kötü şeyler aklına getirme inşallah yükselir değerin azcık sabret
canım bebişinde sende Allaha emanetsin inşallah bi sorun çıkmaz
hayırlısılla kucagına alirsın melegini
Allah yardımcın olsun canım
inşallah bebeğin seninle kalır kendini yorma ve pek fazla da düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol
mehtap gülü ağlamaa. Aklına olumlu şeyler getir ve duaa ett canım. İnşalah bu sefer bebeğin seninle kalır canımm...Çok kötü bi duyguu biliyorum ama sakin ol canım...
tatlım dur hemen harap etme kendini,bi drunla görüş bakalım o ne dicek,herşeyin hayırlısı tatlım,birinci olmaz ikinci olmaz üçüncü güzel olur,kader kısmet işi bu,bak ne ben de ne de eşimde bi sorun var ama olmuyor,drum b,le bebeğin bile bi sırası zamanı vardır diyo,sıkma canını,kendini üzerek eline hiçbişi geçmez,güçlü ve sabırlı ol biraz lütfen,geç olsun güç olmasın cnm
cnm ya üzülme ne olur. inşallah bişicikler olmucak bbeğine duacınız cnm üzme kendini. inşallah tüm herşey normale döner cnm yaa
Başka birşeyden agrımıyorr .Yumoşların her geçen gün büyüdüğü için tatlı kasık ağrıları normalyerimseniben
:çok üzgünüm:Metap gülüm canım :çok üzgünüm:Çokk üzüldümmm:çok üzgünüm:Allah yardımcınn olsun.Allahım inşallahhh değerlerinn artar.Yalvarıyoruzz allahım sana inşallahh mehtap arkadaşımızın değerlerii artarr .Sağlıklıı bir gebeliktir inşallahhh:Saruboceq:
Sitede dua topiği var :çok üzgünüm:Yarın gece 3 te kalktıp namaz kılıp dualar okucazz:çok üzgünüm:Senin içindeee duaaaaa edicemm:Saruboceq::Saruboceq:
mehtap gülüm canım arkadaşım. Ne olur canını sıkma. Demesi kolay ama öncelikle acilen doktorunla görüş. Belki geç döllenme falan olmuştur. dualarımız seninle birtanem . Allah bir daha acı vermesin
Canım sakın ümidini kaybetme sana kim 600 olması gerekirdi diyorsa halt etmiş.
Benimde adet tarihim 26 hazirandı ve ben 28 haziranda kan testi yaptırdım ve sonuç 74,66 çıktı. 2 gün sonra testi tekrarladık ve sonuç bu sefer 251,30 çıktı . Doktorum da gayet normal dedi.Sonuçta en son 30 haziranda test yaptırdım ve o gün adetimi 4 gün geçmişti.Ve sonuç hiç de öleeeee 600 lerde falan çıkmadı.Hatta doktoruma sordum ve sat a göre bugün 4+4 hamileymişim.
Hiç sıkma canını progestan iç bence günde 3 kere allahın izniyle herşey olur .
Ama tabi önce stres yok güzelim
MEHTAPGÜLÜ canım doktoruna hemen git vardır çaresi inşallah umudunu kaybetmeki bebişde sıkı sıkı tutunsun sana biz yanındayız herzaman üzme kendini....
canım sabırlı ol üzülmemeye çalış,bi doktorunla görüş bakalım ne diyecek...belki de üzüntülerin boşa çıkar...inşallah hayırlı haberlerini alırız dualarımız seninle...
MEHTAPÇIĞIIM:teselli: canım hayırlısı neyse o olsun be gülüm. Allahım gönlüne göre versin herşeyi. Üzülme demesi kolay biliyorum ama, ne olur kendini fazla yıpratma güzelim
Samyeli Allah bir daha acı yaşatmasın arkadaşım. İnşallah bundan sonrası iyi olur
cok uzuldum sıkma cınanı ıyı dusun ıyı seyler olsun arkadasım kotuyu aklına getırme
mehtabım canım benim ne olur üzülme bence geç döllenme olmuştur değerin artacaktır bu topikte bir sürü örnek var değeri düşük olupta yükselen sen moralini yüksek tut ki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun canım benim doktoruna git ve bizlere hayırlı haberlerini ver üzülmek yok.
kıslar hepinizden ALLAH razı olsun.inşallah RABBİM hepinize tez zamanda,hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder.sizler olmasanız ben ne yaparım yaa.senağlamaburada güldük,sevindik ve ağladık (RABBİM ağlatmasın)birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık.hepinizi çooookk seviyorum:asigim::asigim:ŞenizŞenizselam kıslar.
bugün moralim çok bozuk,canım sıkılıyooooooo..
