ben bi forumda kirpiklerin karışması, gözbebeklerinin büyümesi gibi şeyler bile duymuştum. Okadar da olmaz herhalde
Eşim gelsede söylesem ona adet oldum diyee.Garibimi heray kandırıyorum kırmızlar gekmeden kaydirigubbakcemile3hemende kanarrrkaydirigubbakcemile3
yazık kız adamcagıza garıple ugrasmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ahada boyle kalıyor benımkı heray:1shok::1shok:
Aslında onlardaa çok istiyorr ama belli etmiyorlarr bize üzülmememiz içinkaydirigubbakcemile3
Balsuratcım 7 sinde olmuştum.7 si diye hesaplayabilirsin canım.Senin içinde hayırlısı olur inş:Saruboceq:
:gitme:Ben kaçtımm kızlarrr iyi aksamlarr
Kocalarımıza bundan sonra üzüldüğümüzü belli etmek yok
kızlar bende çıkıyorum çok öpüyorum sizleri birazdan gelebilirsem gelirim yine
valla benımkıde cok ıstıyor calısma esnasında oyle cıddıye alıyor kı banada hıc kıyamıyor klomen ıcıp ıgne oldum ya gozumun ıcıne bakıyor uzuluyor zarar goruyorsun dıyor hormonlardan garıp oldum adamcagızıma saldırdım da onda bıle bana kızmadı ılacları kullanma bırdaha kotu oluyorsun bana sen lazımsın dedı ıcım acıdı vallahııı ıste o dakıka vazgectım tedavıden yanında falan hıc konuyu acmıyorum sordugunda da adet olacagım sanırım oylle hıssedıyorum dıyorum umutlanmasın garıbım bende ona kıyamıyorumm adet oldugumdakı yuzunun ıfadesını gorunce ıcım erıyor
ball gulcangulcan adet olmadı mı ??? test yaptırmıs negatıf cıkmıstı
Evet canım test yaptırmıştıı.Ama adet olmadıı :sm_confused:
Slm canım ben geldim.Adet olmamışsındır inşallah.Oldun mu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?