Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ateşinn düşmemesii çokk güzelll ..sık idrara çıkmakta belirtiler arasında inşallahh tutunmusutr bebeğinn:Saruboceq:

:asigim::kedi:Evett canım bende aynı şeylerii hissediyorum

çünkü birbirimizi çok iyi anlıyoruz, her ay aynı şeyleri yaşıyoruz. Mesela ben burada konuştuklarımı gerçekte görüştüğüm bi arkadaşıma çocuklu olsun veya olmasın anlatamam çünkü beni anlayamaz. Burda en iyi biz birbirimizi anlıyoruz. Allahım inşallah dualarımızı boşa çıkarmaz ya rabbim.

amın ıns gercekten ya reelde kı ark alrımda benı anlamıyor kesınlıkle ama buradakı herkes bana cok benzıyor nergıs sen kac yasındasın cnm

Canım benim ya çok geçmiş olsun. Merak etme bebiş varsa ki inşallah vardır. Düşse bunu belli ederdi.

bu cok basıt nergıscım bı polıklınıkte ıdrar testı yaptır 5 dk da cıkar sonuc ıltıhap varsada hemen tedavı ol gecıktırme cnm benım kızkardesım laborant ondan bılıyorum

Ateşinn düşmemesii çokk güzelll ..sık idrara çıkmakta belirtiler arasında inşallahh tutunmusutr bebeğinn:Saruboceq:

İnşallah canım İnşallah bu ay hamişizdir.

nergıs atesım dusmuyor dedın ya kac olması lazım ve nasıl bakacagım atesıme

Canım derece ile hiç ölçmedim ama yanaklarım ve anlım alev alev, eşimde diyo ateşin var senin diye.

13 temmuzda yani yarın otuzuma gireceğim canım 29 bitti :gitme:

bende 33 um fsh ım yuksektı benım oyuzden sordum yasa baglıymıs dr oyle dedı eger yasın yakın olsaydı fsh degerını soracaktım benım 10.6 ıdı.yenı yasın hayırlı ugurlu olsun saglıkla sıhhatle mutlu bır yıl gecırmenı aynı anda bebegının de dogum gunu hedıyen olmasını dılerım cokk operım senııızemuszemuszemuszemus:1hug:

Ulann şimdiden stres yapma yoksaa 1 hafta geçmek bilmezzlmaz:
Bana baksana kaydirigubbakcemile3bugun adet olacam gelsın dıye debellenıyom :gitme:ama uyuz gelmıyo :gitme:

inşallah uyuzluğa devam eder. Kaç gündür heyecanla bugünü bekliyorum ben de. Dediğim gibi çooook umutluyum senden. İnş. gelmez

inşallah uyuzluğa devam eder. Kaç gündür heyecanla bugünü bekliyorum ben de. Dediğim gibi çooook umutluyum senden. İnş. gelmez

İnşallahhhhh canımm:Saruboceq:Karın ve bel ağrım başladı canım güzel haber vermek isterdim ama yoldayım diyorr yerimseniben

bakalım bu doğum gününüde karnı boş olarak mı geçiriceğim yoksa dolu olarak mı :roflol:

Bende de prolaktin yüksekliği vardı canım ilaçla düzeldi seninkide düzelir merak etme.

benımde stresten yukselmıs bu ay 5 adet yumurtam vardı yumurtladım yanı sorun yok cok komık ya kendımı tavuk gıbı hıssedıyorum hahaaa

merhaba kızlar.2 aydır bakınıyorum kkda klomen kullanalara ve pco lulara ilk kez burayı gördüm.hihoyyyt2. günü klomen kullanışımın.Bundan sonra neler olacak merak ediyorum.ama içimde acayip bir umut var.1 yıldır evliyim 2 ay önce dr pco teşhisi koydumafoldumben.geçen ay reglin 5.gününü kaçırdık.bu ay başladım.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.Bu arada nergisciğim inş yeni yaşında bebeğinle beraber olursunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…