canım sık idrara çıkma bende de var aynı zamanda çok su içiyorum ve sıcak basıyor .daha gitmedim dotora cuma ya da ctesi gidecem.çok erken olunca kese görünmez ve moralim bozulur diye gitmek istemiyorum başta çok bozdum zaten moralimi beta hcg düşük çıktı diyeAaaaaaa ne güzel :CüvCüv:
Cnım aynen bende gözlerim kapanıyor vallahi zor duruyorum ayakta mirmirmirmir
Çok sık idrara çıkıyorum ve benim hala kasıklarımda sancılar oluyor...
Sen ne yaptın cnm doktora gittin mi ? Ultrasonda bişey göründü mü ?
ArkadaŞlar benİmde dÜn baŞıma bazı Şeyler geldİ. Bİraz moralİm bozuldu ama toparladım sonra kendİmİ. Evelsİ gece cİddİ kasık ve bel aĞrılarım oldu. Benİm adet dÖnemİmde bİle bÖyle aĞrılarım olmaz ve de kısa sÜrer. Ama bu ertesİ gÜn yanİ dÜn gÜndÜzde devam ettİ. Dr.a gİttİm. Sol yumurtalıkta 3 tane kİst olmuŞ. İkİ tanesİ karnımın İÇİne kanamıŞ. Benİ hastaneye yatırıp gÖzlem altında tutmak İstedİler. Karnımın İÇİne dahada kanarsa dİye. Ben evde İstİrahat ederİm deyİp kabul etmedİm. O zamandır yatıyorum evde. Bİ de dr. Rahİmde 2 tane kese gİbİ bİ Şey gÖrdÜ ama Çok kÜÇÜkmÜŞ. Bebek olma İhtİmalİ olabİlİr ama İhtİmal dÜŞÜk dedİ. ÇÜnkÜ gebelİk testİm 0.2 Çıktı. Şİmdİ İyİyİm. DÜn Çooook aĞladım ama akŞama moralİm dÜzeldİ. Ben İÇten İÇe gebe olduĞuma bu ay Çok İnandırmıŞım meĞer kendİmİ onu anladım. Ne yapalım baŞa gelen Çekİlİyor. Allah hayırlısını versİn. Allah hayırlı, saĞlıklı bebekler verİr İnŞ. Tez zamanda.
ArkadaŞlar benİmde dÜn baŞıma bazı Şeyler geldİ. Bİraz moralİm bozuldu ama toparladım sonra kendİmİ. Evelsİ gece cİddİ kasık ve bel aĞrılarım oldu. Benİm adet dÖnemİmde bİle bÖyle aĞrılarım olmaz ve de kısa sÜrer. Ama bu ertesİ gÜn yanİ dÜn gÜndÜzde devam ettİ. Dr.a gİttİm. Sol yumurtalıkta 3 tane kİst olmuŞ. İkİ tanesİ karnımın İÇİne kanamıŞ. Benİ hastaneye yatırıp gÖzlem altında tutmak İstedİler. Karnımın İÇİne dahada kanarsa dİye. Ben evde İstİrahat ederİm deyİp kabul etmedİm. O zamandır yatıyorum evde. Bİ de dr. Rahİmde 2 tane kese gİbİ bİ Şey gÖrdÜ ama Çok kÜÇÜkmÜŞ. Bebek olma İhtİmalİ olabİlİr ama İhtİmal dÜŞÜk dedİ. ÇÜnkÜ gebelİk testİm 0.2 Çıktı. Şİmdİ İyİyİm. DÜn Çooook aĞladım ama akŞama moralİm dÜzeldİ. Ben İÇten İÇe gebe olduĞuma bu ay Çok İnandırmıŞım meĞer kendİmİ onu anladım. Ne yapalım baŞa gelen Çekİlİyor. Allah hayırlısını versİn. Allah hayırlı, saĞlıklı bebekler verİr İnŞ. Tez zamanda.
Günaydın, herkesin dediğini kafana takma ,en iyisi doktoruna sor.
