Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Seldam herseyin yolunda olmasina cok sevindim
Aman canim dikkat et bol bol dinlen
Allahim bebislerimiz korusun .. Amin

Çok sevindim güzelim.Rabbim bizim de yüzümüze bakar inşallah.Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

inşallah hayırlısıyla Allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım, dualarında bizleri unutmayacağını biliyorum bizi en iyi biz anlıyoruz sonuçta, ben şimdi aşılamamın sonucunu bekliyorum inşallah tutar

selcam canım maşallahh herşeyin yolunda gitmesine çokk sevindim.Allaha emanett ol canımm opuyorumnanaktandikkat et kendinee emi:asigim:öpüyorummŞeniz

Merseray senin adet tarihin nezaman canım? Çok stresli bi bekleyiş değil mi? Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın.

Canımm arkadaşım Seldacığım meleğinin iyi olmasına nasıl sevindim anlatamam. İnşallah sağ salim yüzünü de göreceksin, kucağına da alacaksın. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ranacığım senin bebiş de iyidir inşallah. Aman nolur dikkat edin kendinizeŞeniz

Merseray senin adet tarihin nezaman canım? Çok stresli bi bekleyiş değil mi? Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın.

canım adet tarihim 25 temmuz ama aşılamanın 14.günü öğrenebiliyoruz o da 20 temmuz yani haftaya bugün.

aaaaaahhhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhh sorma beklemek çok zor, inşallah bu ay verir Allah,

Klomen yine foss ettin beniYine getirdi kırmızı kartı:dilcikar: senden bana hayır yok bunu anladım.6 ay boşa kürek çekmişim
balım gelicek diye diye,getirdin dimii kırmızılarıklava:hayırlısı olsun be gülüm, inşallah önümüzdeki ayaa..:Saruboceq:
umutlu nassın yavrum?

mehtap gülü ne kadarlık oldu senin bebe ki görünmüyor henüz? Keyfin nasıl?-tatlicadiarzu-

nostok geldim canım. buralardayım ama çoğu zaman okuyup çıkmak zorunda kalıyorum.
seldam canım.dr erken gebelik dedi valla bende anlamadım.ara sıra midem bulanıyo,halsizlik çok tabii uykuyu unutmayayım.ilaçlardan olsa gerek..
canım hadi inşş.bebişin seninledir..
Kızlar ben adet oldum bu sabah klava:klava:
canım sağlık olsun.önümüzdeki ay balımla ikinizde, hamiş haberlerinizi verirsiniz inşş..
tatlım inşallah bebişin seninledir..
canımm bebişinin iyi olmasına çook sevindim.RABBİM onu korusun..dualarımdasın bitanemm..
Seldam herseyin yolunda olmasina cok sevindim
Aman canim dikkat et bol bol dinlen
Allahim bebislerimiz korusun .. Amin
ranam nasılsın bitanem.bebiş nasıl..
canım adet tarihim 25 temmuz ama aşılamanın 14.günü öğrenebiliyoruz o da 20 temmuz yani haftaya bugün.

aaaaaahhhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhh sorma beklemek çok zor, inşallah bu ay verir Allah,

canım inşallah aşılaman tutmuştur bitanem.dualarım hepimiz için..

Benim de adet tarihim 20 temmuz ben de o günü sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum.Haftaya 24 temmuzda tatile çıkcaz eğer adet olursam yine çok moralsiz olucam yaa.İnşallah bu ay hayırlısıyla hemen hamile kalırız.

inşallah canım inşallah bizde haftaya bayram yapıyor oluruz:Saruboceq:

rana canım,bebiş büyüyordur herhalde,henüz göremedik yalnızca keseyi gördük.dr 15 gün sonra gel o zaman görebiliriz,erken gebelik dedi.inşallah bu sefer bi sorun çıkmaz inşallah..

Umutlu canim ilgin icin sanada cok tesekkur ederiz..
sen ne yaptin bu ay, durumlar nasil ??
insallah igneler ise yaramistir da
yigenimiz yoldadair..
Insallah :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu arada BALIM kirmizilar gelmis
ama yilmak yok degilmi
insallah onumuzdeki aya..
hergun hepiniz icin dua ediyorum tum bebis isteyenler icin..
insallah kabul olacak en kisa zamanda..

Arkadaşlar bugün dr.a gittim. Kistlerimin hepsi kaybolmuş çok şükür. 4 gündür incir kürü uyguluyorum. 4 gün önceki kontrolümde kistlerim 5.5 cm idi. Allah'ım çok şükürsositososito

Balım üzülme yeni ay yeni ümit. Hadi bismillah deyip tekrar başlayalım bu aya. Kısmetimiz bu aydır inşallah. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…