:1rolleyes:Biliyordumki zaten geleceğinii öyle umudum yoktu zaten anlıyorum her ay oldugu gibicanım bozma moralini napalım demek biraz daha beklemek gerekecek ama inan üzüldüm ben de.
Günaydın ardaşlar
BALSURAT :1hug: seni seviyorum canım.
Klomen yine foss ettin beniYine getirdi kırmızı kartı:dilcikar: senden bana hayır yok bunu anladım.6 ay boşa kürek çekmişim
Balım geliyorlar geliyorlar dedin geldi yine kırmızılar dimi??
İğne İğne. Seni ancak iğne paklar.
Balım bu ay iyi düşün, iğneye geçmek istiyordun ya tekrar bir konuş doktorunla. Gerçi ilaç dediğimizin hepsi aynı. Horman ilacı nihayetinde, hepsinin bize zararı var ama, ne bileyim işte artık bırak istersen klomeni. Yani kaynanam karışmıyo diye üzülme, bak benden iyi kaynana mı bulucan kız. -tatlicadiarzu- hafta sonu bile aklıma geldin.
Klomen yine foss ettin beniYine getirdi kırmızı kartı:dilcikar: senden bana hayır yok bunu anladım.6 ay boşa kürek çekmişim
günaydın kızlar ben geldim bugün dr gittim benim yumurtam daha 18 mm miş dr daha gelişmemiş yavaş büyüyor dedi çarşamba yine çağırdı
Nassı olayım be Seldacığım. Buna şükür diyelim. Balsurat la ilgili umutlarımız bir daha ki aya kaldı, ben de bekliyorum bakalım, son iki güüün.
umutlum varmı belirtilerinn inşallahhh senin olur allahım lütfenn.iğnelerinn bedelinde bebeklerını göndersin inşallahh:Saruboceq:
Sana da günaydın canım. Ben şaşırdım vallahi senin doktoruna. Benim zaten tek bir yumurtam oluyor ve 18 mm olduğunda çatlamaya hazır diyor doktorum. Demek ki senin dr aza kanaat etmiyorkafamçokkarıştı Hayırlısı olsun canım, çarşamba nerden baksan 22 mm olur büyük ihtimalle.
Günaydın kızlar ,
Nasılsınız bakalımmmm ????
Balım yine mi yaaaaaalmaz: Ama napalım hayırlısı olsun ...
Umutlummmm ben iyiyim güzelimmm sen nasılsın bakimmm
Belirti falan yok muuuu
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşkar hoşgeldiniz.
İnşallah bu topik size de uğurlu gelir , ben bu topikteki ilk ayımda hamiş oldummmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?