızlar kaçgündür giremiyorum sayfalar uçmuş okumaya vaktimde yok
kötü günler geçiriyoruz ailece abimin eşi dogum yaptı cumartesi ama bebegimizin kalbine giden bir damar tıkalı hastahanede küvezde yatıyor oksijen veriyorlar siyami ersek hastanesinde balon tedavisi ile açılması lazım ama orasıda 15 gün sonra getirin diyor torpil arıyoruz bi tanıdık vasıtasıyla öne geçirmeye çalışıyoruz herkeze haber verdik burdanda yardımcı olabilen bir arkadaş çıkarsa lütfen yazın bana
bebegimizin acil tedavi olması gerekiyor annesi perişan dün çıkardılar onu hastaneden böyle işte
zuzucuk sen ne yapıyorsun? tedavi vs. hamile. hangi aşamadasın cnm
Doktorun dediği günlere bu sefer uyduk bakalım...:kedi:Ama yinede devam edicem yarın 18.günüm daha çok yumoş olduğu için arkadan gelenler geç çatlıyor olabilir..:kedi:Sendeee iyi değerlendir bakk :jeyyar::jeyyar:İnşallahh canım bu ayy dediğin gibi hamiş oluruzzz:Saruboceq:Ama ben şimdiden herşeye hazırlıklıyım.SağlIK OLSUN Rabbim Ol emrini verdiğinde herşey olurr.Yeterki o hayırlıı zaman gelsinn ..Sınavı geçicezz çok az kaldı:jeyyar:kaydirigubbakcemile5
ayyy...acık da kendimi anlatayım...bugün çok mutluyum çok şükürikili tarama testimizi ve gebelik tahlillerimizi yaptırdık,sağlıklıymış bebişim içim rahatladı...darısı tüm isteyenlerin ve hamilelerimizin başına.Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbim:Saruboceq: amin herkese sevgiler görüşmek üzere.
slm kızlar ben yeni üye oldum. Ama uzun zamandır takip ediyordum.... Benım sorunum pko... Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. 19 haziranda çatlatma iğnemi oldum bugun kan testi yaptırdım sonuç 1.66 yani negatif... Morelim çok bozuldu.
ayyy...acık da kendimi anlatayım...bugün çok mutluyum çok şükürikili tarama testimizi ve gebelik tahlillerimizi yaptırdık,sağlıklıymış bebişim içim rahatladı...darısı tüm isteyenlerin ve hamilelerimizin başına.Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbim:Saruboceq: amin herkese sevgiler görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?