Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

çok sağol kukuleta dua için de ağzına sağlık Allahm duysun ve tez vakitte göndersin hepimizin meleğini inşallah

amin canım sen yine de bu dönem pek ilaç içme ne olur ne olmaz.Geçmezse ayaklarını sıcak tut ve olmadı karnına sıcak uygulama yap.Ben çıkıyorum size iyi geceler.

Benimde bu ay 5 yumurtacık vardı çöp tenekesi oldularr kaydirigubbakcemile3tutmadı yarın gelicek adetimsositosositosositososito

Amaa seninkiiii gelmesinn inşallahhh

balım gündüzleri artık giremiyorum kuzenim dükkan açtı ona yardıma gidiyorum hemde kafam dağıldı iiyi oldu... canım gününmü geçti senin temmuz 12 yazıyo hayırdıryerimseniben varmı kız bişeyler yoksa kırmızılar gelmeyecekmi... inş. hamişsidir canım:CüvCüv::dance:

balsuratcım beni eklediğin için çok teşekkürm ederim sana canım..
ŞenizŞeniz
Hayırlı olsun kuzeninin yeni iş yeri:Saruboceq:yardım bitince gel ama hihoyyyt
Yok canım olmadım daha bugün günüm gelir ama yoldayım diyorrhihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
mafoldumbenherkese mrb ben yeni katıldım aranıza burdaki samimiyet çok hoşuma gitti
benda klomen kullancam fakat bi türlü hasta olamıyorum ara sıra iki güm felan kan geliyo ilişkiden sonra falan 1 senedir korunmuyorum ama hamile kalamıyorum adetlerim düzensiz yani anlıyacağınız çok derdim varmafoldumbenmafoldumben

Bolu aramıza hoşgeldinnnopuyorumnanaktanadetin kaç gün geçiyorrr??test yapmadınmıı??fisfisfis
alminass tünaydınnopuyorumnanaktan

balım sen ne dersen de ben sendn çok umutluyum bu ay canım:lepi:yerimsenibensositosositoalkisalkisalkis

balım sen ne dersen de ben sendn çok umutluyum bu ay canım:lepi:yerimsenibensositosositoalkisalkisalkis

:roflol::roflol:pembem valla bişi yokkk olsa hissedrdimmm ama yinede keşke söylediğin gibi olsa:roflol:

Zaten varsada düşürmüşümdürr kesinkaydirigubbakcemile3Dün kaynanada bütün evin camlarını sildim ,perdelerii yıkadım astım haşatım çıktıı.fecciii heryerin tutuldu:gitme:üstünee tül asarken düştüm cumburlakkk kaynananın yatagına:roflol:ama çok korktum delikafadulden

canım tunaydın korkuyorum sormaya ama hastalandın mımafoldumben sana cok kızıyorum nıye bu donemde dıkkat etmıyorsun oyle cam sılme falan klava:ablan olarak bırdaha boyle hareketler yaparsan sana fena kızacagımmmklava:klava:klava:ıns hamılesındır:Saruboceq::Saruboceq:

:kedi: :asigim:

BALCIM temizlik aşkıda nedir hele böyle bir dönemde kızdım haberin olsun..klava:
bu ay senden ümitliyim inşallah gelmez:Saruboceq:

balım kızz neden kendine dikkat etmiyorsun ne temizliği yaa kırmızıları görene kadar bizler hamiş adayıyız lütfennklava:inş. hamiş haberini alırız kendine dikkat et:mymeka:

slm canım hoşgeldina.s. inş. burası sana çoook uğurlu gelir hemen hamiş kalırsın

balım kızz neden kendine dikkat etmiyorsun ne temizliği yaa kırmızıları görene kadar bizler hamiş adayıyız lütfennklava:inş. hamiş haberini alırız kendine dikkat et:mymeka:

BALCIM temizlik aşkıda nedir hele böyle bir dönemde kızdım haberin olsun..klava:
bu ay senden ümitliyim inşallah gelmez:Saruboceq:

:kedi:Doğru söylüyorsunuz kızlarr:ama benım karnım agrımaya basladı bıle yoldayım gelıyom dıyo:jeyyar:

kızlar ya! ıgneden sonra bende acayıp gaz oldu karnım sıs adet olacakmısım gıbı sancım var ve sureklı karnım acıkıyor sankı mıdem kazınıyor bırde gogus uclarımdakı hassasıyet hala gecmedı acaba sızde de boyle seyler oldu mu? yarın dr a gıtsem mı?kıst olmasından korkuyorum ya ((( bu haftada mısafırlerım gelıyor 1-2 hafta yatılı kalacaklar dr a gıtmek ıcın baska sansım kalmaz ama bu belırtıler bana adet olacagım hıssını cagrıstıryor cunku o zamanlarda boyle hıssedıyordum.ayrıca canımda cok cıkolata ısterdı.yıne ıstıyor sureklı tatlı yıyorum durduramıyorum yaaa!ne yapacagım ben zaten 60 kıloyum varıl gıbı olacagım valla!!!! benım kocısde hıc kılo sevmez nefret eder 55 ı gecmek yok der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…