Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benimde hiç bir sorunum yoktuki ymurta oluşmasında falan hiçde tedavi görmemiştim ama bi terslik vardı neden olmuyodu rahim filmim kalmıştı çektirmediğim.o ay doktorum belki biraz tembellik vardır bu ilacı deniyelim demişti öylesine kullanmıştım yani.kader işte.inş seninde öyle olurda hamile haberini alırız burdan

kötü şeyler aklına getirme inşallah yükselir değerin azcık sabret

canım bebişinde sende Allaha emanetsin inşallah bi sorun çıkmaz
hayırlısılla kucagına alirsın melegini
Allah yardımcın olsun canım

inşallah bebeğin seninle kalır kendini yorma ve pek fazla da düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol

mehtap gülü ağlamaa. Aklına olumlu şeyler getir ve duaa ett canım. İnşalah bu sefer bebeğin seninle kalır canımm...Çok kötü bi duyguu biliyorum ama sakin ol canım...

cnm ya üzülme ne olur. inşallah bişicikler olmucak bbeğine duacınız cnm üzme kendini. inşallah tüm herşey normale döner cnm yaa

MEHTAPGÜLÜ canım doktoruna hemen git vardır çaresi inşallah umudunu kaybetmeki bebişde sıkı sıkı tutunsun sana biz yanındayız herzaman üzme kendini....

canım sabırlı ol üzülmemeye çalış,bi doktorunla görüş bakalım ne diyecek...belki de üzüntülerin boşa çıkar...inşallah hayırlı haberlerini alırız dualarımız seninle...

cok uzuldum sıkma cınanı ıyı dusun ıyı seyler olsun arkadasım kotuyu aklına getırme

ıns :Saruboceq:bakalım hayırlısı pazartesı kontrolum var :bbo:ayın 20 sıde adet tarıhım benneyaptımkibakalım adet gorecekmıyım normalde her 26 gundde adet olurum ama bu ılac gecıkme yaparmı bılemıyorumCADIARZU

:Saruboceq:
talım maşşşallllaaah ,ne güsel valla çok şükür sağsalim gelsin kızmız inşallah :Saruboceq:

canım merhaba bende bu ay rahim filmi çektirdim ve şu an idrarımı yaparken yanma oluyor. Sendede olmuşmuydu? Bu enfeksiyon belirtisimi acaba?

Mehtap gülü canım inşallah değerin artar. Ama artmazsa da sağlıklı değilmiş diye düşünmek lazım.Allah korusun sakat falan da olabilir.

alminascım bence bu ay da dene sonra aşılamaya geç bence vakit kaybetme, bende ve eşimde problem yok ben de 2 ay kullandım klomen+pregnyl ama olmadı ben aşılamaya geçtim, bence madem yaş da ilerliyo hepimiz için bence vakit kaybetmemek lazımkaydirigubbakcemile5

canım merhaba bende bu ay rahim filmi çektirdim ve şu an idrarımı yaparken yanma oluyor. Sendede olmuşmuydu? Bu enfeksiyon belirtisimi acaba?

mrb ark ım bende ınanılmaz kasık ve karın agrısı vardı atesım yukselıyordu ve halım yoktu hıc hareket edemıyordum sancım coktu dr um ultrasonla baktı ve enfeksıyon kaptıgımı soyledı cunku fılm cekımı esnasında kullanılan metal aletler sterıl degılmıs hemen tedavıye basladı cunku bu enfeksıyon tedavı edılmez ve ıhmal edılır ıse tuplerde yapısıp tıkanıklıga sebep oluyormus normal sekılde gebe kalabılecekken tup bebek yapmaktan baska caren kalmıyormus dıkkatlı olmanı ve mutlaka dr una muayene olmanı tavsıye ederım gecmıs olsun:teselli:

tsk ederım tavsıyenı dıkkate alacagım arkımkaydirigubbakcemile5

sağol canım verdiğin bilgi için.Benim şimdilik sadece idrar yollarımda yanma var. Halbuki film sonrasında da antibiyotik içmiştim. Off ya off

canım dikkat edersen ıslak mayo ile durmazsan,güneşte fazla kalmazsan bişi olmaz heralde ben iki aylıkken girdim denize dikkat ettim fazla durmadım hiç bişi olmadı...fazla da düşünme bence..iyi tatillerr.

hadi bakalım canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişini inşallah.

sağol canım verdiğin bilgi için.Benim şimdilik sadece idrar yollarımda yanma var. Halbuki film sonrasında da antibiyotik içmiştim. Off ya off

bende ıctım canım 3 gun boyunca hergun saat 4 te azax dıye antıbıyotık ıctım ona ragmen enfeksıyon kaptım.hele sımdıkı durumu mu bılsenız acırsınız valla(( anneannem yatalak felclı annem ona bakıyor ayrılamıyor basından esımde sehırlerarası ıs seyahatınde sabah aksam serumum var yalnız basıma hastaneye gıdıp gelıyorum bır kız kardesım var oda yurtdısında yasıyor yalnızlıktan ve sıkıntıdan bu sıteye sardım ark lar ıyı kı sız vardınız :teselli:

canım dikkat edersen ıslak mayo ile durmazsan,güneşte fazla kalmazsan bişi olmaz heralde ben iki aylıkken girdim denize dikkat ettim fazla durmadım hiç bişi olmadı...fazla da düşünme bence..iyi tatillerr.

sağol canım bu bilgileri dikkate alıcam söylediğin iyi oldu ben de deli gibi ıslak bikini üzerimde kuru öle saf gibi yatarım güneşin altında iyi ki söyledin gülüma.s.

yumurtalama dönemi mi internetten hesapladım ve de 3 temmuz ile 8 temmuz arasındaymış,kızlar ben bu 3-8 arasında her gün mü ilişkiye girim yoksa gün aşırı mı,ama gün aşırı girsem önemli gün de zaman kaybı olmuyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…