Ne yapacaklar şekerim kavalyelerini bekliyorlardır.kaydirigubbakcemile3
Bence kavuştur onları biran önce:jeyyar:
merhaba kızlar
seldacım 1 haftadır akıntım kanlı arada kanda geldi ama bugün adet günüm bugünde bi şey yok pembe pemde lekelenme var çok azda arada belim agrıyor yani daha adet olamadım açıkcası o yüzden beklemedeyim canım olunca bildiricem yeni tarihi günemden önce olurdum ama bu ayda böyle bir gariplik var anlayamadım kafamçokkarıştı
tatlım sadece bi tahmin bu ama sen sanırım adet olucaksın,ama olursan da lütfen üzülme bak ben üzülüyor muyum .çok şükür sabır ve dua ilacım benim ,seni kocaman öpüyorum güzel yankalarından şekerimopuyorumnanaktan
selam kıslar.
bugün moralim çok bozuk,canım sıkılıyooooooo..
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBİŞİME BİRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..[/QUOcanım hemen canını sıkma.
belki geç döllenme olmuştur
eğer 2 gün sonra 250 civarında çıkarsa hiç bi sorun yok demektir
üzme lütfen kendini:teselli:
kılzar bu arada ben tatile gidicem ya 10 temmuzda ,şimdi ilaç vs kullanmıyorum bu ay ama çalışmalara devam,ama denize giricem eğlenicez biraz ,fakat bugün ya bebiş varsa denize girip mikrop vs kaparsam diye düşünmeye başladım,sizce napim ben yaCADIARZU
bence de şekerim,kıs senle ilgili içime güzel şeyler doğuyor,çok olumlusun süpersin,kısa zamanda sen de burdan yuuuuppppppiiiii diye bağırcan bak gör
:teytey:aynen böle işte şikidap şekerim
ark lar bırsey sormak ıstıyorum ben klomenı besgun boyunca sabah-aksam 1 er tablet olarak kullandım bdun gece bıttı fakat bana mıde bulantısı yaptı gercı ben enfeksıyon kapmıstım acaba ondanmıdır yoksa ılactanmı ayrıca pazartesı gunu yumurtalarım ıcın kontrolum var catlatmam ıgnesı olacakmısım bu ıgneyı olanınız varmı
:1shok::1shok:
Onu ayırdetmek zor ama idrar tolu enfeksiyonları özellikle ciddi bulantı yapar.
İnş. yumoşlar güzel gelişmiştir.
Ben çatlatma iğnesi olamadım.
Dr.a kontrole gittiğimde bi baktık benim yaramaz çatlamış kendi:1shok:
Bi de sonra kist olmasın mı:1shok:
Neyse Allah beterinden saklasın kaydirigubbakcemile2
ben hayalkırıklıgına alıştım artık üzülmem zaten adet olucagımıda biliyorum
kan ve lekelenmeler geliyor canım benim artık bir durgunluk çöktü hamile kalacagıma
inanmıyorum bile
Sanırım temiz yerlerde denize girmekte bir sorun yok.
Ama sakııııın havuza girme tatlım yasakkelime
antalya akdeniz cnm inşallahta bişi olmaz,havuzu ben de svmem zaten bol bol deniz
hayde bakem
benim yerime de yüz
ben ankaradayım ne de olsa denizimiz mi var sanki bizim
:a015:,şaka şakasositosositoopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar nasılsınız
ya umutsuzluga kapıldım bıraz forum yazılarını okudumda klomen+catlatma ıgnesı olup hamıle kalamayan ne kadar cok kısı varmıs 6 ay kullanılıyormus sanırım bu ılac rıca etsem buradakıler kc aydır kullandıklarını bana soyleyebılırlermı
valla hiç umutsuz olma ben bir ay kullandım hemde sağda üç tane vardı yumoş ikisi aşırı büyüme yapmıştı 27-28mm sadece bi tanesi 20de kalmıştı doktorum bu ay pas geçelim iğneyede gerek yok boşa masraf dedi ama o ay hamile kaldım şimdi yaklaşık 3.5 aylığım.dün gittim büyük ihtimalle kızım olcakmışALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah....
valla hiç umutsuz olma ben bir ay kullandım hemde sağda üç tane vardı yumoş ikisi aşırı büyüme yapmıştı 27-28mm sadece bi tanesi 20de kalmıştı doktorum bu ay pas geçelim iğneyede gerek yok boşa masraf dedi ama o ay hamile kaldım şimdi yaklaşık 3.5 aylığım.dün gittim büyük ihtimalle kızım olcakmışALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?