çok sağol kukuleta dua için de ağzına sağlık Allahm duysun ve tez vakitte göndersin hepimizin meleğini inşallah
Benimde bu ay 5 yumurtacık vardı çöp tenekesi oldularr kaydirigubbakcemile3tutmadı yarın gelicek adetimsositosositosositososito
Amaa seninkiiii gelmesinn inşallahhh
Evet sonucun böyle olacağını biliyordum ama yinede çok üzüldüm moralim çok bozuk.
gulcangulcan gunaydın nasılsın varmı bı gelısme adet oldun mu?
ŞenizŞenizbalsuratcım beni eklediğin için çok teşekkürm ederim sana canım..
Hayırlı olsun kuzeninin yeni iş yeri:Saruboceq:yardım bitince gel ama hihoyyytbalım gündüzleri artık giremiyorum kuzenim dükkan açtı ona yardıma gidiyorum hemde kafam dağıldı iiyi oldu... canım gününmü geçti senin temmuz 12 yazıyo hayırdıryerimseniben varmı kız bişeyler yoksa kırmızılar gelmeyecekmi... inş. hamişsidir canım:CüvCüv::dance:
mafoldumbenherkese mrb ben yeni katıldım aranıza burdaki samimiyet çok hoşuma gitti
benda klomen kullancam fakat bi türlü hasta olamıyorum ara sıra iki güm felan kan geliyo ilişkiden sonra falan 1 senedir korunmuyorum ama hamile kalamıyorum adetlerim düzensiz yani anlıyacağınız çok derdim varmafoldumbenmafoldumben
balım sen ne dersen de ben sendn çok umutluyum bu ay canım:lepi:yerimsenibensositosositoalkisalkisalkis
:roflol::roflol:pembem valla bişi yokkk olsa hissedrdimmm ama yinede keşke söylediğin gibi olsa:roflol:
Zaten varsada düşürmüşümdürr kesinkaydirigubbakcemile3Dün kaynanada bütün evin camlarını sildim ,perdelerii yıkadım astım haşatım çıktıı.fecciii heryerin tutuldu:gitme:üstünee tül asarken düştümcumburlakkk kaynananın yatagına:roflol:ama çok korktum delikafadulden
canım tunaydın korkuyorum sormaya ama hastalandın mımafoldumben sana cok kızıyorum nıye bu donemde dıkkat etmıyorsun oyle cam sılme falanklava:ablan olarak bırdaha boyle hareketler yaparsan sana fena kızacagımmm klava: klava: klava:ıns hamılesındır:Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol:pembem valla bişi yokkk olsa hissedrdimmm ama yinede keşke söylediğin gibi olsa:roflol:
Zaten varsada düşürmüşümdürr kesinkaydirigubbakcemile3Dün kaynanada bütün evin camlarını sildim ,perdelerii yıkadım astım haşatım çıktıı.fecciii heryerin tutuldu:gitme:üstünee tül asarken düştümcumburlakkk kaynananın yatagına:roflol:ama çok korktum delikafadulden
mafoldumbenherkese mrb ben yeni katıldım aranıza burdaki samimiyet çok hoşuma gitti
benda klomen kullancam fakat bi türlü hasta olamıyorum ara sıra iki güm felan kan geliyo ilişkiden sonra falan 1 senedir korunmuyorum ama hamile kalamıyorum adetlerim düzensiz yani anlıyacağınız çok derdim varmafoldumbenmafoldumben
balım kızz neden kendine dikkat etmiyorsun ne temizliği yaa kırmızıları görene kadar bizler hamiş adayıyız lütfennklava:inş. hamiş haberini alırız kendine dikkat et:mymeka:
BALCIM temizlik aşkıda nedir hele böyle bir dönemde kızdım haberin olsun..klava:
bu ay senden ümitliyim inşallah gelmez:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?