kıslar sizler hakkında bilgi sahibi olmak ve ırtak konumuzda yakından tanımak istiyorum,lütfen herkes rica etsem neyi ne zamandır kullanıyor,ne kadar yıllık evli,ne zamandır bebek istiyor ve de gördüğünüz tedaviler nelerdir,hem yeni giren arkadaşlar hem de ben öğrenmiş olucamopuyorumnanaktan[/QU
Canım tabii ki anlatırız yeter ki sen iste. Ben 12 yıllık evliyim, yaşım 32naniknanik Yani bana teyze diyebilirsinsırnaşık şey 4 aylık evliyken oğluma hamile kaldım. Ne doktor ne de ilaç gerekti. Sonra oğlum 6 yaşındayken ikinci bebeğimizi düşündük. Ama 6 ay korunmamama rağmen olmadı maalesef. O esnada ben çok ciddi bir rahatsızlık geçirdim. Tedavim devam ederken hamile olduğumu anladık. Ama dünya kadar ilaç, kortizon ve ışına maruz kaldım. Bu yüzden maalesef ki bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. Çünkü tedavim en az 3 yıl sürecekti.(Allahım affetsin:Saruboceq:). 3 yıl sonunda doktorlarımla görüştüm ve bebiş için bir sakınca kalmadığını söylediler. Ben yine korunmmamaya başladım. Ama sonuç nafilee:1no2: Doktor takviyesi gerektiğini düşündüm ve 3 ay klomen kullandım. Sonuç yine hüsran. Doktorum daha fazla vakit kaybetmek istemedi çünkü daha önceden gebeliklerim oluşmuştu. Bu ay göbekten yapılan iğnelere geçtik ve dönüp baktığımda 17 ayı geride bırakmışım. Benim durumum budur canım. Ama hiç isyan etmedim, olacağı zamanı Rabbim bilir dedim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.a.s.
sabrına hayran kaldım tatlım,anlattığın içinde ayrıca teşekkürler,bunu istememdeki amaç siz arkadaşlarıma bişiler paylaşıyorum ve sizin sorununuzu yakından bilmek ve de ona gör eşeyler yazmak,lafolsun diye değil yanizemuszemus
Merhaba arkadaşlar ,
Valla sanmayın ki hamiş kaldı da bizi bıraktı. İş yerinde gözlerim kapanıyor vallahi ...
Sık sık yazılanları takip etmeye çalışıyorum ama çok halsizim kızlar ya , eve de gidip yemek yiyip yatıyorum. Eeeeeee sizler nasılsınız bakalım ? İnşallah hamiş haberlerinizi alacağız.
Nilsucum beni merak etmişsin canım vereliniortak canım benim halsizlik,yorgunluk ve uykusuzluk haricinde çok şükür iyiyim tatlım...
bende hikayemi anlatayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyorum bizimki açıklanamayan infertilite o yüzden her ay kendimi hamile sandım aşerdim midem falan bulandısırnaşık şey sonra 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi ama ondan da bir sonuç alamadık dr bana maşallah fabrika gibi çalışıyosun dedi:roflol: şu anda aşılama tedavisindeyim az önce dr dan geldim 17 mm lik bir yumurtam olmuş yarın çatlatma iğnesi olcam Allah nasip ederse pazartesi de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum kıslar
Yaa bu progestan beni çok fenaa yapıyor arkadaşlar. Günde 3 tane olması mı ağır geliyor acaba? Bıraksalar bütün gün uyuyacağım. Bedenim işyerinde ama, ruhum evde uyuyoorrmirmirmirmir
Günaydın canlarım
Emelciğiim evet yani fazla gelemiyorsun artık. Özlettin kendini. Ama işler yoğun olunca insanın vakti olmuyor. Sağlık olsun gülüm. Ben ne durumdayım:uhm: açıkçası bilmiyorumkafamçokkarıştı Okudun mu bilmiyorum ama ben göbekten yapılan iğnelere geçtim bu ay. Şu günler de riskli günler:asigim: Hayırlısı artık. Sen asıl kendinden haber ver, ne yaptın adam razı oldu mu hastaneye gitmeyee
canım benim hayırlısı olsun senin igneler
abimin bebegi oldu buraya yazmıştım bebegin kalbe giden bi damarı tıkalı küvezde falan kaldı bugünde siyami ersek hastanesi götürdük ambulansla bebek şimdi daha iyi
onunla ugraşıyoruz o yüzden sık giremiyorum bu arada ben kendimlede ilgilenemiyorum
zaten regli oldum bebegimiz bizi çok üzdü damarı açılıcak öyle eve getirebilcez iki yada üç gün daha hastanede kalcak sonra Allahın izniyle çok iyi olcakmış
çok uzatmayım böyle işte umutlucum
