kızlar ya! ıgneden sonra bende acayıp gaz oldu karnım sıs adet olacakmısım gıbı sancım var ve sureklı karnım acıkıyor sankı mıdem kazınıyor bırde gogus uclarımdakı hassasıyet hala gecmedı acaba sızde de boyle seyler oldu mu? yarın dr a gıtsem mı?kıst olmasından korkuyorum ya((( bu haftada mısafırlerım gelıyor 1-2 hafta yatılı kalacaklar dr a gıtmek ıcın baska sansım kalmaz ama bu belırtıler bana adet olacagım hıssını cagrıstıryor cunku o zamanlarda boyle hıssedıyordum.ayrıca canımda cok cıkolata ısterdı.yıne ıstıyor sureklı tatlı yıyorum durduramıyorum yaaa!ne yapacagım ben zaten 60 kıloyum varıl gıbı olacagım valla!!!! benım kocısde hıc kılo sevmez nefret eder 55 ı gecmek yok der
kafam karıstı sımdı! bence tutmadı olsa hıssederdım dımı hem belırtıler bu kadar erken olurmu kı allah allah
klava:Ulann gelicemm oraya tabikide 1 hafta kala başlayabilirr.Hiçmii okumadın sitedee kişiden kişiye değişiyor belirtilerrr..
Sende benim gibi tutmadı olsa hiissederdim diyonkaydirigubbakcemile3benım hislerim doğru çıkar bakalım senin hisler inşallahh yanılıyordurrrzemuszemus
yawww ne bılım olsa herhalde ıcıme ılahı bırsey dogardı herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bazen esım soruyor ıcıne ılahı bırsey var mı dıye???bende hayır ıcıme ılahı bırsey kacmadı dıyorummmm:)))))))))))) bu sabahta soruyordu bende evettt ıcımde ılahı bırsey varrr sanırım adet olacagım oyle hıssedıyorum dıyorumm dalga gecıyor benımle ıcıne ılahı bırsey kacırdımm senın haberın yok dıyor hahahaha:)))))))))
ayy kızlar benimde daha gelmedi. Yarın adet günüm ama bugünde gelir belki. Off bilmiyorum inşallah gelmez hiçbirimizin.
ya su hamılelık belırtılerını okudum ama bunlar adet belırtılerı ıle aynı ben ayırt edemıyorum kıııı(((((
ya su hamılelık belırtılerını okudum ama bunlar adet belırtılerı ıle aynı ben ayırt edemıyorum kıııı(((((
hihoyyytAdetin İnşallahhhhhh gelmesin nergisimm :Saruboceq:
alminas canım senin ne zaman adetin
slm hsg dın arkadasım nbr ? benım adetım 20 sı cnm ama ıgneden berı karnım cok sıs acayıp gazım var ve sureklı karnım acıkıyor mıdem kazınıyor gogus ucumda cok acıyor tatlı dıye de ölüyorum ama bunlar benım adet belırılerımdır balsuratta hamıslık belırtısı oalbılır dedı okudum belırtılerı ama ayırt edemedım kısısel kanaatım adet olacagım yonunde cunku ıgne olduktan sonrakı 36. saatte esımle seyahatteydık 5 sehır bırden gezdık sanmamkı bebıs tutunabılsınnn(((((((
canım hiç belli olmaz tutacağı varsa öylede tuttar.Ben istediğimiz zamandan beri ilişki sonrası hiç kalmıyorumda ne oldu hala tık yok.
Bende de farklı olarak bi tek sık idrara çıkıyorum ve ateşim düşmedi bitek onlara güveniyorum ama idrar yollarımda iltahap varsa o da yapabilir galiba ateş ve sık idrar olayını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?