kızlar selamlar. Progestan ile ilgili yazılar okudum. Ben günde 6 tane içiyorum. eğer miden çok bulanıyorsa vajinal yoldan attırıver dedi dr. Ben fitil ve o tarz şeylerden hazetmediğimden içmeyi tercih ediyorum.
Bugün kontrolüm vardı merak edenlere anlatayım. Kap atışlarını gördük allahın izniyle. Şimdilik sorun gözükmüyorr binlerce şükür yarabbim. Tabi riski atlatmış değilim. Ama tatile gitmeme izin verdi dr. Çok güneşlenmek yok ve bol bol sıvı tüketmemem lazım. Allah bu sefer yüzüme gülüyor galiba arkadaşlar.:Saruboceq:
sizlerin duaları sayesinde. Ben buna inanıyorum. Ben de hepinizin de duacısıyım. :Saruboceq:
Bilen biliyor beni oldukça sorunlu biriyim kadın hastalıklarından çok çektim. Lütfen canlarım . Hepimizin zamanı var. Ben 5 yıllık evliydim. 32 yaşımdayım. Kader şimdi yüzüme güldü. Ne olur sabredin ve dua edin.:CüvCüv:
hepinizi öpüyorum. Şimdilik hoşçakalına.s
kızlar selamlar. Progestan ile ilgili yazılar okudum. Ben günde 6 tane içiyorum. eğer miden çok bulanıyorsa vajinal yoldan attırıver dedi dr. Ben fitil ve o tarz şeylerden hazetmediğimden içmeyi tercih ediyorum.
Bugün kontrolüm vardı merak edenlere anlatayım. Kap atışlarını gördük allahın izniyle. Şimdilik sorun gözükmüyorr binlerce şükür yarabbim. Tabi riski atlatmış değilim. Ama tatile gitmeme izin verdi dr. Çok güneşlenmek yok ve bol bol sıvı tüketmemem lazım. Allah bu sefer yüzüme gülüyor galiba arkadaşlar.:Saruboceq:
sizlerin duaları sayesinde. Ben buna inanıyorum. Ben de hepinizin de duacısıyım. :Saruboceq:
Bilen biliyor beni oldukça sorunlu biriyim kadın hastalıklarından çok çektim. Lütfen canlarım . Hepimizin zamanı var. Ben 5 yıllık evliydim. 32 yaşımdayım. Kader şimdi yüzüme güldü. Ne olur sabredin ve dua edin.:CüvCüv:
epinizi öpüyorum. Şimdilik hoşçakalına.s
inşallah hayırlısıyla Allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım, dualarında bizleri unutmayacağını biliyorum bizi en iyi biz anlıyoruz sonuçta, ben şimdi aşılamamın sonucunu bekliyorum inşallah tutar
Merseray senin adet tarihin nezaman canım? Çok stresli bi bekleyiş değil mi? Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın.
balım gelicek diye diye,getirdin dimii kırmızılarıKlomen yine foss ettin beniYine getirdi kırmızı kartı:dilcikar: senden bana hayır yok bunu anladım.6 ay boşa kürek çekmişim
seldam canım.dr erken gebelik dedi valla bende anlamadım.ara sıra midem bulanıyo,halsizlik çok tabii uykuyu unutmayayım.ilaçlardan olsa gerek..umutlu nassın yavrum?
mehtap gülü ne kadarlık oldu senin bebe ki görünmüyor henüz? Keyfin nasıl?-tatlicadiarzu-
nostok geldim canım. buralardayım ama çoğu zaman okuyup çıkmak zorunda kalıyorum.
canım hadi inşş.bebişin seninledir..Canıımm beniiimm. Hem de BEBEKLERİMİ haaa:roflol: Kııız telaffuzu bile muhteşeem. Valla belirti var mı yok mu bilmiyorum gülüm. Gögğüslerim Alminas gibi benim de ovitrelleyi vurulduktan iki gün sonra acımaya başlamıştı. Hala acıyorlar:1ninca: Midem biraz bulanıyor ama daha önceleri de hep bulanıyooodu fakat sonuç fosssşakkıdı Aslında ben bu kadar heyecan yapmaz, sabırlı olmaya çalışırdım ama bu ay ne biliiim öle içim kıpır kıpır sanki. Bi taraftan da kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ki, kartı yiyince hayal kırıklığım fazla olmasın. Hayırlısı bakalım. Gerçi doktorum bu gün beni kan tahlili için çağırmıştı ama, gitmiiiciim. Accık bekleyeyim, hayal kırıklığımı kendi kendime yaşayayım istiyorum.kafamçokkarıştı
canım sağlık olsun.önümüzdeki ay balımla ikinizde, hamiş haberlerinizi verirsiniz inşş..Kızlar ben adet oldum bu sabahklava: klava:
tatlım inşallah bebişin seninledir..selam kızlar
en son perşembe gitmiştim doktora yumurtam 11,4 mm di
bu sabah tekrar gittim, yeterli büyüklüğe geldiyse iğne verecekti
ama gerek kalmamış, yumurtlama olmuş
çarşambadan itibaren kullanmam için bi hap verdi
15-20 gün sonra günün geçecek dedi
yani ya adet olacam yada bebişim bana gelmiş olacak
yazısını tam okuyamıyorum ama progente gibi bişey vermiş
nettede bişey bulamadım
buna benzer bi hap adı duyanınız yada kullananız var mı?
canımm bebişinin iyi olmasına çook sevindim.RABBİM onu korusun..dualarımdasın bitanemm..kızlar selamlar. Progestan ile ilgili yazılar okudum. Ben günde 6 tane içiyorum. eğer miden çok bulanıyorsa vajinal yoldan attırıver dedi dr. Ben fitil ve o tarz şeylerden hazetmediğimden içmeyi tercih ediyorum.
ranam nasılsın bitanem.bebiş nasıl..Seldam herseyin yolunda olmasina cok sevindim
Aman canim dikkat et bol bol dinlen
Allahim bebislerimiz korusun .. Amin
canım adet tarihim 25 temmuz ama aşılamanın 14.günü öğrenebiliyoruz o da 20 temmuz yani haftaya bugün.
aaaaaahhhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhh sorma beklemek çok zor, inşallah bu ay verir Allah,
canım adet tarihim 25 temmuz ama aşılamanın 14.günü öğrenebiliyoruz o da 20 temmuz yani haftaya bugün.
aaaaaahhhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhh sorma beklemek çok zor, inşallah bu ay verir Allah,
Benim de adet tarihim 20 temmuz ben de o günü sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum.Haftaya 24 temmuzda tatile çıkcaz eğer adet olursam yine çok moralsiz olucam yaa.İnşallah bu ay hayırlısıyla hemen hamile kalırız.
ranam nasılsın bitanem.bebiş nasıl..
balım gelicek diye diye,getirdin dimii kırmızılarıklava:hayırlısı olsun be gülüm, inşallah önümüzdeki ayaa..:Saruboceq:
QUOTE]
Hayırlısıı olsun mehtapım ne yapalım:çok üzgünüm:
Canımm arkadaşım Seldacığım meleğinin iyi olmasına nasıl sevindim anlatamam. İnşallah sağ salim yüzünü de göreceksin, kucağına da alacaksın. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ranacığım senin bebiş de iyidir inşallah. Aman nolur dikkat edin kendinizeŞeniz
Yeni adet tarihini verirsen eklicem canımyerimseniben
canım sağlık olsun.önümüzdeki ay balımla ikinizde, hamiş haberlerinizi verirsiniz inşş..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?