merhaba en güzel anneler ve tabi en güzel anne adayları opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar , ben de artık çok fazla giremiyorum ama sık sık yazıları okuyorum ..
Sabahları 5 ya da 6 da uyanıyorum ve cin gibiyim ama öğlen yemeğinden sonra acayip kötü oluyorum
ama herşeye razıyım yeterki bebişim bir daha beni bırakmasın :Saruboceq:
balsurat nasıl gidiyor cnm temmuzda artık kendini de bir güzel hamiş listesine eklersin inşallah
bu arada mehtapgülü sen nasılsın tatlım testi tekrarlamışsın sonuç ne çıktı cnm ?
inşallah dilediğin gibidir herşey öpüyorum kocaman hepinizi
canım inşş sağlıklı olur bebişimm..:Saruboceq:merak etme, senin içinde bugün azarladım bi dövmediğim kaldııı.mehtabım o adamı tekrar görürsen bir de benim için azarlarmısınklava: boş yere içine şüphe düşürdü üzdü seni gebermiyesice, ama ben sağlıklı bir bebeğin olduğuna inanıyodumopuyorumnanaktan
bademim nasılsın bitanem..hayırlı olsun tedavin,inşş bu seferde ikizin olur canımm:Saruboceq::Saruboceq:Arkadaşlar merhaba, ben bu ay ilk defa klomen kullanıyorum,adetimin 2. gününden beri günde 2 kez..Sabah 1 akşam 1 olmak üzere..Bu gün klomeni kullanışımın 3 . günü..Kasıklarıma acaip kramplar girmeye başladı şimdiden...Bu arada negatif bir tüp bebek denemesinden yeni çıktım sayılır...benneyaptımki
yerimsenibengul_ay tamam yeni tarihini yazıyorum hemen..
Prolaktin hakkında bir bilgim yok yardımcı olamıycam :sm_confused:
yerimsenibenTamam eemellım şimdi ekliyorum yeni tarihinii
:sm_cool:Aminnnnnnnnn canımm inşallaahhh dediğinn gibii çifterrr gelirrrrrr bebişlerinnnnnnnnn:sm_cool:Çokk sevindimmm anlatamm .O adamıı dövücem uyuz şeyyklava:boşuna telaşlandırdı bizi:dilcikar:Sallayayım o adamı şimdii:teytey:Canımm inşallahh kat katt artarrr çiftt oluralkisalkisalkis
4 Yıllık evliyimkaydirigubbakcemile3 ..30 aydır bebiş istiyorum kaydirigubbakcemile3 26 yaşındayım sırnaşık şey6 Ay klomen tedavisi +1 başarısız Aşılamakaydirigubbakcemile3benim öz geçmişim böylee nilsum
kaydirigubbakcemile2Umutlumm aynıı benim doktorda öyle söylüyorr :)çok masraflıymış:1rolleyes:
Totemimm allaha şükürr iyiyimm..Yumoşlarıı bilmiyom çatladılar içinde gerisi ne oldu bilmem.Çalışmalara devamm sanki bundan sonra çalışmalarr ne işe yarıcaksa .8 gün sonra kırmızı kart zamanım.kaydirigubbakcemile3
Dün bir arkadaşım beddua edeyimmi sana dedi:roflol:ınşallahh allah sana ikiz çocuk verirdeee o zaman anlarsınn ne kadar zormuş bakması diyekaydirigubbakcemile3Kendininkiii feciiii yaramazz .Delüye bakk nasıl beddua ediyo:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
Pazartesi günüüü için dualarım seninleee mehtapım.İçinii ferah tutttopuyorumnanaktancanım inşş sağlıklı olur bebişimm..:Saruboceq:merak etme, senin içinde bugün azarladım bi dövmediğim kaldııı.klava::mymeka:
bademim nasılsın bitanem..hayırlı olsun tedavin,inşş bu seferde ikizin olur canımm:Saruboceq::Saruboceq:
balıımm canıımm..gerçekten çok endişelendirdi bizi o uyuuzz:mymeka:test sonucumu
aldımm..170.30 olmuuşş..normalmiki:uhm:test sonucunu istedim.uyuz dediki,değerin epey yükselmiş,kaç olmuş,ikiye katlanması gerekiyordu deyilmi dedim..geçmiş bile p.tesi sen yinede doktoruna göster,ne olur ne olmaz dedi.bende oranın deyilde başka dr gidecem yaa,dedimki önce düşüklerimin sebebini araştırayım,sonra gelecem.sen boşver sonra araştırırsın dr görün deyince,açtım ağzımı yumdum gözümü.bundan önce 2 düşük yaptım ve sen bana değerin düşük deyip beni telaşlandırmıştın,şimdide boşver,diyosun sen çokmu iyi biliyosun,sen testlerini yap gerisine karışma dedim.eşim ayıptır sus dediysede, tuttu bikere laz damarım sen karışma sus dedim. iyi yapmışım dimii kıslaarr..bu arada p.tesi 11.30 da yeni dr'umla randevum var.dualarınızı bekliyorum canlarımm.
