canım canını sıkmak istemem ama ben haşimatoyum duymuşsundut belki tirode bağlı bir hastalık tsh yükseliyo gebeliğe engel oluyo buna bağlı olarakta prolaktinim yükseliyo 2 çeşit
ilacı var biri dostineks adı hamile kalmak isteyene verilmemesigereken bu zararlıymış.diğer ilacın adını şimdi unuttum ama oda hamişliğe uğraşanlara veriliyo biraz zaman alıyo bir iniyo bir çıkıyor prolaktini anlamak o kadar zorki kıl yapabiliyor hemde en anlamsız yerlerde doktor takibini sıkı tut canım..
öncelikle geçmiş olsun hiç stres yapma zaten stresten yükseliyor prolaktin ve gebeliği engelliyor 2 ay önce bende gitmiştim benimde prolaktinim yüksek çıkmıştı 1 yıldırda bebek olması için uğraşıyorduk daha sonra dostinex kullandım 2 ay boyunca pazartesi dr gittim ve düşmüş çok şükür şu an klomen kullanıyorum bende
canım bende 2 senedir cocuk istiyorum ve prolaktinim yuksek benimde ilk once dostineks kullandım dustu ama yine nüksediyor kahrolası sey sonraki doktorum parlodel verdi onla gebe kalsanda bir sorun olmuyor ama 2 ayda bir cıkıp iniyor benimkisi sen birkac ayda bir baktır ben goguslerimden anlıyorum yine yukseldigini cok şiş oluyor ve surekli agrıyor bende pko da var nette arastırmalarıma gore prolaktin bunada baglı olabiliyormus ne kadar bebek istiyorsun bilmiyorum ama inşallah senin bebişin benimki kadar uzun surmez prolaktin dstukten sonra hamie kalan bayagı kişi var
amiin canım inşallah.valla kalbim güm güm atıyo,dr yarın ne diycek diyee..canım:sm_cool:bak telaşın boşa çıktı gayet sağlıklı bebişin değerinde çok güzelmiş inş. hayırlı haberlerle dönersin doktordan ALLAH bebişini sağsağlim kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin inş:Saruboceq:
canımm,çok yakındada, RABBİMİN izniyle anne olacaksın bitanemm..MEHTAPCIM doktor olduk dinazor olduk sırada şairliğe geçtik bu sıpalar bakalım bize başka ne meziyetler konduracaklar...
aman sen kendine dikkat et bebişimiz çok kıymetli....
Nasılsınızz kızlarr hayırlıı pazarlarrrr:dance::dance:
kaydirigubbakcemile5geldim bak yanlız bırakmadım senimahtapcım sende kaçmışsın ben gelince kimse kalmamış oluyo hep yaaaa...
hoşgeldinnnn:dance::dance:
mahtapcım sende kaçmışsın ben gelince kimse kalmamış oluyo hep yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?