Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım sık idrara çıkma bende de var aynı zamanda çok su içiyorum ve sıcak basıyor .daha gitmedim dotora cuma ya da ctesi gidecem.çok erken olunca kese görünmez ve moralim bozulur diye gitmek istemiyorum başta çok bozdum zaten moralimi beta hcg düşük çıktı diye

Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese...
Zuzucuk bebeğinin de senin de iyi olmana çok sevindim canım. İnşallah aynı sağlıcakla kucağına da alırsın.

Canım çok geçmiş olsun :teselli:

geçmiş olsun arkadaşım. Hayırlısını dilemek en önemli şey. Şimdi nasılsın?

Pembe Çokkk geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:çok üzüdüm durumuna..Bir an öncee rabbim sana şifalar versin inşallahh..:Saruboceq:Herşeyin başıııı sağlıkk hepp diyorumm ..Bebe bebe diyee kuduruyoruzz aslında.Rabbim öncee sağlıkk versin cümlemizee.Hayatta herşey boşş yeterki sağlık olsun

Günaydınnn kızlarropuyorumnanaktanherkezee sağlık dolu bir gün diliyorummopuyorumnanaktanRabbim hastalıklardan koru bizii sana sığınmışızz.Senden başka sığınacak kimsemiz yok:Saruboceq:
fisfisfisUff yaa sabah sabahh evhamlandım ben ya bir başka topikte üyenin biri yorum yapmış banafisfisfis6 ay klomen kullanması zararlıymışş.Pehhhh doktor sanki kendisi:dilcikar:

Günaydın, herkesin dediğini kafana takma ,en iyisi doktoruna sor.
Ben de daha Klomen e başlamadan hemen internette araştırmaya başlamıştım, kistten ve zaman kaybından başka bir zararı olabileceğini sanmıyorum ,kendini korkutma. Klomifen sitrat denilen ilaç grubunun ortalama 3-4 kullanımda yumurtları geliştirmesini bekliyorlar genelde, eğer bu grup ilaçlar klomen vb. etki göstermez ise ,yumurtaları daha güzel geliştirmesi için daha kaliteli olan iğne türü ilaca geçiyorlar. Mesela sen 6aydır kullanıyorsun , bana da daha 1.de ,bir kez daha deneyelim gelişmezlerse iğneye geçeriz karından dedi (Çatlatma iğneleri ile bunu karıştırmayın, yumurta geliştirmekten bahsediyoruz,sanırım karışıklığı bu yaratıyor) bunun özünde şu var, yumurtlarımız süper gelişsede,çatlasada, daha bir araya gelmesi gereken bir süürü mucizevi olay var (sağlıklı çiftin bile her ay %25 düşün) Yani doktor da ne yapsın , o da deniyor ve bekliyor işte ,klomen e cevap veriyorsun demekki bu yüzden de devam edıyor, doktorunla konuş, doktora sorduğumda, ben daha ne kadar klomen kullanıcam demiştim bu 2.ve son olacak zamann kaybetmene gerek yok gelişmiyorlarsa demişti. o da olmazsa aşılama , o da olmazsa artık tüpe kadar yolu var napalım. Bütün bu tedavilerin ortalama sırasıyla 3-4ayda yani 3-4 denemede cvp vermesini ve her bir tedavinin en fazla 3-4 ay sürmesinin yeterli olduğunu biliyorum.Ama tabii bu uzar kısalırr.. Yok yanii bekliycezzz başka problemlerimiz yoksa eğer. Benim tam olarak pkom bile yok ,bekliyoruz işte ümitle biliyorsun. sonuç olarak doktoruna güven ,o da uzatmak istemez, şu veya bu şekilde amaç yumurtalıkları geliştirmek çatlamasını sağlamak ve beklemek, ister klomenle ister iğne ile gelişssinler. Doktorunla otur konuş. O da sana benzer şeyler söyleyecektir. Her hastanın tedavıısı farklı ,görüyorsun daha ilk klomende hamile kalan da var, benim gibi klomene cvp vermeyen de var, senin gbii 6aydır klomen kullanıpta kalamayanda var, bekliyoruz hep beraber. a.s Canını sıkma sabah sabah. sevgiler.

sositosositosositosositoEvet canımm doğru diyorsun.Allahıma şükürler olsun şimdiye kadar hiç kistim olmadı maşallahyumurtalarda kaliteli gelişiyor ve istenildiği sayıda diyorrr.Bu ay mesela 5 yumoş oldu .Doktor kaliteliler kaliteli olduğu için hapla ucuz yöntemle denemeye devam ediyor 1-2 ay daha klomenciyim yaa sırnaşık şey

KLOMİFEN SİTRAT TEDAVİSİNİN BAŞARISIZ OLDUĞU İNFERTİL HASTALARDA ORAL KONTRASEPTİF

Bakın yukardaki linkte bir tez hazırlanmış Klomifen sitrat ile ilgilii ...
Aşağılarda 'Klomifen sitrat kullanımı ' diye bir kısım var orayı dikkatlice okuyun.
Klomifen sitrat , bizim kullandığımız Klomen ilacın içindeki etken madde.

