Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bozma moralini napalım demek biraz daha beklemek gerekecek ama inan üzüldüm ben de.
:1rolleyes:Biliyordumki zaten geleceğinii öyle umudum yoktu zaten anlıyorum her ay oldugu gibi
Günaydın ardaşlar
BALSURAT :1hug: seni seviyorum canım.

Günaydınn umutlumm pazar girince araya özlüyorum seni:asigim:Bende sefiyomm:asigim:

Balım bu ay iyi düşün, iğneye geçmek istiyordun ya tekrar bir konuş doktorunla. Gerçi ilaç dediğimizin hepsi aynı. Horman ilacı nihayetinde, hepsinin bize zararı var ama, ne bileyim işte artık bırak istersen klomeni. Yani kaynanam karışmıyo diye üzülme, bak benden iyi kaynana mı bulucan kız. -tatlicadiarzu- hafta sonu bile aklıma geldin.

Aklın yolu birmiş bakkk Balım. Seldacığım da iğneye geç demiş.
Seldam sen nasılsın dünyalar güzelim. Valla bugün kaçtaydı yahu randevun, söylemediydiin.
Totem sen nasılsın yafrum.

günaydın kızlar ben geldim bugün dr gittim benim yumurtam daha 18 mm miş dr daha gelişmemiş yavaş büyüyor dedi çarşamba yine çağırdı

Balım geliyorlar geliyorlar dedin geldi yine kırmızılar dimi??
İğne İğne. Seni ancak iğne paklar.

7.ay son klomen içişim olucak artık sonra çekip gidicem .Listeyide başka bir arkadaş devralırr..Umutlum dr yine eğerki adet olursan klomen iç demişti .İğne geçmeyelim deyip duruyorr..Aslında iğneye geçmemesinin sebebide pahalı olmasıı.Boşuna doğal yoldan denemeyekim tutmazsa yazık olur diyorr.İğneye geçmektense tüp bebek yaptırırsınız diyorOda bana uzak olduğu için sürtüyom böyle işte

Klomen yine foss ettin beniYine getirdi kırmızı kartı:dilcikar: senden bana hayır yok bunu anladım.6 ay boşa kürek çekmişim

balsurat inanki üzüldüm.kendime üzülemeden sana üzüldüm.sıkmıcaz canımızı sabredicez napalım.inşallah yeni ay yeni umutlarla gelir.allah kucaklarımzı boş bırakmıcak inşallah.:Saruboceq:

günaydın kızlar ben geldim bugün dr gittim benim yumurtam daha 18 mm miş dr daha gelişmemiş yavaş büyüyor dedi çarşamba yine çağırdı

Sana da günaydın canım. Ben şaşırdım vallahi senin doktoruna. Benim zaten tek bir yumurtam oluyor ve 18 mm olduğunda çatlamaya hazır diyor doktorum. Demek ki senin dr aza kanaat etmiyorkafamçokkarıştı Hayırlısı olsun canım, çarşamba nerden baksan 22 mm olur büyük ihtimalle.

umutlu nassın yavrum?

mehtap gülü ne kadarlık oldu senin bebe ki görünmüyor henüz? Keyfin nasıl?-tatlicadiarzu-

nostok geldim canım. buralardayım ama çoğu zaman okuyup çıkmak zorunda kalıyorum.

Nassı olayım be Seldacığım. Buna şükür diyelim. Balsurat la ilgili umutlarımız bir daha ki aya kaldı, ben de bekliyorum bakalım, son iki güüün.

Nassı olayım be Seldacığım. Buna şükür diyelim. Balsurat la ilgili umutlarımız bir daha ki aya kaldı, ben de bekliyorum bakalım, son iki güüün.

umutlum varmı belirtilerinn inşallahhh senin olur allahım lütfenn.iğnelerinn bedelinde bebeklerını göndersin inşallahh:Saruboceq:

umutlum varmı belirtilerinn inşallahhh senin olur allahım lütfenn.iğnelerinn bedelinde bebeklerını göndersin inşallahh:Saruboceq:

Canıımm beniiimm. Hem de BEBEKLERİMİ haaa:roflol: Kııız telaffuzu bile muhteşeem. Valla belirti var mı yok mu bilmiyorum gülüm. Gögğüslerim Alminas gibi benim de ovitrelleyi vurulduktan iki gün sonra acımaya başlamıştı. Hala acıyorlar:1ninca: Midem biraz bulanıyor ama daha önceleri de hep bulanıyooodu fakat sonuç fosssşakkıdı Aslında ben bu kadar heyecan yapmaz, sabırlı olmaya çalışırdım ama bu ay ne biliiim öle içim kıpır kıpır sanki. Bi taraftan da kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ki, kartı yiyince hayal kırıklığım fazla olmasın. Hayırlısı bakalım. Gerçi doktorum bu gün beni kan tahlili için çağırmıştı ama, gitmiiiciim. Accık bekleyeyim, hayal kırıklığımı kendi kendime yaşayayım istiyorum.kafamçokkarıştı

22 mm olunca çatlatma iğnesi yapıcaz dedi herşeyin hayırlısı artık
Allah tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün inşallaha.s.

QUOTE=umutlu22;7939470]Canıımm beniiimm. Hem de BEBEKLERİMİ haaa:roflol: Kııız telaffuzu bile muhteşeem. Valla belirti var mı yok mu bilmiyorum gülüm. Gögğüslerim Alminas gibi benim de ovitrelleyi vurulduktan iki gün sonra acımaya başlamıştı. Hala acıyorlar:1ninca: Midem biraz bulanıyor ama daha önceleri de hep bulanıyooodu fakat sonuç fosssşakkıdı Aslında ben bu kadar heyecan yapmaz, sabırlı olmaya çalışırdım ama bu ay ne biliiim öle içim kıpır kıpır sanki. Bi taraftan da kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ki, kartı yiyince hayal kırıklığım fazla olmasın. Hayırlısı bakalım. Gerçi doktorum bu gün beni kan tahlili için çağırmıştı ama, gitmiiiciim. Accık bekleyeyim, hayal kırıklığımı kendi kendime yaşayayım istiyorum.kafamçokkarıştı[/QUOTE]

Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallahhh..İnşallahhhh tutmuşturrr:Saruboceq:[

Günaydın kızlar ,

Nasılsınız bakalımmmm ????

Balım yine mi yaaaaaa lmaz: Ama napalım hayırlısı olsun ...

Umutlummmm ben iyiyim güzelimmm sen nasılsın bakimmm

Belirti falan yok muuuu

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşkar hoşgeldiniz.

İnşallah bu topik size de uğurlu gelir , ben bu topikteki ilk ayımda hamiş oldummmm opuyorumnanaktan

inşallah canım yaa benim de burdaki ilk ayım umarım senin kadar şanslı olurum.Bu arada teşekkürler hoşbulduk.

Balım ikimizede geçmiş olsun. Bende bu ay aşılama yaptıracağım bakalım. Doktorum izne falan ayrılmadıysa tabiii

İnşallah diğer arkadaşlardan sevinçli haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…