Ben de daha Klomen e başlamadan hemen internette araştırmaya başlamıştım, kistten ve zaman kaybından başka bir zararı olabileceğini sanmıyorum ,kendini korkutma. Klomifen sitrat denilen ilaç grubunun ortalama 3-4 kullanımda yumurtları geliştirmesini bekliyorlar genelde, eğer bu grup ilaçlar klomen vb. etki göstermez ise ,yumurtaları daha güzel geliştirmesi için daha kaliteli olan iğne türü ilaca geçiyorlar. Mesela sen 6aydır kullanıyorsun , bana da daha 1.de ,bir kez daha deneyelim gelişmezlerse iğneye geçeriz karından dedi (Çatlatma iğneleri ile bunu karıştırmayın, yumurta geliştirmekten bahsediyoruz,sanırım karışıklığı bu yaratıyor) bunun özünde şu var, yumurtlarımız süper gelişsede,çatlasada, daha bir araya gelmesi gereken bir süürü mucizevi olay var (sağlıklı çiftin bile her ay %25 düşün) Yani doktor da ne yapsın , o da deniyor ve bekliyor işte ,klomen e cevap veriyorsun demekki bu yüzden de devam edıyor, doktorunla konuş, doktora sorduğumda, ben daha ne kadar klomen kullanıcam demiştim bu 2.ve son olacak zamann kaybetmene gerek yok gelişmiyorlarsa demişti. o da olmazsa aşılama , o da olmazsa artık tüpe kadar yolu var napalım. Bütün bu tedavilerin ortalama sırasıyla 3-4ayda yani 3-4 denemede cvp vermesini ve her bir tedavinin en fazla 3-4 ay sürmesinin yeterli olduğunu biliyorum.Ama tabii bu uzar kısalırr.. Yok yanii bekliycezzz başka problemlerimiz yoksa eğer. Benim tam olarak pkom bile yok ,bekliyoruz işte ümitle biliyorsun. sonuç olarak doktoruna güven ,o da uzatmak istemez, şu veya bu şekilde amaç yumurtalıkları geliştirmek çatlamasını sağlamak ve beklemek, ister klomenle ister iğne ile gelişssinler. Doktorunla otur konuş. O da sana benzer şeyler söyleyecektir. Her hastanın tedavıısı farklı ,görüyorsun daha ilk klomende hamile kalan da var, benim gibi klomene cvp vermeyen de var, senin gbii 6aydır klomen kullanıpta kalamayanda var, bekliyoruz hep beraber. a.s Canını sıkma sabah sabah. sevgiler.
MERSERAY ,NİLSU24 ADRİA VE UMUTLUCUM güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
İnşallah haftaya perşembe gittiğimizde keseyi de görürüz sırnaşık şeysırnaşık şey
Sen ne yaptın cnm ultrasonla görebildiniz mi :1hug:
Günaydınnn kızlarropuyorumnanaktanherkezee sağlık dolu bir gün diliyorummopuyorumnanaktanRabbim hastalıklardan koru bizii sana sığınmışızz.Senden başka sığınacak kimsemiz yok:Saruboceq:
fisfisfisUff yaa sabah sabahh evhamlandım ben ya bir başka topikte üyenin biri yorum yapmış banafisfisfis6 ay klomen kullanması zararlıymışş.Pehhhh doktor sanki kendisi:dilcikar:
ayyy...acık da kendimi anlatayım...bugün çok mutluyum çok şükürikili tarama testimizi ve gebelik tahlillerimizi yaptırdık,sağlıklıymış bebişim içim rahatladı...darısı tüm isteyenlerin ve hamilelerimizin başına.Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbim:Saruboceq: amin herkese sevgiler görüşmek üzere.
kızlar rahim filmi nedir ve tedavisi nasıldır
Haklısın esemosum mbende aynen böyle sallıyorum:dance::dance:hoppp hoppp:dance:balım başkalarının olumsuz düşüncelerini boşver doktorun senin için en doğru olanı yapıyordur bence ona güven gerisini sallayerimseniben
kızlar rahim filmi nedir ve tedavisi nasıldır
slm kızlar bende bugün ilk klomen hapımı yuttum
Merhaba kizlar
dun doktordaydim, Allahima sukur bebisimiz cok iyi
20 gun sonra tekrar pop-smear icin gitmem lazim
benim bebis o zaman 14. haftalik olacak ins.
yalniz biraz endiseliyim
doktorum bebege zarar vermez o bolgeye gecilmeyecek desede
ben korktum birkere yaptirirmiyim bilemiyorum
bu arada seldacim biz iyi takipcilerdendik hatirliyormusun
sevil arkadasimizda pop-smear yaptirmisti
keseye zarar verdigi icin dusukle sonuclanmisti
Allah korusun
yanlis hatirlamiyorum degil mi birtanem..
