yumurtalama dönemi mi internetten hesapladım ve de 3 temmuz ile 8 temmuz arasındaymış,kızlar ben bu 3-8 arasında her gün mü ilişkiye girim yoksa gün aşırı mı,ama gün aşırı girsem önemli gün de zaman kaybı olmuyo mu
adetının 12 gunu 14 gunu 16 gunu ılıskıye gıreceksın yanı 1 er gun atlayarak cunku spermler 5 gune kadar yasıyorlar bugunlerı atlamazsan sansın yuksek olur kaydirigubbakcemile5
benden almışsın işte allalallaaaadelikafadulden
arkadaşlar replemek ne demek? ben biramirmirmirmirz kültürsüzüm galiba
yumurtalama dönemi mi internetten hesapladım ve de 3 temmuz ile 8 temmuz arasındaymış,kızlar ben bu 3-8 arasında her gün mü ilişkiye girim yoksa gün aşırı mı,ama gün aşırı girsem önemli gün de zaman kaybı olmuyo mu
mrhaba kıslar eşime doktor klomen verdı erkeklerede verılıyomu bu hap
ben de bılmıyorum :1shok:benneyaptımkikultursuz mevcudumuzu 2 ye cıkaralımm
Hatta 3 yapalım şunuu:a015:
Hatta 3 yapalım şunuu:a015:
4 yapalım kızlar:dance:
Evet canım erkeklere de veriliyormuş. Kadınlarda yumurta kalitesini, erkeklerde de sperm kalitesini yüskeltiyormuş çünkü. Mucize gibi bişii yani. Hatta eşi klomen kullanan ve hamile kalan arkadaşlarımız da oldu. İnşallah sizde de işe yarar biran önce kavuşursunuz bebişinize.
mrhaba kıslar eşime doktor klomen verdı erkeklerede verılıyomu bu hap
Canım bende hala miğde bulantısıı var klomen benim içimi dışıma çıkarıyor bulantıdan.Doktora her defasında soruyorumm.Klomenn bulantıda yapar..Kusmada yapar dıyorr normall yanii:1rolleyes:ark lar bırsey sormak ıstıyorum ben klomenı besgun boyunca sabah-aksam 1 er tablet olarak kullandım bdun gece bıttı fakat bana mıde bulantısı yaptı gercı ben enfeksıyon kapmıstım acaba ondanmıdır yoksa ılactanmı ayrıca pazartesı gunu yumurtalarım ıcın kontrolum var catlatmam ıgnesı olacakmısım bu ıgneyı olanınız varmı
Mehtapınn dualarımız seninle inşallahhh tahlil sonuçlarınn kat kat katlamış olucakk.hayırlı haberlerr alırısın ınsallh.Rabbim yüzünü güldürsün:Saruboceq:kıslar hepinizden ALLAH razı olsun.inşallah RABBİM hepinize tez zamanda,hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder.sizler olmasanız ben ne yaparım yaa.senağlamaburada güldük,sevindik ve ağladık (RABBİM ağlatmasın)birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık.hepinizi çooookk seviyorum:asigim::asigim:ŞenizŞeniz
canlarım yarın testi tekrarlıycam,inşallah değerim yükselmiştir.p.tesi gününe nilsu arkadaşıma önerdiğim dr'dan randevu aldım.çok iyi bi dr'muş methini çok duydum.RABBİMİN izniyle inşallaaahh iyi haberlerle dönerim canım arkadaşlarım.dualarınızı esirgemeyin noluurr..ben YÜCE MEVLAM kabul etsin,her namazımın ve okuduğum kur'anı kerimin peşine kk'daki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum.gerçek isimlerini bilmediğim arkadaşlarıma,şu şu rumuzlu arkadaşım için diyorum.ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET NOLUR,SEN HERŞEYE KADİRSİN AMİN AMİN AMİN.
BALIM, ALLAH dua topiğini açanlardan ve dua edenlerdende razı olsun..
yaren maşallah.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..
esraie hani msj yazdıgımız yerde bir tarazi resmi var ya hanii.SAĞ TARAFA BAKkaydirigubbakcemile3GRİ RENKTE TERAZİYE TIKLICAKSINkaydirigubbakcemile3GÖRDÜNMÜkaydirigubbakcemile3ONA TIKLAkaydirigubbakcemile3HANİ üyelik tarıhımız yazyor ya hemen onun ustunde:jeyyar:balsurat nasıl replicem seni bana özelden yaz
Benim bu ay naşş o zaman umutlum .Hergün çalıştımkaydirigubbakcemile3Canım bence de gün aşırı ilişki daha mantıklı. Çünkü hergün ilişkiye girince sperm kalitesi düşüyormuş.kafamçokkarıştı
selam kıslar.
bugün moralim çok bozuk,canım sıkılıyooooooo..
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBİŞİME BİRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?