Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bugün bir gezmeye çıktım epey kaynatmışsınız...
TOTEMCıM baaaak boşa korktun gördünmü herşey süper olur inşallah..

hihoyyythihoyyyt canım yaaa çok sevindim...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşaaallah...hadi bakalım site dökülüyo sırayla 2010 da bebekleri patlatacaz inşallahdelikafadulden

saol bitanem deneyelim bakalım... senin çalışmalar ne alemde balım bu ay inş. tutar da ikimizde hamileyizz diye çığlık atarız kızdelikafadulden

Doktorun dediği günlere bu sefer uyduk bakalım...:kedi:Ama yinede devam edicem yarın 18.günüm daha çok yumoş olduğu için arkadan gelenler geç çatlıyor olabilir..:kedi:Sendeee iyi değerlendir bakk :jeyyar::jeyyar:İnşallahh canım bu ayy dediğin gibi hamiş oluruzzz:Saruboceq:Ama ben şimdiden herşeye hazırlıklıyım.SağlIK OLSUN Rabbim Ol emrini verdiğinde herşey olurr.Yeterki o hayırlıı zaman gelsinn ..Sınavı geçicezz çok az kaldı:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

Canım umutlum çokkkk sağol hayatımmm
Az önce doktorumla konuştum gebesin hayatım yarın mutlaka gel kan testini tekrarlayalım dedi ve progestana devam dedi :lepi:
darısı tüm isteyenlere :Saruboceq:

CANIM SENİ DE TEBRİK EDERİM BEN HEPİNİZE SÖÖLEMİŞTİM VAKTİNİ ZAMANINI BEKLİYO BEBİŞLER DİYE..allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah..hamişler kendinizi yormayın dikkat edin bakiiim...ööle sigara migara içmek de yokklava:

arkadaşlar bugün beta hcg sonucum 953 çıktı .içim biraz olsun rahatladı.çok şükür rabbime.

tebrik ederim canım..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
walla oturdum 70 sayfadır okuyorum ama hamişleri gördükçe keyiflendim...darısı tüm isteyenlerin başına

çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum..Allah yardımcınız olsun.

zuzucuk sen ne yapıyorsun? tedavi vs. hamile. hangi aşamadasın cnm

canım ben eskileri okuyodum cvp geciktim kusura bakma..ben de 12 haftalık hamileyim şu an.klomen kullanmıştım 3. ayda hamile kaldım çok şükür..bende ve eşimde problem yoktu ama olmuyordu,dr kontrolünde oldu.darısı tüm isteyenlerin başına moralinizi hiiç bozmayın gelecek bebişler..

inşallah canım hadi bakalım hayırlısı...sırada sen mi varsın yoksamdelikafadulden
çalışmaya devam..çalışan kazanır elması kızarır eee bu da öğretmen lafı sıkı çalışırsan sınıfını geçecen bak bütünlemeye kalma tamam mı şekerim şaka bi yana hepinize duacıyım:Saruboceq:

ayyy...acık da kendimi anlatayım...bugün çok mutluyum çok şükür ikili tarama testimizi ve gebelik tahlillerimizi yaptırdık,sağlıklıymış bebişim içim rahatladı...darısı tüm isteyenlerin ve hamilelerimizin başına.Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbim:Saruboceq: amin herkese sevgiler görüşmek üzere.

EMEL BÜYÜK GEÇMıŞ OLSUN YARABBıM NERDE VARSA ŞıFASINI VERSıNN BEBEK ıYı OLACAK ıNANIYORUM
:Saruboceq:
DOKTORLAR ONUN ACıLıYETıNı MUTLAKA AYARLAMIŞLARDIR ENDıŞE ETMEYıN DEMEK ÇOK ZOR BıLıYORUM ORDA BEKLEYEN BıLıR AMA YıNE DE BU KADAR YOLDAN GELDı,ıYıLEŞECEĞıNE BEN GÖNÜLDEN ıNANIYORUM.

opuyorumnanaktanMaşşalahh herşey normallmişş..Sende bebişte iyisinizzzopuyorumnanaktan.Duaların içinde aminnn diyorummmm:Saruboceq:

canım daha üzülmek için erken değil mi? Hem benim de testlerim hep şimdiye kadar negatif çıktı ama hiç 1'i geçtiği olmadı. Hatta hiç 0.5'i bile geçmedi. Bence 4-5 gün sonra testi yenile

ArkadaŞlar benımde dÜn baŞıma bazı Şeyler geldı. Bıraz moralım bozuldu ama toparladım sonra kendımı. Evelsı gece cıddı kasık ve bel aĞrılarım oldu. Benım adet dÖnemımde bıle bÖyle aĞrılarım olmaz ve de kısa sÜrer. Ama bu ertesı gÜn yanı dÜn gÜndÜzde devam ettı. Dr.a gıttım. Sol yumurtalıkta 3 tane kıst olmuŞ. ıkı tanesı karnımın ıÇıne kanamıŞ. Benı hastaneye yatırıp gÖzlem altında tutmak ıstedıler. Karnımın ıÇıne dahada kanarsa dıye. Ben evde ıstırahat ederım deyıp kabul etmedım. O zamandır yatıyorum evde. Bı de dr. Rahımde 2 tane kese gıbı bı Şey gÖrdÜ ama Çok kÜÇÜkmÜŞ. Bebek olma ıhtımalı olabılır ama ıhtımal dÜŞÜk dedı. ÇÜnkÜ gebelık testım 0.2 Çıktı. Şımdı ıyıyım. DÜn Çooook aĞladım ama akŞama moralım dÜzeldı. Ben ıÇten ıÇe gebe olduĞuma bu ay Çok ınandırmıŞım meĞer kendımı onu anladım. Ne yapalım baŞa gelen Çekılıyor. Allah hayırlısını versın. Allah hayırlı, saĞlıklı bebekler verır ınŞ. Tez zamanda.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…