Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

MEHTAPÇIĞIIM:teselli: canım hayırlısı neyse o olsun be gülüm. Allahım gönlüne göre versin herşeyi. Üzülme demesi kolay biliyorum ama, ne olur kendini fazla yıpratma güzelim
Samyeli Allah bir daha acı yaşatmasın arkadaşım. İnşallah bundan sonrası iyi olur

mehtabım canım benim ne olur üzülme bence geç döllenme olmuştur değerin artacaktır bu topikte bir sürü örnek var değeri düşük olupta yükselen sen moralini yüksek tut ki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun canım benim doktoruna git ve bizlere hayırlı haberlerini ver üzülmek yok.

a.s.merhaba canım aramıza hoşgeldin zor günler geçirmişin ALLAH bidaha göstermesin inş. sağlıklı bir şekilde hamiş kalırsın ve bebişini kucağına alırsın canım..

canım peki doktorun tekrar mı yapmak istiyor rahim filminiCADIARZU

Canım çok geçmiş olsun :teselli:

geçmiş olsun arkadaşım. Hayırlısını dilemek en önemli şey. Şimdi nasılsın?

tatlım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah,üzme kendini lütfen,herşey kısa zamanda yoluna giricektir cnm:Saruboceq:

Arkadaşlar destekleriniz için heeeepinize çok ama çok teşekkür edeiyorum. Sileri çok seviyorum. Bu sevgi görmeden, yüzyüze gelmeden ilginç bi şekilde var. Bu gerçekten bana ilginç geliyor. Çünkü hepinizin yüreği tertemiz. Yüreğinize sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::1hug::1hug:

canım peki doktorun tekrar mı yapmak istiyor rahim filminiCADIARZU

yok tatlım burda rahim filmi çektirdin mi,çektirmedin mi gibi bazı yazılara tanık oldum ben de bunu yaptırdım mı diye düşünürken isminin farklı olarak bildiğim işlemi yaptırdığımı öğrendim :) biraz karışık oldu galiba cnmkafamçokkarıştı

Canım 2 gün sonra tekrar yaptır eğer 6.8 civarında ise bu olumlu bi işaret:lepi:

merhaba kızlar
seldacım 1 haftadır akıntım kanlı arada kanda geldi ama bugün adet günüm bugünde bi şey yok pembe pemde lekelenme var çok azda arada belim agrıyor yani daha adet olamadım açıkcası o yüzden beklemedeyim canım olunca bildiricem yeni tarihi günemden önce olurdum ama bu ayda böyle bir gariplik var anlayamadım kafamçokkarıştı

bizlerde seni çok seviyoruz,evet güzel bi konuya değinmişsin,inan bana ben de uyanır uyanmaz hemen bu sayfayı açıyorum arkadaşlarım napıyolariyiler mi nasılllar diye,ilginç gerçektende görmeden bilmeden sıcak,samimi ve temiz kalplerden oluşan bi dostluk var aslında burda,burdaki arkadaşların benim dünyamda bir yeri varopuyorumnanaktan

kılzar bu arada ben tatile gidicem ya 10 temmuzda ,şimdi ilaç vs kullanmıyorum bu ay ama çalışmalara devam,ama denize giricem eğlenicez biraz ,fakat bugün ya bebiş varsa denize girip mikrop vs kaparsam diye düşünmeye başladım,sizce napim ben yaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…