balım sana beddua eden arkadaşının bedduası hepimize tutar inşallaaahh.:Saruboceq::Saruboceq:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Zelişimmmmm HAMİŞŞŞŞŞŞŞ:teytey::teytey::teytey::teytey:Bugun test yaptıııııaaa zelişim gelmiişş.kıııss burdamısıınn??
kızlar nasılsınız bakalımmmm.
balımm gerçekmi söylüyosun kıss..zelişim hamişmiii.:CüvCüv:.ayy çok sevindim,alkisalkisalkisRABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahh:Saruboceq:.dur bide ona yazayımm..
duaların içinde amiiiiiiiinn,bitanemm..Şeniz
canım balım adet laparoskopiden sonra ilk kez adet oldum yeni tarihim 1 ağustos inşallah son adetimdir hayırlısıyla.rabbim hepimizin hamiş olan olmayan herkesin gönlüne göre verir inşallah.sizleri çok seviyorum burasıda olmasa insan kafayı yer...delikafadulden:teytey:Benim ısrarlarımlaa akşam üzerii testt yaptırdımm ona msndee:teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Zelişimmmmm HAMİŞŞŞŞŞŞŞ:teytey::teytey::teytey::teytey:Bugun test yaptııııı
Ben iyiyim nostokum sen nasılsınkaydirigubbakcemile5Klomen kardeşimkaydirigubbakcemile3
Kah bu ay kah diğer ay
Laporoski hsg desen hepsi bizde var
Ovitrelle prengly yok dersen
Menogon var ganolfda var
Ey hasret kokulu aşılamam
Neden yine sana dönmek var
canımm ben kendi adıma iyiyim çok şükür..sen nasılsın tatlımm..kızlar nasılsınız bakalımmmm.
aferin kıs valla çok iyi yapmışsınnn..ayy ne heyecanla haber vermiştiirr..:teytey:Benim ısrarlarımlaa akşam üzerii testt yaptırdımm ona msndee:teytey:
Kah bu ay kah diğer ay
Laporoski hsg desen hepsi bizde var
Ovitrelle prengly yok dersen
Menogon var ganolfda var
Ey hasret kokulu aşılamam
Neden yine sana dönmek var
canım inşş sağlıklı olur bebişimm..:Saruboceq:merak etme, senin içinde bugün azarladım bi dövmediğim kaldııı.klava::mymeka:
bademim nasılsın bitanem..hayırlı olsun tedavin,inşş bu seferde ikizin olur canımm:Saruboceq::Saruboceq:
balıımm canıımm..gerçekten çok endişelendirdi bizi o uyuuzz:mymeka:test sonucumu
aldımm..170.30 olmuuşş..normalmiki:uhm:test sonucunu istedim.uyuz dediki,değerin epey yükselmiş,kaç olmuş,ikiye katlanması gerekiyordu deyilmi dedim..geçmiş bile p.tesi sen yinede doktoruna göster,ne olur ne olmaz dedi.bende oranın deyilde başka dr gidecem yaa,dedimki önce düşüklerimin sebebini araştırayım,sonra gelecem.sen boşver sonra araştırırsın dr görün deyince,açtım ağzımı yumdum gözümü.bundan önce 2 düşük yaptım ve sen bana değerin düşük deyip beni telaşlandırmıştın,şimdide boşver,diyosun sen çokmu iyi biliyosun,sen testlerini yap gerisine karışma dedim.eşim ayıptır sus dediysede, tuttu bikere laz damarım sen karışma sus dedim. iyi yapmışım dimii kıslaarr..bu arada p.tesi 11.30 da yeni dr'umla randevum var.dualarınızı bekliyorum canlarımm.
balım sana beddua eden arkadaşının bedduası hepimize tutar inşallaaahh.:Saruboceq::Saruboceq:
amiiiinn bademim canım,RABBİM hepimizin muradını tez zamanda ,hayırlısıyla versin inşallaahh, canım benimm..
amiiiinn bademim canım,RABBİM hepimizin muradını tez zamanda ,hayırlısıyla versin inşallaahh, canım benimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?