hazırldandım gidiyorum hastaneye tahlil yaptırmaya dua edin bana nolur.
Selam kızlarrrrr
Ben geldimmmm
Dün akşam kesemizi gördükkk
Ayyyyyyyy çok heyecanlandım yaaaaaaa
Darısı tüm bekleyenlereeeeeeee
maleseff sonuç yine hüsran. 0.1 değer çıkmış.allahım sabır yarabbim.
maleseff sonuç yine hüsran. 0.1 değer çıkmış.allahım sabır yarabbim.
Günaydın körpeleerrrkaydirigubbakcemile3
Seldacığım geçmiş olsun güzelim. Kendine de bebişine de dikkat et güzelim. Sen doktora pazartesi mi gidecektinyerimseniben
Rapunzel niye bu kadar karamsar oldun ki canım? Ben çok iyi hatırlıyorum bir ay klomen kullanmama rağmen adetimin 17. günü gelişmişti yumoşum. Hem de bir tane vardı. :gitme: Hiiiçç umudunu yitirme lütfen canım. Üzülmenin hiçbir faydası yok, aksine zararı var. Naçizane fikrima.s.
Balsuratcığım eğer bu ateş ölçme yöntemi doğruysa, benim ateşim süpeerr düştü be canıımkafamçokkarıştı Tamam anlaşıldı bizden bu ay da bi cacık olmaz. Evet evet ben de seninle aynı fikirdeyim şekeerim, biz şimdiden şu meşhur pedlerimize geri dönüş yapalımkaydirigubbakcemile5
Herkes uyuyor mu huuu
ULan başlıcam şimdi sana haaaa kaç defa dedim sana msnde o belli olmazz diyeee:mymeka:merhaba kızlar..bugun adetımın 11.gunu dr gıtttım..
klomen bu ay bana yaptı yapacagını..
sol tarafta 13,13 ve 11 ml folıkulller olusmus...
sanırım bu yumurtalar gec olusacak..normalde adetımın 14.gunu catlatıcıyı vurunmama gerekecektı..:gitme::gitme:
bu ay fos cıkcaak buyuk bır ıhtımal..catlatıcıyı atırk ne zamn buyurlerse o zamn vurunacammm..
buyumuzklerseee kesın kıst olarak donecektırr
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
hihoyyytHayırlııı olsun totemim tekrarr gözünaydınnnnhihoyyytSelam kızlarrrrr
Ben geldimmmm
Dün akşam kesemizi gördükkk
Ayyyyyyyy çok heyecanlandım yaaaaaaa
Darısı tüm bekleyenlereeeeeeee
:teselli:Hakkında hayırlıısı olsun Sağlık olsunn canımm inşallahh birdahaki ayaaakaydirigubbakcemile5maleseff sonuç yine hüsran. 0.1 değer çıkmış.allahım sabır yarabbim.
Hepiciinize iyi tatiller canlarım. Balsurat sakın ola ki kötü bir sürpriz yapayım deme. Seldacığım güzel haberlerini pazartesi okurum artık. Mehtap sen cigarayı bıraktıydın dimi canım beniiimm. öptüm kızlar
sgl umutlu cok tsk ederımzemuszemusAlminas ve Ezgi şekerlerrr adet günlerimiz aynıymış yahuu benim de 15 Temmuzbuyrunnnnnnnnn Doktorcuğum 13 Temmuzda gel kan testi yapalım dediydi ama, bana nee gitmicem işte:dilcikar: Hep doktorda mı geçecek benim ömrüm yaniikafamçokkarıştı Yani en azından adet günümün geçmesini bekliycem eğer gecikirse gidecem doktoruma. Gerçi biliyorum kadıncez özlüyo beni ondan öle diyo ama, yok yok o kadar yüz veremem, doktorsa doktor dimi amaasırnaşık şey
Yaaa işte hormonların yan etkilerini soran kızlar, ben küçük bi örneğim. Az buçuk kafayı yedirtiyorkafamçokkarıştı
Alminascığım kist var mı yok mu öğrenmek için adetten sonra değil, adetinin 3. günü doktora gitmen gerekiyor. Usg ile muayenede anlaşılıyor eğer varsa. İnşallaahh adet olmazsın da bebişini görürsün ultrasyondaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?