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBİŞİME BİRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..[/QUOcanım hemen canını sıkma.
belki geç döllenme olmuştur
eğer 2 gün sonra 250 civarında çıkarsa hiç bi sorun yok demektir
üzme lütfen kendini:teselli:
canlarım yarın testi tekrarlıycam,inşallah değerim yükselmiştir.p.tesi gününe nilsu arkadaşıma önerdiğim dr'dan randevu aldım.çok iyi bi dr'muş methini çok duydum.RABBİMİN izniyle inşallaaahh iyi haberlerle dönerim canım arkadaşlarım.dualarınızı esirgemeyin noluurr..ben YÜCE MEVLAM kabul etsin,her namazımın ve okuduğum kur'anı kerimin peşine kk'daki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum.gerçek isimlerini bilmediğim arkadaşlarıma,şu şu rumuzlu arkadaşım için diyorum.ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET NOLUR,SEN HERŞEYE KADİRSİN AMİN AMİN AMİN.
BALIM, ALLAH dua topiğini açanlardan ve dua edenlerdende razı olsun..
valla hiç umutsuz olma ben bir ay kullandım hemde sağda üç tane vardı yumoş ikisi aşırı büyüme yapmıştı 27-28mm sadece bi tanesi 20de kalmıştı doktorum bu ay pas geçelim iğneyede gerek yok boşa masraf dedi ama o ay hamile kaldım şimdi yaklaşık 3.5 aylığım.dün gittim büyük ihtimalle kızım olcakmışALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah....
yaren maşallah.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..
benimde hiç bir sorunum yoktuki ymurta oluşmasında falan hiçde tedavi görmemiştim ama bi terslik vardı neden olmuyodu rahim filmim kalmıştı çektirmediğim.o ay doktorum belki biraz tembellik vardır bu ilacı deniyelim demişti öylesine kullanmıştım yani.kader işte.inş seninde öyle olurda hamile haberini alırız burdan
valla hiç umutsuz olma ben bir ay kullandım hemde sağda üç tane vardı yumoş ikisi aşırı büyüme yapmıştı 27-28mm sadece bi tanesi 20de kalmıştı doktorum bu ay pas geçelim iğneyede gerek yok boşa masraf dedi ama o ay hamile kaldım şimdi yaklaşık 3.5 aylığım.dün gittim büyük ihtimalle kızım olcakmışALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah....
ben zaten 6 gundur serum tedavısı goruyorum hsg cekımınden sonra enfeksıyon kapmısımbenneyaptımki 12 tane serum taktılar klomende tam bu zamana denk geldı benım fsh ım yuksektı 10.6 bu nedenle klomen verdıler ılkkez kullandıgım ıcın ne yapmam gerek bılmıyordum mesela senden de yumurtaların kendıkendıne catladıgını ogrendım:1shok:bunu bılmıyordum oysakı ne cok arastırma yaparım ben CADIARZUtecrubesızlık ıste neyı arastıracagını bılmezsen ogrrenemezsın ama ıyıkı bu sıteyı bulmusum hepınız cok samımı ve ıctensınız herkese tsk ederım opuyorumnanaktanbı atasozu vardır damdan dusen adam hastanede bana damdan dusen baska bırını getırın demıs bızımkıde o hesapyerimsenibenderdımız aynı olunca anlasmakta dogal olarak kolay oluyor:teselli:
amın ıns umarım hayırlı ve saglıklı evlat olur bebegın benım ılk kullanısım daha onca yumurtlama takıbı yapıldı bana olusmasında ve catlamsında problemım yoktu gayet saglıklıydım sadece erken yumurtluyormusum tarıh takvım hatası yapmısız bırde rahım agzımda yapısıklık varmıs hsg fılmı ıle o acıldı gecen ay ılk kez denedık tutmadı yanı anlayacagın bu ay 2. denemem olacak ama vakıt gec olmadan bebek ısını aradan cıkarmak ıstıyoruz cunku benım yasım 33 esımde 38 ılerıde zor olur acele edıyoruz durum boyle oluncada dr um hız vermek ıcın klomenı kullandırdı bana