balsuratcanım sen devir aldın herelde seldadan liste takip işini çok fazla takip edemedim yazıları sen ilgileniyorsan canım 2 agustos yeni regli tarihim gine beceremedik
BALIMSIN CANIMSIN YAA..kıs ağlattın benii.RABBİM senden razı olsun,inşallah duaların ve dualarımız kabul olur.balım ne güzel dua etmişsinn.benim içinde ayrıca etmen inanki beni çok duygulandırdı..senağlamaRABBİM tez zamanda,hayırlısıyla seninde göbüşünü,çifter çifter bebişlerle doldurur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahh..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlarr dün gece namazına kaltığımda k.kda olanbütün bebe bekleyen herkeze dua ettimm.Özellikle mehtap gülüm senin için ayrı bir dua ettim inşallahhh bugun güzel haberler alıcaz:Saruboceq:
amin canım amin RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallaaaahh:Saruboceq::Saruboceq:arkadaşlar herkese hayırlı cumlar olsun inşallah, Rabbim tüm dularımızı kabul eylesin inşallah,Allahım dünyadaki tüm çocuğu olmuyanlara,tüm çocuk isteyenlere,burdaki ve etrafımdaki dostalarıma ve bana cümlesine cümlemize inşallah rabbim eli ayağı düz,sağlıklı şifalı,kazasız belasız,topluma insanlığa yaralı duyarlı,senin yolunu doğru yolu bilen,vefalı,merhametli,vicdanlı,güzel i güzel,yakışıklı mı yakışıklı,şirin mi şirin,iyiyliğ üstad edinen,kötülüğü düşman bilen,hayırlı kaderle dolu,hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasibeyle rabbim inşalllah yüce rabbim,inşallah yüce ya resulallah,ya rabbim amin amin amin
tatlımm dualarım seninle ve tüm bebiş isteyen arkadaşlarımla.hamişlerim sizleri unuttum sanmayııınn..bende hikayemi anlatayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyorum bizimki açıklanamayan infertilite o yüzden her ay kendimi hamile sandım aşerdim midem falan bulandısırnaşık şey sonra 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi ama ondan da bir sonuç alamadık dr bana maşallah fabrika gibi çalışıyosun dedi:roflol: şu anda aşılama tedavisindeyim az önce dr dan geldim 17 mm lik bir yumurtam olmuş yarın çatlatma iğnesi olcam Allah nasip ederse pazartesi de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum kıslar
aaahh umutlucum ah.al bendende o kadar.bugün kızkardeşime oturma gittim.oturmayamı,uyumayamı orası meçhul..dr'a tel açmıştım.günde 3 tane progestan ve folik pulus içiyooruumm.ayynen böyle geziyorummirmirmirmirdelikafaduldenYaa bu progestan beni çok fenaa yapıyor arkadaşlar. Günde 3 tane olması mı ağır geliyor acaba? Bıraksalar bütün gün uyuyacağım. Bedenim işyerinde ama, ruhum evde uyuyoorrmirmirmirmir
canımm çok geçmiş olsun.bebeğin iyi olmasına çok sevindim.eh artık iyi olduğuna göre,gözünüzaydın diyiimm..canım benim hayırlısı olsun senin igneler
abimin bebegi oldu buraya yazmıştım bebegin kalbe giden bi damarı tıkalı küvezde falan kaldı bugünde siyami ersek hastanesi götürdük ambulansla bebek şimdi daha iyi
onunla ugraşıyoruz o yüzden sık giremiyorum bu arada ben kendimlede ilgilenemiyorum
zaten regli oldum bebegimiz bizi çok üzdü damarı açılıcak öyle eve getirebilcez iki yada üç gün daha hastanede kalcak sonra Allahın izniyle çok iyi olcakmış
balsuratcanım sen devir aldın herelde seldadan liste takip işini çok fazla takip edemedim yazıları sen ilgileniyorsan canım 2 agustos yeni regli tarihim gine beceremedik
Balsurat canım bende adet oldum yeni tarihim 27 temmuz biraz geç oldu ama eklersen sevinirim...
Hormon testi yaptırdım ploraktin seviyem yüksek çıktı rahim filmide rafa kalktı böylece.. Klomende vermedi bu ay! Kızlar prolaktin tedavisi gören varmı gebeliği ne kadar etkiliyor cevap yazarsanız sevinirim, üzüldüm çoooksenağlama
Rabbim hepimize bol bol sağlık versin....
Balsurat canım bende adet oldum yeni tarihim 27 temmuz biraz geç oldu ama eklersen sevinirim...
