merhaba klomen arkadaslıgı..
bende geldım bu ayyy...
bal kafam eklıyecekkk...
adet tarıhımı 26 temmuz..lıste gayet guzel olmuss.hadı bakalım balcım senın tuttugun lıste ugur getırısın..herkesler hamıs oolsun...
bebekden oncesıde 4 sefer asılama oldumzemuszemuszemuszemus
klomen 4-5 sefer kullandım.. tam hatırlayamadım sımdık:kedi::kedi:
ne cok kullanmısm ılaccmafoldumbenmafoldumben
Delümm gelmişşopuyorumnanaktanHayırlııı gelir inşallahhh bu liste sana ve hepimizeeopuyorumnanaktan
Ulann ağlama :) ne yapalım ilaç deposu oldukk :)dayancazkaydirigubbakcemile3
hosbuldmm.
ılac deposu olmakda marıfet...zemuszemuszemuszemus
dayancazzz
klomenı yenıp galıp cıkacaz..süprizzzzzsüprizzzzz
Bu ay sıkı çalışşş ona göre .Geçen seferki gibi 2 denemde tutturursunn inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
kıslar sizler hakkında bilgi sahibi olmak ve ırtak konumuzda yakından tanımak istiyorum,lütfen herkes rica etsem neyi ne zamandır kullanıyor,ne kadar yıllık evli,ne zamandır bebek istiyor ve de gördüğünüz tedaviler nelerdir,hem yeni giren arkadaşlar hem de ben öğrenmiş olucamopuyorumnanaktan[/QU
Canım tabii ki anlatırız yeter ki sen iste. Ben 12 yıllık evliyim, yaşım 32naniknanik Yani bana teyze diyebilirsinsırnaşık şey 4 aylık evliyken oğluma hamile kaldım. Ne doktor ne de ilaç gerekti. Sonra oğlum 6 yaşındayken ikinci bebeğimizi düşündük. Ama 6 ay korunmamama rağmen olmadı maalesef. O esnada ben çok ciddi bir rahatsızlık geçirdim. Tedavim devam ederken hamile olduğumu anladık. Ama dünya kadar ilaç, kortizon ve ışına maruz kaldım. Bu yüzden maalesef ki bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. Çünkü tedavim en az 3 yıl sürecekti.(Allahım affetsin:Saruboceq:). 3 yıl sonunda doktorlarımla görüştüm ve bebiş için bir sakınca kalmadığını söylediler. Ben yine korunmmamaya başladım. Ama sonuç nafilee:1no2: Doktor takviyesi gerektiğini düşündüm ve 3 ay klomen kullandım. Sonuç yine hüsran. Doktorum daha fazla vakit kaybetmek istemedi çünkü daha önceden gebeliklerim oluşmuştu. Bu ay göbekten yapılan iğnelere geçtik ve dönüp baktığımda 17 ayı geride bırakmışım. Benim durumum budur canım. Ama hiç isyan etmedim, olacağı zamanı Rabbim bilir dedim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.a.s.
kıslar sizler hakkında bilgi sahibi olmak ve ırtak konumuzda yakından tanımak istiyorum,lütfen herkes rica etsem neyi ne zamandır kullanıyor,ne kadar yıllık evli,ne zamandır bebek istiyor ve de gördüğünüz tedaviler nelerdir,hem yeni giren arkadaşlar hem de ben öğrenmiş olucamopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?