eee nasıl eminsin olmadığından belki vardır bebiş
hıışşşşşşşşttt sus bakim balım
kızıyorum ama artık heeeeeeeee yazılanları da okuyorum allah için kendin için ümitli kurduğun bir cümle yok , aaaa bak burada herkese iyi dileklerde bulunuyorsun birazda kendin için aynılarını düşün .
neyseki herşey senin tutmadı demenle olmuyorrrrr
bak gör bu ay sende umutluda hamişşşşşş işte o kadar.......buyrunnnnnnnnn
Ayy TOTEMİİİMM ağzın bal yesin kıız. İnşallah dediğin gibi olur da artıkın biz de hamiş oluruz beyaazemuszemus BALSURAT sen dua et Rize desin ve bana uzaktasın. Yoksa oklavamı kaptığım gibi yanına gelirdim haberin olsunklava: Yaa bu ay da sen yanıl be, nolcek yani bizi kırmasan da yanılsaankaydirigubbakcemile
SELDACIĞIMI ben de çok merak ettim arkadaşlar. Uzun zaman oldu ses çıkmadı. Umarım kendisi de bebişi de iyidir.
Kızlar az önce bi arkadaş fal baktı bana, bebek neyim görünmedii(((
tatlım dr'dan bebişini görüp,çok güzel haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:Canımmmmmmmmm hoşbuldummmm opuyorumnanaktan
İyiyim tatlım yani iyi olmaya çalışıyorum :CüvCüv:
Bugün akşam 7 de dr randevum var , çok panikliyim anlıcan şekerim
Bebiş umarım vardır ve iyidir hayatımmm
Ay o kadar çok merak ediyorum ki saatler geçmiyor :ecrin_bebek:
Bugün 5 hafta 5 günlük olduk teyzesiiiii
Sen nasılsın umutlum ? Tarihe az kaldı canım benim...
Ben inanıyorum ki bu ay balım ve sen hamiş olacaksınız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bana bak banahihoyyytTotemimm gelmişş hihoyyyt
Akşama bebişini görücen demek hihoyyyt
Herşey yolunda rahat ol hihoyyytşeytanın söyledıklerıne kulak asmahihoyyyt
İnşallah umutlum hamişş olur iğneleree değerrrr:Saruboceq:ama benimki tutmadı totemim:1rolleyes:
bitanem fala inanma, falsız kalma.ben kesin hamiş olduğumu bildiğim halde fala baktırdım,bebiş mebiş yok dedi banaaKızlar az önce bi arkadaş fal baktı bana, bebek neyim görünmedii(((
seldaaam burdaaaaa
canım yarın gidiyorum tatile ve 2 hafta yokumgirebilirsem internet kafelerden falan artık..döndüğümde balımı hamile, seni de keseyi ve kalp atışlarını duymuş olarak bulayım ok..
bişii daha söyleyeceğim ama neyyseee...özelden artık..:))
seldaaam burdaaaaa
canım yarın gidiyorum tatile ve 2 hafta yokumgirebilirsem internet kafelerden falan artık..döndüğümde balımı hamile, seni de keseyi ve kalp atışlarını duymuş olarak bulayım ok..
bişii daha söyleyeceğim ama neyyseee...özelden artık..:))
:1rolleyes:Mehtaapım keşke inşallah dediğin gibidirrr:kedi:Ama olsa bu bıdık belli ederdi kendini:kedi:tatlım dr'dan bebişini görüp,çok güzel haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:
bana bak banaklava:hepimize umut verdin,teselli ettin sana ne oluyo öylee. klava: klava:nerden biliyosun tutmadığını,ahanda barnah basıyom bu ay hamişsiiiiiiinnn:CüvCüv::CüvCüv:
bitanem fala inanma, falsız kalma.ben kesin hamiş olduğumu bildiğim halde fala baktırdım,bebiş mebiş yok dedi banaaklava:
cerotuumm tatlişkom,ben p.tesi keseyi gördüm.c.tesi kontrole gidecem inşş kalp atışını duyarımm..iyi tatiller bol bol dinlen,dönüşte inşallaaaahh hamiş haberini verirsin bitanemm.
canım seldam,nasılsın seni çok merak ettim bitanemm..:1hug:
:Saruboceq:İnşallahh inşallahhSELAM KIZLAR.
Ben tüm yazılanları okuyana kadar herkes gitmiş tabi.
Mehtabım gülüm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın bu sefer canım.
Cerotum şirinlik muskam. Sana iyi tatiller. Boşver internet kafe falan ne işin var? yay poponu yat kuşum .
Balsuratım döktürmüşsün anacım yine. Cicili bicili listeler falan. İnşallah bu ay hamile kalırsın ikiz bebelerine de hepimiz bir ohhh deriz..
Emelcim çok büyük geçmiş olsun. Defne bebeğe acil şifalar diliyorum. Bu arada eşimin kardeşinin de bebekleri oldu. Adı Defne olacak Ne tesadüf değil mi?
Öpüyorum kızlar hepinizi...
Seldam hoşgeldinn canımopuyorumnanaktanbu arada ben ağır bir grip geçirdim canlarım. Pazar gününden beri yatıyordum.Bugün öğleden sonra işe gelebildim. Yoksa hep aklımdasınız bu biline....opuyorumnanaktan
merhaba kızlar..bugun adetımın 11.gunu dr gıtttım..
klomen bu ay bana yaptı yapacagını..
sol tarafta 13,13 ve 11 ml folıkulller olusmus...
sanırım bu yumurtalar gec olusacak..normalde adetımın 14.gunu catlatıcıyı vurunmama gerekecektı..:gitme::gitme:
bu ay fos cıkcaak buyuk bır ıhtımal..catlatıcıyı atırk ne zamn buyurlerse o zamn vurunacammm..
buyumuzklerseee kesın kıst olarak donecektırr
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
bende zaten pko var bu yüzdende birsürü kist var yumurtalarımda yenileri olmasın:Saruboceq: offff ya nefret ediyorum pkodan:mymeka:[/COLO
canım inş olmaz
pko da geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?