:dance::dance:cerotomm gelmişş:jeyyar:eve net alsanızaa..:jeyyar:İnşallahh hep öyle söylüyorzzz aynı ayda gelsinn diyeee :)Belkide aynıı ayda kalırız bellimi olurkaydirigubbakcemile5
pavyon gülüm sevgili manukyanım çok sağol canım benim. Nazan gıyabında devrettiğine göre pavyonu patroniçe otomatik olarak sen oluyorsun. kaydirigubbakcemile5
Yürü beee kim tutar seni
İnşallah Balsurat ve senin senin güzel haberini aynı anda alırız. İnan çok isterim.İnşallah yaaa..:Saruboceq:
canım hoşgeldin.tedavin hayırlı olsuna.s.
seldamm çok teşekkür ederim bitanem.inşş bütün hamiş arkadaşlarım, sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza:Saruboceq:bebiş isteyen arkadaşlarımada, RABBİM tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşşş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:seldam senin umutsuz olduğun bir anda, yazdıklarını okumuştum o an içimden(inşş aynı anda hamiş kalırız diye geçirmiştim),duaların kabul olduğu saate denk geldi demek.ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME:Saruboceq::Saruboceq:
rana canım dr'dan iyi haberlerle dönersin inşş tatlım..tatmam bitanem druma söyleyecem öptüm tatlımŞenizŞeniz
canım çok sevindim.hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın inşşş..:Saruboceq:
çok teşekkür ederim tatlım.amin amin amin.
kıs dur panik yapma.yafrumm hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm:1hug:
canımm aşılaman hayırlı olsun,inşallah çift çift gelir bebişler:ecrin_bebek:dualarım seninle:Saruboceq:
CEROTUM sende kurtulacaksın pavyondaaan,az kaldı bitanemm..:1hug::1hug:
günaydın kızlar.
Mehtap gülüm Allah razı olsun. Hakikaten karamsarlığa düştüğüm çok zaman oldu ama kendimi asla bırakmadım. Bu sefer inşallah muradımıza ereceğiz..
Kızlar allah tez zamanda hepinize birer ikişer bebek versin inşallah sağlıkla.. :Saruboceq: Özellikle balım ve cerotuma ikiz bebek diliyorum. kaydirigubbakcemile5
Ben listeye ilk yazıldığımda ki bu aralık ayı idi listede 20 hamile 60-70 civarında bekleyen vardı. son halini hepiniz görüyorsunuz. Yani umutsuzluğa kapılmak yokkkkaydirigubbakcemile3
Ben hamile haberi aldığımda asla neden ben değilim demedim. Her hamile haberi bana umut oldu ve her hamile haberinde kendi hamileliğime biraz daha yaklaştığımı hissettim. Bilgisayara bakıp kendi kendime sırıtıyordum işyerinde. Kader arkadaşlarım sizin de gününüz gelecek. Bunu unutmayın:lepi:
B]Simge[/B]cim. yumurtlığın yerini bırak ,sperm testi sonucu okumayı, yumurta byüklüğü, rahim duvarı kalınlığı hormon seviyelerinin önemi gibi bir ton aslında gereksiz olan bilgiyi yükledik beynimize. Eve ultrason cihazı alsak kendi yumurta takibimizi kendimiz yaparız. O kadar donanımlı olduk anlayacağın-tatlicadiarzu- İşte bu yüzden allah hepimizin yüzüne gülecek bir gün
Sevgiler
Günaydınnn kızlarropuyorumnanaktanherkezee sağlık dolu bir gün diliyorummopuyorumnanaktanRabbim hastalıklardan koru bizii sana sığınmışızz.Senden başka sığınacak kimsemiz yok:Saruboceq:
fisfisfisUff yaa sabah sabahh evhamlandım ben ya bir başka topikte üyenin biri yorum yapmış banafisfisfis6 ay klomen kullanması zararlıymışş.Pehhhh doktor sanki kendisi:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?