yerimsenibentamam canım yeni tarihinii eklerim listeyebalsuratcım kusura bakma yeni adet tarihimi bildiremedim..16 temmuz
:jeyyar:alminass günaydınnopuyorumnanaktancanım yarın adet tarihim yarın gelecek velet kaydirigubbakcemile3.kızlar hepınıze gunaydın balsurat adet oldunmu merak edıyorum? ben bundan sonrakı aylarda klomen ve catlatma ıgnesı kullanmamaya karar verdım ruh halımı cok bozuyor esımıde cok uzuyorum dogal yoldan olmasını deneyecegım bu ay dol tutacagımıda sanmıyorum ıgneyı olduktan sonrakı gun tam 5 farklı sehır gordum omrum yollarda gectı ıstanbul ızmıt bursa kutahya afyon tum bu sehırlerıde 24 saatte dolastım sarsıntıdan tutacagını sanmıyorum esımde ıs geregı cok fazla seyahat edıyor dedım kı bu cocuk olurda tutarsa kı bu sartlar altında mucıze onuda kendıne benzettın hayata tutanacagı ılk gun 5 sehır gordu neyse ben cocuk mevzusunu kapatacgım artık dogal akısına bırakacagım ılla cocuk olacak dıye de bır sart yok esım benım ıcın cok onemlı gereksız yere adamı uzup kalbını kırdım bundan sonra ne ıgne ne ılaca ne de yumurtlama gunlerımı takıp edecegım hıcbırsey yapmayacagım kısmetımde varsa olur yoksada canımız sagolsun bu dunyada cocugu olmayan yınede mutlu olan bır suru cıft var allah herseyın hayırlısını versın hakkımızda
hakkımızda hayırlısı ınsan dusundukce kafaya taktıkca konu gozunde buyuyor gereksız mutsuzluk oluyor oyuzden kafamdan cıkarıp attım benım cevremde tup bebek yaptıran cok kısı var hepsıde tuttu merak etme ben senın muhakkak cocuk sahıbı olacagına ınanıyorum hıc uzulmezemuszemusyerimsenibentamam canım yeni tarihinii eklerim listeye
:jeyyar:alminass günaydınnopuyorumnanaktancanım yarın adet tarihim yarın gelecek velet kaydirigubbakcemile3.
canım senin için nasıl rahat ediyorsaaa .kendını nasıl ıyı hıssedıyorsan oyle yap tabıkıdee kaydirigubbakcemile5Mahvediyorr bu ilaçlarr insanıııı ben 6 aydırrrr hayalet gibi yaşıyorumm sağlıgımıı ıyıce bozduu ilaçlar psikojık olarakk.Eşim bu ay bırak tedavı dıyo ama yıne dayanamıyom anasını satayım ne bulduysam lanet klomenden hayır yok bana1-daha ıcerım sanırım bırakırım bende senın gıbı oluruna artıkk.Seneyedee TÜp bebek tıpış tıpışş göründü bana
hakkımızda hayırlısı ınsan dusundukce kafaya taktıkca konu gozunde buyuyor gereksız mutsuzluk oluyor oyuzden kafamdan cıkarıp attım benım cevremde tup bebek yaptıran cok kısı var hepsıde tuttu merak etme ben senın muhakkak cocuk sahıbı olacagına ınanıyorum hıc uzulmezemuszemus
hihoyyytCanım özel msj aldımm kaydirigubbakcemile5tamamdıryerimseniben
balsuratcım listedeki 20.sıradaki beyza@ hamile diye görünüyo ama o düşük yapmış canım şimdi aşılama tedavisind, başka bir topicte gördüm
slm ben geldim nasılsınız
Kimsecikler yokfisfisfis
Balsurat merhaba.Ben de yeni katıldım sayılır KK'ya.1 haftadır yazıları takip ediyorum hatta arada ben de yazıyorum ama hiçkimse bana cvp yazmıyor.Sanırım herkes daha önceden sohbet ettiği kişilerle konuşmayı tercih ediyor. Benim de bu dönem gerçekten birilerinin tavsiyesine ya da desteğine ihtiyacım var ama işte dediğim gibi...:)
Teşekkür ederim cvp yazman beni inan çok mutlu etti.Biz 3 yıllık evliyiz ve 3 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum.Eşimin spermiyogramında morfolojisi bi kere %6 geldi bi kere de %9 ve daha önce yaptırdığım smear testinde hpv şüpheli pozitif geldi.Bu nedenle bir an evvel bebek sahibi olmamız gerekiyor ama bir türlü yakalayamadık.Stres oluyorum ve sürekli yapmış olmak için beraber olmak çok zor oluyor bunun gibi şeyler senin problemin ne?
Canım yaa allah senin de yardımcın olsun.Dr'um eğer aşılamaya geçersek yumurtlama takibine geri dönemeyiz dedi.Sonrası tüp bebeğe gider diyor ama çok fazla deneme yapmasak da iyi olur diyor.Bu ay yine klomen kullandım 2*1 4 tane yumurta oluştu.19mm ye gelince en büyüğü ovitrelle yapıldı.Sonra 24. saatte ve 36. saatte beraber olduk ve devamında da gün aşırı.Bu ay 20 temmuzda adet olmam lazım ama yine olmadığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?