Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alminas kötü düşünmee hemen neden kist olsunkii.Adetine daha çokk varr bu kadar erken olmazsınn adet dur bakalım inşallahh bebek belirtileridir bunlarrr:jeyyar:Bende olmuyor bu şikayetler fisfisfis

kafam karıstı sımdı! bence tutmadı olsa hıssederdım dımı hem belırtıler bu kadar erken olurmu kı allah allah

klava:Ulann gelicemm oraya tabikide 1 hafta kala başlayabilirr.Hiçmii okumadın sitedee kişiden kişiye değişiyor belirtilerrr..
Sende benim gibi tutmadı olsa hiissederdim diyonkaydirigubbakcemile3benım hislerim doğru çıkar bakalım senin hisler inşallahh yanılıyordurrrzemuszemus

yawww ne bılım olsa herhalde ıcıme ılahı bırsey dogardı herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bazen esım soruyor ıcıne ılahı bırsey var mı dıye???bende hayır ıcıme ılahı bırsey kacmadı dıyorummmm:)))))))))))) bu sabahta soruyordu bende evettt ıcımde ılahı bırsey varrr sanırım adet olacagım oyle hıssedıyorum dıyorumm dalga gecıyor benımle ıcıne ılahı bırsey kacırdımm senın haberın yok dıyor hahahaha:)))))))))

:roflol::roflol:Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3

Bende heray eşimeanneme,ablama ,arkadaşlara olucam derim:jeyyar:nerden biliyon diyorlarr:jeyyar:ben bilirim diyorumm:jeyyar:sonraa adet olunca haberleri oluyorr böyle kalıyorlar aaaaaaaa:1shok::1shok:kaydirigubbakcemile3
Eşime diyorum olacam onunda klasikk sözü ALLAH bilirsırnaşık şey başka cevabı yok sırnaşık şeyallah bilirkaydirigubbakcemile3

ayy kızlar benimde daha gelmedi. Yarın adet günüm ama bugünde gelir belki. Off bilmiyorum inşallah gelmez hiçbirimizin.

ya su hamılelık belırtılerını okudum ama bunlar adet belırtılerı ıle aynı ben ayırt edemıyorum kıııı(((((

Ulann şimdiden stres yapma yoksaa 1 hafta geçmek bilmezzlmaz:
Bana baksana kaydirigubbakcemile3bugun adet olacam gelsın dıye debellenıyom :gitme:ama uyuz gelmıyo :gitme:

alminas canım senin ne zaman adetin

slm hsg dın arkadasım nbr ? benım adetım 20 sı cnm ama ıgneden berı karnım cok sıs acayıp gazım var ve sureklı karnım acıkıyor mıdem kazınıyor gogus ucumda cok acıyor tatlı dıye de ölüyorum ama bunlar benım adet belırılerımdır balsuratta hamıslık belırtısı oalbılır dedı okudum belırtılerı ama ayırt edemedım kısısel kanaatım adet olacagım yonunde cunku ıgne olduktan sonrakı 36. saatte esımle seyahatteydık 5 sehır bırden gezdık sanmamkı bebıs tutunabılsınnn(((((((

kıslarr sızın ıcın gece gunduz dua edıyorum adet olmayın hamıs olun dıye valla bana ınanın ıns allahım hamıssınızdır

canım hiç belli olmaz tutacağı varsa öylede tuttar. Ben istediğimiz zamandan beri ilişki sonrası hiç kalmıyorumda ne oldu hala tık yok.

Bende de farklı olarak bi tek sık idrara çıkıyorum ve ateşim düşmedi bitek onlara güveniyorum ama idrar yollarımda iltahap varsa o da yapabilir galiba ateş ve sık idrar olayını.

ya buradakı herkesı hıc gormedıgım tanımadıgım halde ıcıme sevgılerı doluyor sankı yıllardır gorustugum samımı ark larım gıbıler hıc dusunemezdım kı tanımadıgım bırı ıcın bu kadar dua edeyım ve onun ıcın uzuleyım ıyı dıleklerde bulunayım ne garıp degıl mı sızde oyle hııssedıyormusunuz

bu cok basıt nergıscım bı polıklınıkte ıdrar testı yaptır 5 dk da cıkar sonuc ıltıhap varsada hemen tedavı ol gecıktırme cnm benım kızkardesım laborant ondan bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…