Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

lütfen bu kadar karamsar olma.Bazen olumsuz sonuçlara kendimizi hazırlamak için o kadar umutsuzluğa bürünüp karamsarlaşıyoruz ki....Şansımızı küstürmemeliyiz bekle ve yine de umudunu kaybetme bence olmazsa da hayırlısı böyleymiş deriz napalım

canım hoşgeldin.inşallah tez zamanda RABBİM gönlündekini nasip eder..
kıs delimisin sen,ne temizliği,ne camı,tamda zamanıydı klava:klava:kendine dikkat et yoksa klava:geliyooo..
canım bebişin inşallah seninledir.ay bende 60 kiloya geri dönsem.ay o da kilomu,klomen bana nasıl kilo yaptı bir bilsen58 kilo ile tedaviye başlamıştım, şimdi 75 kiloyuuuummdelikafaduldendelikafaduldenbenim kocişte kızıyo ama,şimdi veremem bekle diyoruumm..:lepi:
ayy kızlar benimde daha gelmedi. Yarın adet günüm ama bugünde gelir belki. Off bilmiyorum inşallah gelmez hiçbirimizin.

canım inşallah,hepiniz tez zamanda,güzel haberlerinizi verirsiniz.hep beraber halay çekeriizz:teytey::teytey::teytey:
bu akıntı olayınada,kafayı takmayın,benim akıntım daha yeni çoğalmaya başladı ve idrarada hala sık sık çıkmıyorum.dr normal dedi..

nazaaann nerdesin kıs,bi gelip kaybolduunn..
selda canım nerelerdesiinn..

selam kıslaaaaaaaarr..

canlarım dün dr gittim,bebişimin kalp atışlarını duymak için.dr bebiş henüz gözükmüyor,15 gün sonra gel,o zaman görürüz erken gebelik olduğu için,henüz göremiyoruz dedi ve (progynex)progestanı 200 mg lık sabah akşam vajınadan atmam için verdi.kasıklarımda ve belimde, ağrı, yanmam çok inşallah bi sorun çıkmaz..
ee sizler nasılsınız canlarım..

Mehtabımm hoşgeldinnopuyorumnanaktancanım o ağrılarr normal rahmin büyüdüğü için kasık ve bel ağrılarıı olurrr endişelenme:1hug:

kızlar birkaç şey soracam size.dr bana 5 gün klomen kullan ondan 2 gün sonra gel demişti.buda 18 tem oluyor.Ama ben 20sine kadar istanbulda olacam işten dolayı.20.gitsem nolur acaba.Yarın dr arayıp soracam ama böyle geç giden varmı acaba:uhm:

Ne güzelll yaa...Canım tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah.Klomenle mi hamile kaldın?

fisfisfisBen ilaç bittikten sonraki3.gün gidiyorum.canım sen yınede doktoruna danışşşşfisfisfis

gec gıtme cunku yumurtalarının boyuna bakıyor ve ıgne tarıhını soyluyor

Ne güzelll yaa...Canım tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah.Klomenle mi hamile kaldın?

amin canım inşallah,tez zamanda, hepiniz hamiş listemize terfi edersiniz..
hayır tatlım ilaçsız.bundan önce iki düşüğüm oldu.dr tedavisiz olmaz gibi konuşmuştu ama RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN,ilaca gerek kalmadı ÇOK ŞÜKÜR:Saruboceq::Saruboceq:

BALIM, YARIN TEST YAPSANA NAN.ıNŞALLAH HAMıŞ HABERı VERıRSıN:Saruboceq:
KISLAR BEN ÇIKIYORUM BıRAZ DıNLENEYıM,BELıM ÇOK AĞRIYOOO..
HEPıNıZE ıYı GECELER TATLıŞKOLAARR.

BALIM, YARIN TEST YAPSANA NAN.İNŞALLAH HAMİŞ HABERİ VERİRSİN:Saruboceq:
KISLAR BEN ÇIKIYORUM BİRAZ DİNLENEYİM,BELİM ÇOK AĞRIYOOO..
HEPİNİZE İYİ GECELER TATLİŞKOLAARR.

testim yok mehtabım yakınlardada eczane yok arabaya bınmem lazım ıstemıyorum yapmak zaten gelıck bılıyorumöpüyorumm allah rahatlık versınn güzelll hamişimizz:CüvCüv:Şeniz

merhabalar bende bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün ve yumurtam 21. gün çatladı iğnede vurunmadım ve doktorumun sölemesiyle düzenli ilişkiye girdik sizce hamile kalma olasılığım varmıdır başka bi sorun yok gibi gözüküor şimdilik sadece yumurtalarım yavaş çalışıyormuş

günaydın kızzlaaaar,
bende hala tık yok,ay kafayı yicem valla.noldu bana anlamadım.hep gününde şıp diye olurdum.böyle beklemekte zormuş ya.bu sabahta test yaptım ama bişey yok.bu iş nereye kadar uzayacak acaba.

Günaydın canım. Böyle günü gelip de adet olmayan kızları yani sizleri duydukça mutlu oluyorum, kendime ve bebiş isteyen herkese dair umutlarım artıyoo.İnşallaaahh hamilesindir.İdrarda zaten hemen çıkmıyor bekle bira bence sonra gelmezse kanda baktırırsın.Dualarım sizinle....

adet gecikmesinin 3.günü kanda baktırtım malesef negatif,onun için idararda bakıyorum yine nolur nolmaz diye ama sanırım gecikme yaşıyorum,gebelik yok malesef.bugün 6.gün geceikmede.:Saruboceq:

Klomen yine foss ettin beniYine getirdi kırmızı kartı:dilcikar: senden bana hayır yok bunu anladım.6 ay boşa kürek çekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…