Canımcım aşkolsun unuturmuyuz hiçççççç , ya aslında haftasonu genelde topicdeydim ama balım başka kimsecikler yoktu...
Tatlım ben 9 temmuzda dr a gidicem ya acayip heyecanlıyım acaba herşey normal mi ve tabi en büyük gerginliğim keseyi görecek miyiz ?
Aslında etrafımdakilere çaktırmıyorum ama çok stresliyim yaaaa
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir canlarıım benim çok uykuum var. mirmirmirmirmirmirmirmir
Balım neler yapıyorsun. Neler hissediyorsun. Kız accık anlat da uykum açılsııınn. Sen de başladın mı progestan içmeye?
BALIIIIMM:mymeka: oldu mu şimdii? Ne demek olmayacak!!! Ayol boşa mı uğraşıyoss olsun diyee. Bu ay olacaaakk inşallaaahh. Olaki bu ay da olmazsa, bir aylık daha gonal f dozum var elimde. Önümüzdeki ay da onu kullanırım, ondan sonra da benden passs.:umursamaz: en azından ilaç almayacam. Yine korunmam ama kafaya da bu kadar takmayacam. Allahıma çok şükürler olsun bir tane evladım var. Yüce Rabbim ona sağlık sihhat, uzun ömür versin ne diyeyim. Zaten her zaman söylüyorum, Allahım önce hiç bebeği olmayanlara ver, ardından beni de unutma Ya Rabbiimm diye dua ediyorum.
Bende klomene bugün başlayanlardanım arkadaşlar inşallah mutlu haberi hep beraber paylaşırız. Allah herkesin gönlüne göre versin.
kislarr slm ben yumoslarima baktirdim ugun 18 mm olmuslar dr gayet saglikli dedi:))) 3 tane yumosum catlamaya hazirmis yarin ogleden sonra ignemi olacagim benim icin yarin dua edin tutsunn kislarr tamam mi:)))
kızlar okuyanlar biliyor abimin bebegi rahatsızdı yarın kalbe giden damarı açıcaklar ama daha 10
günlük bebek oldugu için çok küçük doktorlar riskli diyor ne olur dua edin hayırlısıyla sagsalim çıksın hastaneden egerki güzel geçerse ertesi gün evine beşigine kavuşcak sonra saglıklı bir şekilde hayatına devam edermiş BALSURAT sende o güzel dualarını esirgeme lütfen bebegin adı defne eger adıyla etmek isterseniz
Allahımmm acill şifalarr versinn inşallahh.Rabbimmm bebeği annesinee bağışlaaa.Sağ salim sağlıcakla evine dönsün inşallahh:çok üzgünümualarımızz onunla eemell:Saruboceq::Saruboceq:
canımm,çok şükür değerim artıyoo..amiiinn canım,inşallah bi sorun çıkmaz..mehtap gülüm canım neyaptın yaa..değerlerin ne alemde..umarım bi sorun olmaz mehtabım yaaa..off sık giremiyorum da bu ara, yüreğim ağzımda okuyorum sayfaları..lütfen ümitsizlik yok ok..ben inanıyorum bi sorun olmayacağınaaa...
bitanemm unuturmuyum ben sizlerii.nasılsın tatlım..Mehtap Gülü, Selda, Totem yeni hamişleeerr hepiciniiz uyuyonus mu yaa. Özledim valla hepinizi. Abe hamiş oldunuz bizi unuttunuuuuzzzklava:
canım stres yapmaaa.RABBİM'in izniyle göreceksin keseyii..Canımcım aşkolsun unuturmuyuz hiçççççç , ya aslında haftasonu genelde topicdeydim ama balım başka kimsecikler yoktu...
Tatlım ben 9 temmuzda dr a gidicem ya acayip heyecanlıyım acaba herşey normal mi ve tabi en büyük gerginliğim keseyi görecek miyiz ?
Aslında etrafımdakilere çaktırmıyorum ama çok stresliyim yaaaa
canım hayırlı olsun tedavin.aramıza hoş geldina.s.Bende klomene bugün başlayanlardanım arkadaşlar inşallah mutlu haberi hep beraber paylaşırız. Allah herkesin gönlüne göre versin.
canım yumoşlar,çatır çatır çatlayıp,bebişler olsuunn inşallaaaaahh.dualarımdasın tatlım..kislarr slm ben yumoslarima baktirdim ugun 18 mm olmuslar dr gayet saglikli dedi:))) 3 tane yumosum catlamaya hazirmis yarin ogleden sonra ignemi olacagim benim icin yarin dua edin tutsunn kislarr tamam mi:)))
kızlar okuyanlar biliyor abimin bebegi rahatsızdı yarın kalbe giden damarı açıcaklar ama daha 10
günlük bebek oldugu için çok küçük doktorlar riskli diyor ne olur dua edin hayırlısıyla sagsalim çıksın hastaneden egerki güzel geçerse ertesi gün evine beşigine kavuşcak sonra saglıklı bir şekilde hayatına devam edermiş BALSURAT sende o güzel dualarını esirgeme lütfen bebegin adı defne eger adıyla etmek isterseniz
kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..:bbo:sonucu güzel çıksında napiimm..:umursamaz:.hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr:Saruboceq::Saruboceq:
kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..:bbo:sonucu güzel çıksında napiimm..:umursamaz:.hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?