benımde stresten yukselmıs bu ay 5 adet yumurtam vardı yumurtladım yanı sorun yok cok komık ya kendımı tavuk gıbı hıssedıyorum hahaaa
:kedi::asigim:Yok pembem test yapmıycammBeklicem bakalım 2-3 gün geçsin öyle:1rolleyes:
:dance:yarın sabah haber vermeyi unutma bize tamammıkaydirigubbakcemile5sabırsızlıkla beklıcem haberını ınsalhh hamişş listesinee geçicen:CüvCüv:
merhaba kızlar.2 aydır bakınıyorum kkda klomen kullanalara ve pco lulara ilk kez burayı gördüm.hihoyyyt2. günü klomen kullanışımın.Bundan sonra neler olacak merak ediyorum.ama içimde acayip bir umut var.1 yıldır evliyim 2 ay önce dr pco teşhisi koydumafoldumben.geçen ay reglin 5.gününü kaçırdık.bu ay başladım.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.Bu arada nergisciğim inş yeni yaşında bebeğinle beraber olursunopuyorumnanaktan
Tamam canım hemen yazıcağım yeterki çıksın. Bu seferede adet olursam bi 6 ay test falan almam herhalde alsamda adetim geçmeden yapmam artık
merhaba kızlar.2 aydır bakınıyorum kkda klomen kullanalara ve pco lulara ilk kez burayı gördüm.hihoyyyt2. günü klomen kullanışımın.Bundan sonra neler olacak merak ediyorum.ama içimde acayip bir umut var.1 yıldır evliyim 2 ay önce dr pco teşhisi koydumafoldumben.geçen ay reglin 5.gününü kaçırdık.bu ay başladım.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.Bu arada nergisciğim inş yeni yaşında bebeğinle beraber olursunopuyorumnanaktan
haydiii nergis haydiiii:dance::dance:tam zamanı bu ay sımdıııı:teytey::teytey:
Kızlar umutlandirmayın ne olur. Hiç akıntım yok bi de. Sıfır akıntı, böyle hamiş kalınırmı ki.
Kızlar umutlandirmayın ne olur. Hiç akıntım yok bi de. Sıfır akıntı, böyle hamiş kalınırmı ki.
Bendede yokkkaydirigubbakcemile3ama hiç belli olmazz olmayanda oluyormus forumda okumuştumalkisalkisalkis
Ayy iyice bozduk kafayıkaydirigubbakcemile3Ulaa bu bebeler gelene kadar bizzz kafayı yicezz:roflol:
Ayy iyice bozduk kafayıkaydirigubbakcemile3Ulaa bu bebeler gelene kadar bizzz kafayı yicezz:roflol:
delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden olmayan sey yenır mı??? bende kafa yok kııılaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Ben bu ay beklerken yedim valla. Neyse yarın kırmızılar gelirse kendime gelirim yeniden.
Ben bu ay beklerken yedim valla. Neyse yarın kırmızılar gelirse kendime gelirim yeniden.
yahu bılmedıgım ne cok sey varmıss beee(((((((
agzını hayıra ac:lepi:zafer bızım olacak:teytey::teytey:gelmeyecek kırmızılarınnn:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?