Klomen yine foss ettin beniYine getirdi kırmızı kartı:dilcikar: senden bana hayır yok bunu anladım.6 ay boşa kürek çekmişim
Kızlar ben adet oldum bu sabahklava: klava:
Kızlar yarın dr. gidiyorum kaç tane yumurtam olduğuna bakacak inşallah sağ tarafımda da yeterli büyüklükte yumurtam vardır dua edin bana Allahım herkese muradını verin.
Evet canım aynen öyleee ocak ayında kışın başladım lanete.Ama hala serüvende devam ediyoz yaz oldu bitiyor bile:roflol: :roflol: :roflol:Balım 13 Ağustos yeni adet tarihim. İnanamıyorum ya koca yaz bitiyo biz hala aynı tas, aynı hamam.klava: klava:
Ranam formaliteden kürek çekiyorum klomenle işte:1rolleyes:Anca tüp bebe paklar beni:roflol::roflol:yine tutmucakkk bu ayda biliyorumm :jeyyar:Umutlu canim ilgin icin sanada cok tesekkur ederiz..
sen ne yaptin bu ay, durumlar nasil ??
insallah igneler ise yaramistir da
yigenimiz yoldadair..
Insallah :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu arada BALIM kirmizilar gelmis
ama yilmak yok degilmi
insallah onumuzdeki aya..
hergun hepiniz icin dua ediyorum tum bebis isteyenler icin..
insallah kabul olacak en kisa zamanda..
hihoyyytOhhhhh ne güzellll pembeee gözünaydınn diyelim kistlerr gitmişş ohhkaydirigubbakcemile2Arkadaşlar bugün dr.a gittim. Kistlerimin hepsi kaybolmuş çok şükür. 4 gündür incir kürü uyguluyorum. 4 gün önceki kontrolümde kistlerim 5.5 cm idi. Allah'ım çok şükürsositososito
Hade bismillahhhhhkaydirigubbakcemile2Balım üzülme yeni ay yeni ümit. Hadi bismillah deyip tekrar başlayalım bu aya. Kısmetimiz bu aydır inşallah. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inş.
tuhh be cok uzuldum son ana kadar umudum vardı senden balsurat:gitme::gitme:
gunaydın kukuleta09
gunaydın umutlu22 nbr nasılsın
Günaydın Alminasçığıım. İyidir be gülüm, senden ne haber? midem acayip bulanıyor. Adetime yakın böyle oluyorum. Kaldı 1 güünn:uhm:
Canıııım yaa hemen adete bağlama sen deklava: klava: gebelikte de böyle olabilir ama haklısın ben de hemen gelmeden karaları bağlarım umarım olmazsınnn canımcım.
Yaa hamileliği de getiriyorum aslında aklımaaopuyorumnanaktan amaa, adet olursam yaşayacağım hayal kırıklığından korkuyorum. Anlarsınız işteee, hepimizin her ay yaşadığı duygulaarkafamçokkarıştı
günaydın kızlar balsurat dün adet oldum yeni tarihim 9 ağustos artık bişe kullanmıcam bakalım ne olacak allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
kızlar ben klomen kullanmayı bıraktım.normalde bugün 4 gün başlayalı....acaba yarıda bırakmanın bir zararı olur mu
olmaz tabiki de ama niye yarıda bırakmaya karar verdiin ki? Yumurta gelişim hızın biraz yavaşlar sadece. Zaten 5 gün kullanılıyor 4 gün kullanmışsın ben devam et derim eğer herhangibir sıkıntı yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?