Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Günaydın körpeleerrrkaydirigubbakcemile3
Seldacığım geçmiş olsun güzelim. Kendine de bebişine de dikkat et güzelim. Sen doktora pazartesi mi gidecektinyerimseniben
Rapunzel niye bu kadar karamsar oldun ki canım? Ben çok iyi hatırlıyorum bir ay klomen kullanmama rağmen adetimin 17. günü gelişmişti yumoşum. Hem de bir tane vardı. :gitme: Hiiiçç umudunu yitirme lütfen canım. Üzülmenin hiçbir faydası yok, aksine zararı var. Naçizane fikrima.s.
Balsuratcığım eğer bu ateş ölçme yöntemi doğruysa, benim ateşim süpeerr düştü be canıımkafamçokkarıştı Tamam anlaşıldı bizden bu ay da bi cacık olmaz. Evet evet ben de seninle aynı fikirdeyim şekeerim, biz şimdiden şu meşhur pedlerimize geri dönüş yapalımkaydirigubbakcemile5
Herkes uyuyor mu huuu

SELDAAMM MEHTAP GÜLÜM kızlar vallahi harikasınız daha bu sabah açtım ekranı ve Allah nazarladan korusun ikinizin haberini aldım...ikinizde çooktan hak etmiştiniz bu melekleri şansları ve rızkları bol hayırlı evlatlar olsunlar imşallah..aminnRANAVİRÜS! gavur ellerindeki canım kardeşim(iyi bir sermayemdi..döl tutmazların pavyonundakaydirigubbakcemile3) birtanem inşallah sen ve meleğinde iyisindir Allah sizleri de nazarlardan korusun..sağlıkla bu günleri geçirmeni diliyor çok öpüyorum seni...CEROOOOTT kız Allah seni neylesin hadi ben pavyonun bütün işlerine koşturmaktan döl tutamıyom ya sen neden birşeyler yapamıyon...sahnede arkanda çalan klarnetçi ASAN(HASAN roman asan derlerkaydirigubbakcemile3)onunla birşeyler olmadımı kızzz..yövrüüüm seni de çok öpüyorum iyi bir tatil yap dönüşte bombayı patlatalım yetti gayriii...yettiii

UMUTLU kız benim sefil kalmış garip bacımm hele sana ne diyeyim hala ben gibi bıraktığım yerdesin..bin kere dedim gözünü aç saf olma şu pavyona ne adamlar geliyor kap birini...tteee tee tee aha yazıyom buraya bu kafayla senden bişey olmaz kızz aç gözünü tez zamanda sendende inşallah çok iyi haberler alırız canım benim seni de çookk öpüyorum..

AŞKKIZIMIZ yok kesin buldu birini şimdi bodrumda fink atıyordur cilveli şaziye bu kadar dolaşmaktan bak o da döl tutamıyo..Aşkkızım seni de çok öpüyorum iyi haberler yazman dileği ile...

beni soracak olursanız buranın dinazorlarındanım..kocamda uzun tedaviller ve yıllarca uğraşmanın sonunda hala bu halinde kurtulamadı aha böyle kaldı:1shok:

PAVYONUMUN GÜLLERİ hepini çok öpüyorum yeni arkadaşlar sizlerede Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin..bu güzel cumanın yüzü suyu hürmetine amiin...

Oooo NAZAAN hoşgeldin. Nerelerdeydin şekerim

canım benim çookk hoşbuldum ne güzel haberler gördüm...birtanem bende tatile çıktım yeni döndüm..MEHTAP ve SELDANIN haberleri inan beni bir coşa getirdi ki sorma..sanki bu önümüzdeki aylarda kalan dinazorlar ben sen cerot iyi birşeyler yapacaz gibi bir ümit doğdu ayy ne bileyim vallahi heyecan yaptım..Allahım tez zamanda hepimizin gönlünün muradını versin inşallah amiiin...

çok öptüm UMUTLUM benim...:1hug:

inşallah büyürler canım moralini bozma:teselli:

tesk ederım ınsallah buyurler..
yarın bellı olcak..zemuszemus

umutlu tesk ederım...hıc bole olmamıstı..o yuzden sasırdımmm...
4 sefer asılama olup uzn bır surede klomen kullnamıs olarak...hep bellı duzene alısmıstım bu ay böyle olunca acaba dedım..ama.hayırlısı dıyorum...
sızın burda okumustum arkadsmızn bırı 14-15 ml olan yumurtasıyla hamıle kalmıstı...
olabılrı dıyorum sımdıı neden olmasın...
bal tarcın yemeye basladım be4lkı hemn buyurlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

balkafaaaaa yayınla artıkkkk:kedi::kedi:

Nazanım vallahi ben, sen, balsurat, cerot kazık çaktık bu pavyona anacığım. Bi de bizi başı boş bıraktın, iyicene şaşırdık kendimizi. Ohhh iyi yapmışsın, tatil yaramıştın benim arkadaşıma. Güzelliğine güzellik katmıştır vallahiii. Zaten tatil öncesi estetikter, kilo vermeler vallahi böyleyken bile yine döl tutamadıysan sen çok fena hakediyorsun bu patroniçeliğiiii...

Selam kızlarrrrr
Ben geldimmmm
Dün akşam kesemizi gördükkk
Ayyyyyyyy çok heyecanlandım yaaaaaaa
Darısı tüm bekleyenlereeeeeeee

aaa kazık çakanlara Emel i saymayı unutmuşum. Emelciğim hoşgeldin nasılsın, bebiş nasıl

canım hoşbulduk unutulmuycak bir kazık çaktım bende nasıl unutursun kız beni
bebişimiz çok iyi maşallah dün geceyi ilk kez evinde geçirdi Allaha şükür bi sorun kalmadı
hepimiz çok mutlu olduk ufacık bişey hepimizi esir alıyor kaydirigubbakcemile3

seldam canım kendine çok dikkat et geçmiş olsun valla sende hep aklımdaydın ama bende çok yazamadım buraya hastanelere gitmekten

balım kız o ne güzel bir liste eline saglık

kızlar bugünde bende gelen giden yok.sabah yine test yaptım ondada bişey yok.acaba öğleden sonra gitsemde kan tahlilimi yaptırsam.idrar testindemi çıkmıyor acaba,yoksa adet gecikmesimi yaşıyorum.offf.

Gülcancığım hiçc vakit kaybetme gülüm. Gerçi ben bi defasında devlet hastanesine gitmiştim, sabah aç karınla yapılıyor kan testi demişlerdi.

valla aç karnına olduğunda daha iyi çıktığını bende duymuştum.ama varsa zaten çıkacaktır demi .çünkü bugün 3.gün gecikmede.

Varsa çıkar tabi Gülcancığım. Bence bugün daha fazla vakit kaybetme, araya haftasonu giriyor. Pazartesini beklemek zorunda kalabilirsin. Ya da dayanabilirsen 1-2 gün daha dayan. Çünkü benim 32 günü bulduğu olmuştu adetimin klomen kullanmama rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…