Hormon testi yaptırdım ploraktin seviyem yüksek çıktı rahim filmide rafa kalktı böylece.. Klomende vermedi bu ay! Kızlar prolaktin tedavisi gören varmı gebeliği ne kadar etkiliyor cevap yazarsanız sevinirim, üzüldüm çoooksenağlama
Arkadaşlar merhaba, ben bu ay ilk defa klomen kullanıyorum,adetimin 2. gününden beri günde 2 kez..Sabah 1 akşam 1 olmak üzere..Bu gün klomeni kullanışımın 3 . günü..Kasıklarıma acaip kramplar girmeye başladı şimdiden...Bu arada negatif bir tüp bebek denemesinden yeni çıktım sayılır...benneyaptımki
Bademimmm hayırlıı olsunnn tedavin inşallahh..Kasıklardakii kramplarr normal :1rolleyes:yumoşlarınn büyüyorrr:dance:
yerimsenibengul_ay tamam yeni tarihini yazıyorum hemen..Balsurat canım bende adet oldum yeni tarihim 27 temmuz biraz geç oldu ama eklersen sevinirim...
yerimsenibenTamam eemellım şimdi ekliyorum yeni tarihiniicanım benim hayırlısı olsun senin igneler
:sm_cool:Aminnnnnnnnn canımm inşallaahhh dediğinn gibii çifterrr gelirrrrrr bebişlerinnnnnnnnn:sm_cool:Çokk sevindimmm anlatamm .O adamıı dövücem uyuz şeyyBALIMSIN CANIMSIN YAA..kıs ağlattın benii.RABBİM senden razı olsun,inşallah duaların ve dualarımız kabul olur.balım ne güzel dua etmişsinn.benim içinde ayrıca etmen inanki beni çok duygulandırdı..senağlamaRABBİM tez zamanda,hayırlısıyla seninde göbüşünü,çifter çifter bebişlerle doldurur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahh..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar bugün kan testini tekrarladım.sonucunu yarın 4 gibi vereceklermiş..
hanii şu telde bana,değerin çok düşük 600 lerde olması gerekir,diyen görevli herif varya..bugün onu birazcıkk azarladım.niye değerim düşükmüş dedim,bana ee adetiniz,18 gün geçmedimi dedi.bende ne 18 günü be 4.günde yaptırmıştım dedim.uyuuzz, ayy ben öyle anladım, falan filan deyip kıvırmaya başladı delüüüüüüüü........
İNŞALLAAAAAAHH RABBİMİN İZNİYLE YARIN DEĞERİM İKİYEE,HATTAAA ÜÇEE KATLANIRDA İKİZİM OLUURR..RABBİM hayırlısıyla sağlıklı,eli ayağı düzgün versin amin amin amin..
seldaaa,cerooot kıslaarr nerelerdesiniizz?bi kaç gündür girmediniz merak ettim sizlerii..
4 Yıllık evliyimkaydirigubbakcemile3 ..30 aydır bebiş istiyorum kaydirigubbakcemile3 26 yaşındayım sırnaşık şey6 Ay klomen tedavisi +1 başarısız Aşılamakaydirigubbakcemile3benim öz geçmişim böylee nilsumkıslar sizler hakkında bilgi sahibi olmak ve ırtak konumuzda yakından tanımak istiyorum,lütfen herkes rica etsem neyi ne zamandır kullanıyor,ne kadar yıllık evli,ne zamandır bebek istiyor ve de gördüğünüz tedaviler nelerdir,hem yeni giren arkadaşlar hem de ben öğrenmiş olucamopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2Umutlumm aynıı benim doktorda öyle söylüyorr :)çok masraflıymış:1rolleyes:Yaa kızlar bu arada bu iğneler çok masraflı bir tedavi. Doktar bana hem 450 lik hem de 900 lük gonal f verdi. Çatlatma iğnesiydi, progestan derken sosyal güvencem olmasına rağmen 570 lira ilaçlara verdiim:bbo: Baştan üzüldüm ama sonra da ne yapayım yaşım geçmeden her yolu denedim derim bari içim rahat olur diye düşündüm. İğneye geçmek isteyenler bunu baştan bilsin istedim. Daha sonra yani son anda öğrendiğinde insanın morali bozuluyor ister istemez.
Totemimm allaha şükürr iyiyimm..Yumoşlarıı bilmiyom çatladılar içinde gerisi ne oldu bilmem.Çalışmalara devamm sanki bundan sonra çalışmalarr ne işe yarıcaksa .8 gün sonra kırmızı kart zamanım.kaydirigubbakcemile3Balım nasılsın cnm yumoşlardan ne haber ???
Tatlım çok güzel dualar yazmışsın hepsi için kocamannnnnn AMİNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?