Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

MEHTAPCIM doktor olduk dinazor olduk sırada şairliğe geçtik bu sıpalar bakalım bize başka ne meziyetler konduracaklar...
aman sen kendine dikkat et bebişimiz çok kıymetli....

Canım bana parlodel verdi şimdi onu kullanıyorum klomene gerek yok etkisi 6 ay sürer dedi, haftaya bakacak yumurtladımmı diye umarım ilaç etkisini gösterir.. Hayt otu diye bir sey duydum düşmezse onu içicem, ilgine teşekkürler...:1hug:

Çok sevindim canım umarım bu ay hamile kalırsın, ben 4 ay klomen kullandım en baştan yaptırsaydı hormon testlerini şimdiye kadar düşerdi belki. 4 ayım boşa gitmiş oldu..Herşeyin hayırlısı tabii,
Senin adına sevindim 2 ayda düşmesi çok güzel umarım benimkide çok uzamaz...

Bende pko yok canım ama dediğn gibi göğüslerim adetten öne çok ağrıyordu, umarım uzun sürmez düşmesi, umarım seninkide..
Şimdide hayatıma bu hormon girdi bunu araştırıyorum çünkü 1 yıldan fazla hamilelik için uğraşıyorum inşallah düştüğü gibi hamile kalabilirimm...

amiin canım inşallah.valla kalbim güm güm atıyo,dr yarın ne diycek diyee..
MEHTAPCIM doktor olduk dinazor olduk sırada şairliğe geçtik bu sıpalar bakalım bize başka ne meziyetler konduracaklar...
aman sen kendine dikkat et bebişimiz çok kıymetli....
canımm,çok yakındada, RABBİMİN izniyle anne olacaksın bitanemm..
Nasılsınızz kızlarr hayırlıı pazarlarrrr:dance::dance:

balımm ben iyiyim canımm.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.içimde hem heyecan,hem korku...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisGeldim iştee ama birazdan cıkıcam gelirim sonraalkisalkisalkis

bu arada kızlar bana iyi bir endokrin uzmanı doktor gerekiyor..
haşimatoyum ya ben nu ay tiroid hormonum 30 a kadar yükselmişiii
bildiğiniz bir isim varmı araştırıyorum şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…