canım hoşgeldin.inşallah tez zamanda RABBİM gönlündekini nasip eder..mafoldumbenherkese mrb ben yeni katıldım aranıza burdaki samimiyet çok hoşuma gitti
benda klomen kullancam fakat bi türlü hasta olamıyorum ara sıra iki güm felan kan geliyo ilişkiden sonra falan 1 senedir korunmuyorum ama hamile kalamıyorum adetlerim düzensiz yani anlıyacağınız çok derdim varmafoldumbenmafoldumben
kıs delimisin sen,ne temizliği,ne camı,tamda zamanıydı:roflol::roflol:pembem valla bişi yokkk olsa hissedrdimmm ama yinede keşke söylediğin gibi olsa:roflol:
Zaten varsada düşürmüşümdürr kesinkaydirigubbakcemile3Dün kaynanada bütün evin camlarını sildim ,perdelerii yıkadım astım haşatım çıktıı.fecciii heryerin tutuldu:gitme:üstünee tül asarken düştümcumburlakkk kaynananın yatagına:roflol:ama çok korktum delikafadulden
canım bebişin inşallah seninledir.ay bende 60 kiloya geri dönsem.ay o da kilomu,klomen bana nasıl kilo yaptı bir bilsenkızlar ya! ıgneden sonra bende acayıp gaz oldu karnım sıs adet olacakmısım gıbı sancım var ve sureklı karnım acıkıyor sankı mıdem kazınıyor bırde gogus uclarımdakı hassasıyet hala gecmedı acaba sızde de boyle seyler oldu mu? yarın dr a gıtsem mı?kıst olmasından korkuyorum ya((( bu haftada mısafırlerım gelıyor 1-2 hafta yatılı kalacaklar dr a gıtmek ıcın baska sansım kalmaz ama bu belırtıler bana adet olacagım hıssını cagrıstıryor cunku o zamanlarda boyle hıssedıyordum.ayrıca canımda cok cıkolata ısterdı.yıne ıstıyor sureklı tatlı yıyorum durduramıyorum yaaa!ne yapacagım ben zaten 60 kıloyum varıl gıbı olacagım valla!!!! benım kocısde hıc kılo sevmez nefret eder 55 ı gecmek yok der
ayy kızlar benimde daha gelmedi. Yarın adet günüm ama bugünde gelir belki. Off bilmiyorum inşallah gelmez hiçbirimizin.
selam kıslaaaaaaaarr..
canlarım dün dr gittim,bebişimin kalp atışlarını duymak için.dr bebiş henüz gözükmüyor,15 gün sonra gel,o zaman görürüz erken gebelik olduğu için,henüz göremiyoruz dedi ve (progynex)progestanı 200 mg lık sabah akşam vajınadan atmam için verdi.kasıklarımda ve belimde, ağrı, yanmam çok inşallah bi sorun çıkmaz..
ee sizler nasılsınız canlarım..
selam kıslaaaaaaaarr..
canlarım dün dr gittim,bebişimin kalp atışlarını duymak için.dr bebiş henüz gözükmüyor,15 gün sonra gel,o zaman görürüz erken gebelik olduğu için,henüz göremiyoruz dedi ve (progynex)progestanı 200 mg lık sabah akşam vajınadan atmam için verdi.kasıklarımda ve belimde, ağrı, yanmam çok inşallah bi sorun çıkmaz..
ee sizler nasılsınız canlarım..
kızlar birkaç şey soracam size.dr bana 5 gün klomen kullan ondan 2 gün sonra gel demişti.buda 18 tem oluyor.Ama ben 20sine kadar istanbulda olacam işten dolayı.20.gitsem nolur acaba.Yarın dr arayıp soracam ama böyle geç giden varmı acaba:uhm:
kızlar birkaç şey soracam size.dr bana 5 gün klomen kullan ondan 2 gün sonra gel demişti.buda 18 tem oluyor.Ama ben 20sine kadar istanbulda olacam işten dolayı.20.gitsem nolur acaba.Yarın dr arayıp soracam ama böyle geç giden varmı acaba:uhm:
Ne güzelll yaa...Canım tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah.Klomenle mi hamile kaldın?
BALIM, YARIN TEST YAPSANA NAN.İNŞALLAH HAMİŞ HABERİ VERİRSİN:Saruboceq:
KISLAR BEN ÇIKIYORUM BİRAZ DİNLENEYİM,BELİM ÇOK AĞRIYOOO..
HEPİNİZE İYİ GECELER TATLİŞKOLAARR.
günaydın kızzlaaaar,
bende hala tık yok,ay kafayı yicem valla.noldu bana anlamadım.hep gününde şıp diye olurdum.böyle beklemekte zormuş ya.bu sabahta test yaptım ama bişey yok.bu iş nereye kadar uzayacak acaba.
Günaydın canım. Böyle günü gelip de adet olmayan kızları yani sizleri duydukça mutlu oluyorum, kendime ve bebiş isteyen herkese dair umutlarım artıyoo.İnşallaaahh hamilesindir.İdrarda zaten hemen çıkmıyor bekle bira bence sonra gelmezse kanda baktırırsın.Dualarım sizinle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?