Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Yaa bu progestan beni çok fenaa yapıyor arkadaşlar. Günde 3 tane olması mı ağır geliyor acaba? Bıraksalar bütün gün uyuyacağım. Bedenim işyerinde ama, ruhum evde uyuyoorrmirmirmirmir

iyi olmana sevindim talım,tek derdin uyku halsizlik olsuninaşallah

yumoşların daha da büyür büyür büyür zemuszemussonra yavrunu misafir olarak alır ve de kısa zamnda kucağına teslim ederr inşallah:Saruboceq:

Yaa bu progestan beni çok fenaa yapıyor arkadaşlar. Günde 3 tane olması mı ağır geliyor acaba? Bıraksalar bütün gün uyuyacağım. Bedenim işyerinde ama, ruhum evde uyuyoorrmirmirmirmir

tatlım onu kullanırken ben de valla sersem gibiydim sürekli uyumak istiyordum,gündüz uykusundan nefret ettiğim içinde kendim uyutmamak için neler yapıyodum valla,ama sen bi de gün de üç tane alıyomuşsun ben iki tane alıyodum seni üç taneyle düşünemiyorum:sinifsinif:

canım benim hayırlısı olsun senin igneler
abimin bebegi oldu buraya yazmıştım bebegin kalbe giden bi damarı tıkalı küvezde falan kaldı bugünde siyami ersek hastanesi götürdük ambulansla bebek şimdi daha iyi
onunla ugraşıyoruz o yüzden sık giremiyorum bu arada ben kendimlede ilgilenemiyorum
zaten regli oldum bebegimiz bizi çok üzdü damarı açılıcak öyle eve getirebilcez iki yada üç gün daha hastanede kalcak sonra Allahın izniyle çok iyi olcakmış
çok uzatmayım böyle işte umutlucum
balsuratcanım sen devir aldın herelde seldadan liste takip işini çok fazla takip edemedim yazıları sen ilgileniyorsan canım 2 agustos yeni regli tarihim gine beceremedik

Allah şifa versin bebişmize tatlım,inşallah daha da iyi olur sağsalim çıkarsınız hasteneden inşallah:Saruboceq:

BALIMSIN CANIMSIN YAA..kıs ağlattın benii.RABBİM senden razı olsun,inşallah duaların ve dualarımız kabul olur.balım ne güzel dua etmişsinn.benim içinde ayrıca etmen inanki beni çok duygulandırdı..senağlamaRABBİM tez zamanda,hayırlısıyla seninde göbüşünü,çifter çifter bebişlerle doldurur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahh..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım amin RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallaaaahh:Saruboceq::Saruboceq:
tatlımm dualarım seninle ve tüm bebiş isteyen arkadaşlarımla.hamişlerim sizleri unuttum sanmayııınn..
aaahh umutlucum ah.al bendende o kadar.bugün kızkardeşime oturma gittim.oturmayamı,uyumayamı orası meçhul..dr'a tel açmıştım.günde 3 tane progestan ve folik pulus içiyooruumm.ayynen böyle geziyorummirmirmirmirdelikafadulden
canımm çok geçmiş olsun.bebeğin iyi olmasına çok sevindim.eh artık iyi olduğuna göre,gözünüzaydın diyiimm..

TOTEM seni uykucu senii:roflol:kıs aynıyız..
kıslar bugün kan testini tekrarladım.sonucunu yarın 4 gibi vereceklermiş..
hanii şu telde bana,değerin çok düşük 600 lerde olması gerekir,diyen görevli herif varya..bugün onu birazcıkk azarladım.niye değerim düşükmüş dedim,bana ee adetiniz,18 gün geçmedimi dedi.bende ne 18 günü be 4.günde yaptırmıştım dedim.uyuuzz, ayy ben öyle anladım, falan filan deyip kıvırmaya başladı delüüüüüüüü........
İNŞALLAAAAAAHH RABBİMİN İZNİYLE YARIN DEĞERİM İKİYEE,HATTAAA ÜÇEE KATLANIRDA İKİZİM OLUURR..RABBİM hayırlısıyla sağlıklı,eli ayağı düzgün versin amin amin amin..

seldaaa,cerooot kıslaarr nerelerdesiniizz?bi kaç gündür girmediniz merak ettim sizlerii..

