Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ne yapacaklar şekerim kavalyelerini bekliyorlardır.kaydirigubbakcemile3
Bence kavuştur onları biran önce:jeyyar:

bence de şekerim,kıs senle ilgili içime güzel şeyler doğuyor,çok olumlusun süpersin,kısa zamanda sen de burdan yuuuuppppppiiiii diye bağırcan bak gör
:teytey:aynen böle işte şikidap şekerim

tatlım sadece bi tahmin bu ama sen sanırım adet olucaksın,ama olursan da lütfen üzülme bak ben üzülüyor muyum .çok şükür sabır ve dua ilacım benim ,seni kocaman öpüyorum güzel yankalarından şekerimopuyorumnanaktan

ben hayalkırıklıgına alıştım artık üzülmem zaten adet olucagımıda biliyorum
kan ve lekelenmeler geliyor canım benim artık bir durgunluk çöktü hamile kalacagıma
inanmıyorum bile

ark lar bırsey sormak ıstıyorum ben klomenı besgun boyunca sabah-aksam 1 er tablet olarak kullandım bdun gece bıttı fakat bana mıde bulantısı yaptı gercı ben enfeksıyon kapmıstım acaba ondanmıdır yoksa ılactanmı ayrıca pazartesı gunu yumurtalarım ıcın kontrolum var catlatmam ıgnesı olacakmısım bu ıgneyı olanınız varmı

Sanırım temiz yerlerde denize girmekte bir sorun yok.
Ama sakııııın havuza girme tatlım yasakkelime

bence de şekerim,kıs senle ilgili içime güzel şeyler doğuyor,çok olumlusun süpersin,kısa zamanda sen de burdan yuuuuppppppiiiii diye bağırcan bak gör
:teytey:aynen böle işte şikidap şekerim

Ay inşallah valla.
Allah hepimizi sevinçten zıplatsın inşallah

:1shok::1shok:
Onu ayırdetmek zor ama idrar tolu enfeksiyonları özellikle ciddi bulantı yapar.
İnş. yumoşlar güzel gelişmiştir.
Ben çatlatma iğnesi olamadım.
Dr.a kontrole gittiğimde bi baktık benim yaramaz çatlamış kendi:1shok:
Bi de sonra kist olmasın mı:1shok:
Neyse Allah beterinden saklasın kaydirigubbakcemile2

ben zaten 6 gundur serum tedavısı goruyorum hsg cekımınden sonra enfeksıyon kapmısımbenneyaptımki 12 tane serum taktılar klomende tam bu zamana denk geldı benım fsh ım yuksektı 10.6 bu nedenle klomen verdıler ılkkez kullandıgım ıcın ne yapmam gerek bılmıyordum mesela senden de yumurtaların kendıkendıne catladıgını ogrendım:1shok:bunu bılmıyordum oysakı ne cok arastırma yaparım ben CADIARZUtecrubesızlık ıste neyı arastıracagını bılmezsen ogrrenemezsın ama ıyıkı bu sıteyı bulmusum hepınız cok samımı ve ıctensınız herkese tsk ederım opuyorumnanaktanbı atasozu vardır damdan dusen adam hastanede bana damdan dusen baska bırını getırın demıs bızımkıde o hesapyerimsenibenderdımız aynı olunca anlasmakta dogal olarak kolay oluyor:teselli:

ben hayalkırıklıgına alıştım artık üzülmem zaten adet olucagımıda biliyorum
kan ve lekelenmeler geliyor canım benim artık bir durgunluk çöktü hamile kalacagıma
inanmıyorum bile

ben de sana şöyle diyim o zaman boşuna dememişler inanmak başarmanın yarısıdır diye,valla ben de uzun bi süre ben anne olamam ,gebe kalmam dedim kendimi de eşimi de çok fazla üzdüm ve arkama baktığım zaman bu umutsuzluk bana bişi kazandırmamış olduğunu gördüm ve şimdi diyorum ki,inanıyorum ve de Rabbimin izniyle olucak,tatlım sakın isyan etme,ağlama, üzülme bol bol dua et,kendini rahat bırak olumu düşün faydasını görüceksin tatlım ,inan bana lütfenopuyorumnanaktan

ya umutsuzluga kapıldım bıraz forum yazılarını okudumda klomen+catlatma ıgnesı olup hamıle kalamayan ne kadar cok kısı varmıs 6 ay kullanılıyormus sanırım bu ılac rıca etsem buradakıler kc aydır kullandıklarını bana soyleyebılırlermı

valla hiç umutsuz olma ben bir ay kullandım hemde sağda üç tane vardı yumoş ikisi aşırı büyüme yapmıştı 27-28mm sadece bi tanesi 20de kalmıştı doktorum bu ay pas geçelim iğneyede gerek yok boşa masraf dedi ama o ay hamile kaldım şimdi yaklaşık 3.5 aylığım.dün gittim büyük ihtimalle kızım olcakmışALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah....

darısı başımıza yahu
Değil mi kızlaaar
Haydeeee:teytey::teytey:

ıNŞALLAHHHHHH yemin ederimki aklıma her geldikçe dua ediyorum sizlere.ALLAHIM kimsenin kucağını boş bırakmasın..

amın ıns umarım hayırlı ve saglıklı evlat olur bebegın benım ılk kullanısım daha onca yumurtlama takıbı yapıldı bana olusmasında ve catlamsında problemım yoktu gayet saglıklıydım sadece erken yumurtluyormusum tarıh takvım hatası yapmısız bırde rahım agzımda yapısıklık varmıs hsg fılmı ıle o acıldı gecen ay ılk kez denedık tutmadı yanı anlayacagın bu ay 2. denemem olacak ama vakıt gec olmadan bebek ısını aradan cıkarmak ıstıyoruz cunku benım yasım 33 esımde 38 ılerıde zor olur acele edıyoruz durum boyle oluncada dr um hız vermek ıcın klomenı kullandırdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…