Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Selam kızlarrrrr
Ben geldimmmm
Dün akşam kesemizi gördükkk
Ayyyyyyyy çok heyecanlandım yaaaaaaa
Darısı tüm bekleyenlereeeeeeee

Aminnnn inşallah. Tebrik ederim canım senin adına çok sevindim. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. Aşılama ile mi hamile kaldın?

kızlar geldim hastaneden.saat 4:10 aricam hastaneyi.allahım inşallah hamişimdir.umutsuzda olsa tahlil sonucunu duyana kadar ümidim var.

dr gittim dr bir tane yumurta var baştan beri büyüktü o büyük ihtimalle boş dedi baştan beri büyük olduğu için
bir kaç tane şurada var ama onlara bakalım dedi pazartesi tekrar gel dedi

Hepiciinize iyi tatiller canlarım. Balsurat sakın ola ki kötü bir sürpriz yapayım deme. Seldacığım güzel haberlerini pazartesi okurum artık. Mehtap sen cigarayı bıraktıydın dimi canım beniiimm. öptüm kızlar

selamlar.
Emelcim çiçeği burnunda hala... Çok sevindim bebğiniz iyi olmasına. Bu sağlık sorunu ilk ve son olur inşallah. Bundan sonra sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum Defne ye..

Umutlucum vallahi ajanda gibisin kız. Ben randevu saaatimi unuttum onu yazmışmıydım hatırlıyorsan söylesene.....

gülcancım üzme kendini. Her ay yeni umut merak etme.

Pedler hazırrr bekliyorlarr biziii umutlumm:1rolleyes:
ULan başlıcam şimdi sana haaaa kaç defa dedim sana msnde o belli olmazz diyeee:mymeka:klava:

Selam kızlarrrrr
Ben geldimmmm
Dün akşam kesemizi gördükkk
Ayyyyyyyy çok heyecanlandım yaaaaaaa
Darısı tüm bekleyenlereeeeeeee
hihoyyytHayırlııı olsun totemim tekrarr gözünaydınnnnhihoyyyt
maleseff sonuç yine hüsran. 0.1 değer çıkmış.allahım sabır yarabbim.
:teselli:Hakkında hayırlıısı olsun Sağlık olsunn canımm inşallahh birdahaki ayaaakaydirigubbakcemile5

Pazar günü bomba gibi kötü süprizii müjdeyi vericem az sabır:jeyyar:

selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum...bilgisayarım bozuldu...umarım iyisinizdir...hepinizi çok özledim.hamiş arkadaşların haberlerini aldım...herkesi tebrik ederim..allah inşallah kucağınıza sağlıkla almayı nasip eder..hamile kalamayan arkadaşlarımda sıkılmasınlar ...bende aynı durumdayım..herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum arkadaşlar...ben aşılama yaptırdım 29 nisanda tutmadı.doktora gittim bir ay daha deneyin ilaçların etkidi devam ediyor dedi..17 haziranda regl oldu...şimdide yeni tarihim 16 temmuz ama bugün yarın gelir diye tahmin ediyorum.geçen ay doktoruma gittim..klomen vermedi.başka ilaç vercem dedi..göbekten iğine olcan dedi.ama önce rapor çıkarmamız gerekiyormuş..aslında çok morelim bozuk...çok denedik doktorumda bende artık yeni yasalara göre 3 yıl evliliği doldurmadığında devlet rapor vermiyormuş...ilaçlarda karşşılanmıyor ..ben ne yazık ki daha 2 yılı doldurdum 36 yaşından gün aldım..birde işin kötüsü 39 a kadar tüp bebek yapabiliyormuşsum..sağ tüpüm tıkalı...ne yapcam bilmiyom ..anlıyacağınız arkadaşlar doktorum ne klomen verdi.nede başka bir ilaç sende daha ağır ilaç denemiz gerek dedi.ama bana çok pahalıya mal olurmuş...şu aralar durumlarımız sıkışık malum kriz nalet olası..hepimizi vurdu..ne geliyorsa zaten hep türkiyemizin başına geliyor..ya seneye kadar bekleyip 3 yılı dolduracağız yada kendiliğinden olması için çalışmalar yapcaz..bilmiyorum işim bayağı zor yaş 36 olcak...sağ tüp tıkalı normal yolla kalamıyorum..allah yardımcımız olsun hepimizin..herkes hakkında hayırlısı olsun..

günaydın kızlar,
hala üzgünüm ama kırmızıları görene kadar ümidimi yitirmiyorum.bugün 4.gün ama hala gelen giden yok olcana dairde bir belirti yok .hayırlısı bakalım nereye varacak bu işin ucu.

sgl umutlu cok tsk ederımzemuszemus

kızlar hepınıze gunaydın balsurat adet oldunmu merak edıyorum? ben bundan sonrakı aylarda klomen ve catlatma ıgnesı kullanmamaya karar verdım ruh halımı cok bozuyor esımıde cok uzuyorum dogal yoldan olmasını deneyecegım bu ay dol tutacagımıda sanmıyorum ıgneyı olduktan sonrakı gun tam 5 farklı sehır gordum omrum yollarda gectı ıstanbul ızmıt bursa kutahya afyon tum bu sehırlerıde 24 saatte dolastım sarsıntıdan tutacagını sanmıyorum esımde ıs geregı cok fazla seyahat edıyor dedım kı bu cocuk olurda tutarsa kı bu sartlar altında mucıze onuda kendıne benzettın hayata tutanacagı ılk gun 5 sehır gordu neyse ben cocuk mevzusunu kapatacgım artık dogal akısına bırakacagım ılla cocuk olacak dıye de bır sart yok esım benım ıcın cok onemlı gereksız yere adamı uzup kalbını kırdım bundan sonra ne ıgne ne ılaca ne de yumurtlama gunlerımı takıp edecegım hıcbırsey yapmayacagım kısmetımde varsa olur yoksada canımız sagolsun bu dunyada cocugu olmayan yınede mutlu olan bır suru cıft var allah herseyın hayırlısını versın hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…