Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:dance:yarın sabah haber vermeyi unutma bize tamammıkaydirigubbakcemile5sabırsızlıkla beklıcem haberını ınsalhh hamişş listesinee geçicen:CüvCüv:

Tamam canım hemen yazıcağım yeterki çıksın. Bu seferede adet olursam bi 6 ay test falan almam herhalde alsamda adetim geçmeden yapmam artık

hsg dın aramızazemuszemusıns sana hayırlı gelır ve hamıs olursun hemen hamıs lıstesıne gecersın adet gununu dr balasurata bıldır lısteye eklesın senıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3katıpp kızım balsurat ark ımızı lıstene yazıverdelikafaduldendelikafadulden

aramıza hoşgeldinn ipekopuyorumnanaktanHayırlı olsun tedavin:Saruboceq:
Adet tarihinii verirsenn uğurluu listemizee senide eklicemm :)Adet olacagın tarıhı vermen yeterliyerimseniben

aramıza hoşgeldin canım inşallah ilk denemende hamile kalırsın.

Ayy iyice bozduk kafayıkaydirigubbakcemile3Ulaa bu bebeler gelene kadar bizzz kafayı yicezz:roflol:

Eşim gelsede söylesem ona adet oldum diyee.Garibimi heray kandırıyorum kırmızlar gekmeden kaydirigubbakcemile3hemende kanarrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…