Balsurat canım bende adet oldum yeni tarihim 27 temmuz biraz geç oldu ama eklersen sevinirim...

Hormon testi yaptırdım ploraktin seviyem yüksek çıktı rahim filmide rafa kalktı böylece.. Klomende vermedi bu ay! Kızlar prolaktin tedavisi gören varmı gebeliği ne kadar etkiliyor cevap yazarsanız sevinirim, üzüldüm çoooksenağlama
Rabbim hepimize bol bol sağlık versin....

canım canını sıkmak istemem ama ben haşimatoyum duymuşsundut belki tirode bağlı bir hastalık tsh yükseliyo gebeliğe engel oluyo buna bağlı olarakta prolaktinim yükseliyo 2 çeşit
ilacı var biri dostineks adı hamile kalmak isteyene verilmemesigereken bu zararlıymış.diğer ilacın adını şimdi unuttum ama oda hamişliğe uğraşanlara veriliyo biraz zaman alıyo bir iniyo bir çıkıyor prolaktini anlamak o kadar zorki kıl yapabiliyor hemde en anlamsız yerlerde doktor takibini sıkı tut canım..

öncelikle geçmiş olsun hiç stres yapma zaten stresten yükseliyor prolaktin ve gebeliği engelliyor 2 ay önce bende gitmiştim benimde prolaktinim yüksek çıkmıştı 1 yıldırda bebek olması için uğraşıyorduk daha sonra dostinex kullandım 2 ay boyunca pazartesi dr gittim ve düşmüş çok şükür şu an klomen kullanıyorum bende

mehtabım o adamı tekrar görürsen bir de benim için azarlarmısınklava: boş yere içine şüphe düşürdü üzdü seni gebermiyesice, ama ben sağlıklı bir bebeğin olduğuna inanıyodumopuyorumnanaktan

canım bende 2 senedir cocuk istiyorum ve prolaktinim yuksek benimde ilk once dostineks kullandım dustu ama yine nüksediyor kahrolası sey sonraki doktorum parlodel verdi onla gebe kalsanda bir sorun olmuyor ama 2 ayda bir cıkıp iniyor benimkisi sen birkac ayda bir baktır ben goguslerimden anlıyorum yine yukseldigini cok şiş oluyor ve surekli agrıyor bende pko da var nette arastırmalarıma gore prolaktin bunada baglı olabiliyormus ne kadar bebek istiyorsun bilmiyorum ama inşallah senin bebişin benimki kadar uzun surmez prolaktin dstukten sonra hamie kalan bayagı kişi var

Arkadaşlar merhaba, ben bu ay ilk defa klomen kullanıyorum,adetimin 2. gününden beri günde 2 kez..Sabah 1 akşam 1 olmak üzere..Bu gün klomeni kullanışımın 3 . günü..Kasıklarıma acaip kramplar girmeye başladı şimdiden...Bu arada negatif bir tüp bebek denemesinden yeni çıktım sayılır...benneyaptımki

Bademimmm hayırlıı olsunnn tedavin inşallahh..Kasıklardakii kramplarr normal :1rolleyes:yumoşlarınn büyüyorrr:dance:

yerimsenibengul_ay tamam yeni tarihini yazıyorum hemen..

Prolaktin hakkında bir bilgim yok yardımcı olamıycam :sm_confused:

yerimsenibenTamam eemellım şimdi ekliyorum yeni tarihinii
:sm_cool:Aminnnnnnnnn canımm inşallaahhh dediğinn gibii çifterrr gelirrrrrr bebişlerinnnnnnnnn:sm_cool:Çokk sevindimmm anlatamm .O adamıı dövücem uyuz şeyyklava:boşuna telaşlandırdı bizi:dilcikar:Sallayayım o adamı şimdii:teytey:Canımm inşallahh kat katt artarrr çiftt oluralkisalkisalkis
4 Yıllık evliyimkaydirigubbakcemile3 ..30 aydır bebiş istiyorum kaydirigubbakcemile3 26 yaşındayım sırnaşık şey6 Ay klomen tedavisi +1 başarısız Aşılamakaydirigubbakcemile3benim öz geçmişim böylee nilsum
kaydirigubbakcemile2Umutlumm aynıı benim doktorda öyle söylüyorr :)çok masraflıymış:1rolleyes:
Balım nasılsın cnm yumoşlardan ne haber ???
Tatlım çok güzel dualar yazmışsın hepsi için kocamannnnnn AMİNNNNNNNNNNN
Totemimm allaha şükürr iyiyimm..Yumoşlarıı bilmiyom çatladılar içinde gerisi ne oldu bilmem.Çalışmalara devamm sanki bundan sonra çalışmalarr ne işe yarıcaksa .8 gün sonra kırmızı kart zamanım.kaydirigubbakcemile3

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

4 TEMMUZ 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

KİM................................NE KULLANDI...........MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:::::::::::::::::::hoşgeldin çağatay
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::hoşgeldin MERT
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::burçin bebek 14 ağustos
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
22.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
23.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
24.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
25.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
27.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
28.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
29.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
30.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
32.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
33.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
35.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
36.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
39.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
40.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
41.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
42.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
46.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
47.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
48.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::iLAÇSIZ
49.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
50.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
51.hazann:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
52.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :::::::::::::::17 ARALIK 2009
53.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
54.yaren35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::: 01 OCAK 2010
55.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
56.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN ::::::::::::: 11 OCAK 2010
57.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN :hooray:::::::19 OCAK 2010
58.kadus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
59.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
60.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:hooray:::::::::: 20 OCAK 2010
61.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
62.maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE :hooray:
63.sudembebis:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
64.bulu_dreya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
65.loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN :hooray:
66.sudem::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
67.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
68.adria::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
69.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: MENOGON:hooray:
70.melocum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
71.mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ:hooray:
72.TOTEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
HAZiRAN AYI LİSTESİ

bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 HAZİRAN ?????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 HAZiRAN ?????
reabzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 HAZİRAN ?????BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN DURUMUNUZU BİLDİRİNİZ :)
cananzer::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 HAZİRAN?????

TEMMUZ AYI LİSTESİ

zeyn77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 TEMMUZ
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: .5 TEMMUZ
gülcangülcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 TEMMUZ
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 TEMMUZ
angel_eda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 TEMMUZ
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
nergis55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 TEMMUZ
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
umutlu22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ
ezgi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ
yarenb::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 TEMMUZ
babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 TEMMUZ
BEBEGIMIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 TEMMUZ
nilsu24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 TEMMUZ
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 TEMMUZ
librarian:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 TEMMUZ
rapunzell_82:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 TEMMUZ
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 TEMMUZ
Stella:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ?????

AĞUSTOS AYI LİSTESİ

nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 AĞUSTOS
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 AĞUSTOS
simge8081::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 AĞUSTOS

****Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****

Dün bir arkadaşım beddua edeyimmi sana dedi:roflol:ınşallahh allah sana ikiz çocuk verirdeee o zaman anlarsınn ne kadar zormuş bakması diyekaydirigubbakcemile3Kendininkiii feciiii yaramazz .Delüye bakk nasıl beddua ediyo:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

merhaba en güzel anneler ve tabi en güzel anne adayları opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar , ben de artık çok fazla giremiyorum ama sık sık yazıları okuyorum ..
Sabahları 5 ya da 6 da uyanıyorum ve cin gibiyim ama öğlen yemeğinden sonra acayip kötü oluyorum
ama herşeye razıyım yeterki bebişim bir daha beni bırakmasın :Saruboceq:
balsurat nasıl gidiyor cnm temmuzda artık kendini de bir güzel hamiş listesine eklersin inşallah
bu arada mehtapgülü sen nasılsın tatlım testi tekrarlamışsın sonuç ne çıktı cnm ?
inşallah dilediğin gibidir herşey öpüyorum kocaman hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…