kıslar hepinizden ALLAH razı olsun.inşallah RABBİM hepinize tez zamanda,hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder.sizler olmasanız ben ne yaparım yaa.senağlamaburada güldük,sevindik ve ağladık (RABBİM ağlatmasın)birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık.hepinizi çooookk seviyorum:asigim::asigim:ŞenizŞeniz
canlarım yarın testi tekrarlıycam,inşallah değerim yükselmiştir.p.tesi gününe nilsu arkadaşıma önerdiğim dr'dan randevu aldım.çok iyi bi dr'muş methini çok duydum.RABBİMİN izniyle inşallaaahh iyi haberlerle dönerim canım arkadaşlarım.dualarınızı esirgemeyin noluurr..ben YÜCE MEVLAM kabul etsin,her namazımın ve okuduğum kur'anı kerimin peşine kk'daki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum.gerçek isimlerini bilmediğim arkadaşlarıma,şu şu rumuzlu arkadaşım için diyorum.ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET NOLUR,SEN HERŞEYE KADİRSİN AMİN AMİN AMİN.
BALIM, ALLAH dua topiğini açanlardan ve dua edenlerdende razı olsun..
yaren maşallah.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..
inşallah Allahım inşallah hayırlı haberler almanı nasip eder canım Allahım sen mehtap arkadaşımızın da yüzünü güldür sıkıntılarını gider Rabbim:Saruboceq:
mehtapcım bak olumsuz yaklaşım olumsuz etkiler biliyosun bak Totamin de değeri düşüktü o da senin gibi çok üzüldü ama sonra değeri arttı sakın karamsarlığa düşme pozitif düşün sen pozitif yaklaş bebeğinde sana tutunsun annesigamyoncuiremsu
canım merhaba bende bu ay rahim filmi çektirdim ve şu an idrarımı yaparken yanma oluyor. Sendede olmuşmuydu? Bu enfeksiyon belirtisimi acaba?
alminascım bence bu ay da dene sonra aşılamaya geç bence vakit kaybetme, bende ve eşimde problem yok ben de 2 ay kullandım klomen+pregnyl ama olmadı ben aşılamaya geçtim, bence madem yaş da ilerliyo hepimiz için bence vakit kaybetmemek lazımkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar klomen ya da benzeri bir ialçla kaçıncı denemenizde hamile kaldınız merak ediyorum ?
mrb ark ım bende ınanılmaz kasık ve karın agrısı vardı atesım yukselıyordu ve halım yoktu hıc hareket edemıyordum sancım coktu dr um ultrasonla baktı ve enfeksıyon kaptıgımı soyledı cunku fılm cekımı esnasında kullanılan metal aletler sterıl degılmıs hemen tedavıye basladı cunku bu enfeksıyon tedavı edılmez ve ıhmal edılır ıse tuplerde yapısıp tıkanıklıga sebep oluyormus normal sekılde gebe kalabılecekken tup bebek yapmaktan baska caren kalmıyormus dıkkatlı olmanı ve mutlaka dr una muayene olmanı tavsıye ederım gecmıs olsun:teselli:
kılzar bu arada ben tatile gidicem ya 10 temmuzda ,şimdi ilaç vs kullanmıyorum bu ay ama çalışmalara devam,ama denize giricem eğlenicez biraz ,fakat bugün ya bebiş varsa denize girip mikrop vs kaparsam diye düşünmeye başladım,sizce napim ben yaCADIARZU
alıntıyı mehtaptan yaptım ama pembepamıuktan görünüyo Allah Allh
sağol canım verdiğin bilgi için.Benim şimdilik sadece idrar yollarımda yanma var. Halbuki film sonrasında da antibiyotik içmiştim. Off ya off
canım dikkat edersen ıslak mayo ile durmazsan,güneşte fazla kalmazsan bişi olmaz heralde ben iki aylıkken girdim denize dikkat ettim fazla durmadım hiç bişi olmadı...fazla da düşünme bence..iyi tatillerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?