Ateşinn düşmemesii çokk güzelll ..sık idrara çıkmakta belirtiler arasında inşallahh tutunmusutr bebeğinn:Saruboceq:canım hiç belli olmaz tutacağı varsa öylede tuttar.Ben istediğimiz zamandan beri ilişki sonrası hiç kalmıyorumda ne oldu hala tık yok.
Bende de farklı olarak bi tek sık idrara çıkıyorum ve ateşim düşmedi bitek onlara güveniyorum ama idrar yollarımda iltahap varsa o da yapabilir galiba ateş ve sık idrar olayını.
ya buradakı herkesı hıc gormedıgım tanımadıgım halde ıcıme sevgılerı doluyor sankı yıllardır gorustugum samımı ark larım gıbıler hıc dusunemezdım kı tanımadıgım bırı ıcın bu kadar dua edeyım ve onun ıcın uzuleyım ıyı dıleklerde bulunayım ne garıp degıl mı sızde oyle hııssedıyormusunuz
ya buradakı herkesı hıc gormedıgım tanımadıgım halde ıcıme sevgılerı doluyor sankı yıllardır gorustugum samımı ark larım gıbıler hıc dusunemezdım kı tanımadıgım bırı ıcın bu kadar dua edeyım ve onun ıcın uzuleyım ıyı dıleklerde bulunayım ne garıp degıl mı sızde oyle hııssedıyormusunuz
çünkü birbirimizi çok iyi anlıyoruz, her ay aynı şeyleri yaşıyoruz. Mesela ben burada konuştuklarımı gerçekte görüştüğüm bi arkadaşıma çocuklu olsun veya olmasın anlatamam çünkü beni anlayamaz. Burda en iyi biz birbirimizi anlıyoruz. Allahım inşallah dualarımızı boşa çıkarmaz ya rabbim.
:roflol::roflol:pembem valla bişi yokkk olsa hissedrdimmm ama yinede keşke söylediğin gibi olsa:roflol:
Zaten varsada düşürmüşümdürr kesinkaydirigubbakcemile3Dün kaynanada bütün evin camlarını sildim ,perdelerii yıkadım astım haşatım çıktıı.fecciii heryerin tutuldu:gitme:üstünee tül asarken düştümcumburlakkk kaynananın yatagına:roflol:ama çok korktum delikafadulden
bu cok basıt nergıscım bı polıklınıkte ıdrar testı yaptır 5 dk da cıkar sonuc ıltıhap varsada hemen tedavı ol gecıktırme cnm benım kızkardesım laborant ondan bılıyorum
Ateşinn düşmemesii çokk güzelll ..sık idrara çıkmakta belirtiler arasında inşallahh tutunmusutr bebeğinn:Saruboceq:
nergıs atesım dusmuyor dedın ya kac olması lazım ve nasıl bakacagım atesıme
amın ıns gercekten ya reelde kı ark alrımda benı anlamıyor kesınlıkle ama buradakı herkes bana cok benzıyor nergıs sen kac yasındasın cnm
13 temmuzda yani yarın otuzuma gireceğim canım 29 bitti :gitme:
Canım benim ya çok geçmiş olsun. Merak etme bebiş varsa ki inşallah vardır. Düşse bunu belli ederdi.
Ulann şimdiden stres yapma yoksaa 1 hafta geçmek bilmezzlmaz:
Bana baksana kaydirigubbakcemile3bugun adet olacam gelsın dıye debellenıyom :gitme:ama uyuz gelmıyo :gitme:
inşallah uyuzluğa devam eder. Kaç gündür heyecanla bugünü bekliyorum ben de. Dediğim gibi çooook umutluyum senden. İnş. gelmez
bende 33 um fsh ım yuksektı benım oyuzden sordum yasa baglıymıs dr oyle dedı eger yasın yakın olsaydı fsh degerını soracaktım benım 10.6 ıdı.yenı yasın hayırlı ugurlu olsun saglıkla sıhhatle mutlu bır yıl gecırmenı aynı anda bebegının de dogum gunu hedıyen olmasını dılerım cokk operım senııızemuszemuszemuszemus:1hug:
İnşallahhhhh canımm:Saruboceq:Karın ve bel ağrım başladı canım güzel haber vermek isterdim ama yoldayım diyorr yerimseniben
nergisss yarın testt yapsana:dance:
ama adet belirtisi zannedip hamile olduğunu öğrenen çok kişi var forumda
test yarın mı yapacaksın
Yapıcağım canım:kedi: zaten bitane testim kaldı onu da yarına saklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?