Şimdi halime baktım da gülüyorumm, daha bunlar ne ki ben ne araştırmalar yaptım internettee doktor bile şaşırdıı artık okuma bunları lütfenn sabırla beklee bunları bilmek zorunda değilsin demiştii ama çokta şaşırmışştı. Ben araştırmayı çok severim a.s

inşallah tatlım,sen kendine dikkat et,iyi beslen,yeğenimize iyi bak yeter

tatlım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah,üzme kendini lütfen,herşey kısa zamanda yoluna giricektir cnm:Saruboceq:

balım başkalarının olumsuz düşüncelerini boşver doktorun senin için en doğru olanı yapıyordur bence ona güven gerisini sallayerimseniben

amin canım... inş. çok rahat ve sağlıklı hamişlik geçirirsin..:CüvCüv:

Merhaba kizlar

dun doktordaydim, Allahima sukur bebisimiz cok iyi
20 gun sonra tekrar pop-smear icin gitmem lazim
benim bebis o zaman 14. haftalik olacak ins.
yalniz biraz endiseliyim
doktorum bebege zarar vermez o bolgeye gecilmeyecek desede
ben korktum birkere yaptirirmiyim bilemiyorum

bu arada seldacim biz iyi takipcilerdendik hatirliyormusun
sevil arkadasimizda pop-smear yaptirmisti
keseye zarar verdigi icin dusukle sonuclanmisti
Allah korusun
yanlis hatirlamiyorum degil mi birtanem..

kızlar rahim filmi nedir ve tedavisi nasıldır

canım alttan ilaç sıkıp tüplerin açık olup olmadığını kontrol ediyorlar tıkanıklık varsa açıyorlar diye biliyorum.. bana biraz daha değişiği yapıldı laparoskopi diye göbeğimden ve biraz altından iki delik açtılar kamerayla baktılar o esnada da tüplerimide kontrol ettiler bendede tıkanıklık varmış açtılar şimdilik çok şükür bi sorunum kalmadı beklemedeyim canım sen daha önce rahim filmi çektirmemişmiydinCADIARZU

balım başkalarının olumsuz düşüncelerini boşver doktorun senin için en doğru olanı yapıyordur bence ona güven gerisini sallayerimseniben
Haklısın esemosum mbende aynen böyle sallıyorum:dance::dance:hoppp hoppp:dance:
kızlar rahim filmi nedir ve tedavisi nasıldır

slm kızlar bende bugün ilk klomen hapımı yuttum

:dance:Hadi bismillahh şifa olsunn :)inşallah yumoşların büyüsünsositososito

Ranam canımm hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
Maşallahh bebişinee büyüyorr:CüvCüv:
canım korkma doktoruna güven smearda rahim ağzından sıvı alınıyorr.Bebek rahmin içinde bişi olmazzz bencee..Rahim ağzına değdirmesi ile test alınmış olcak.
canım allaha emanet oll öpüyorummm seniiiŞeniz

:dance::dance:cerotomm gelmişş:jeyyar:eve net alsanızaa..:jeyyar:İnşallahh hep öyle söylüyorzzz aynı ayda gelsinn diyeee :)Belkide aynıı ayda kalırız bellimi olurkaydirigubbakcemile5

canım ev değiştirme durumumuz var ağustosta netleşecek, eşim gerek yok 2 aylığına başvurmaya dedi bir de evde net olursa ben başından kalkmazmışım:))) asıl bahane bu aslındaa:) sorma bu konuda savaşım devam ediyor...:))bir de bu aralar şirketde bazı IP lerde kısıtlama var canım, eskisi kadar rahat da giremiyoruz hani
seldam bize ikiz dilemiş balım hazır mıyızz:)))

canımsın seldaaam..iyi dileklerin için sağol bitanemm..beklenen günler gelecekse çekilen acılar kutsalmış..razıyım bi dönem daha manukyan olarak yaşamaya:)) haremimi kuracaaam:))

şu aralar eski dostlar parçasını seslendiriyorum kızlar sizin için. dönüşümüz muhteşem olacak balımlaa:)))

valla ben hep söylüyorum keşke ikiz olsa diyeee..seldacım ister misin dua kapıların açık olsun ve tutsun bizim ikizler...AMİNN:)

balım benim kullandığım klomeni yola dizsem ist a yol olurdu valla da..:)) kızıma da 4 senelik tedavi sonunda gebe kaldım ben canım..dr um bunu şeker hastalığına benzetmişti..dedi ki "şeker ilacı nasıl vücudun dengeleyemediği şekeri dengeliyorsa, bu da vücudunun oluşturamadığı yumurtayı oluşturuyor..zaten zararlı olsa reaksiyon gösterir mutlaka" demişti..rahat ol bitanemmm..midende ilaca karşı bi hassasiyet yoksa sorun yok..
ha elbet herşeyin doğal yolu güzel ama olmuyorsa napalım canım dimi..

HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM KIZLARRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…