Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Balım 13 Ağustos yeni adet tarihim. İnanamıyorum ya koca yaz bitiyo biz hala aynı tas, aynı hamam. klava:klava:
Evet canım aynen öyleee ocak ayında kışın başladım lanete.Ama hala serüvende devam ediyoz yaz oldu bitiyor bile:roflol: :roflol: :roflol:

Ranam formaliteden kürek çekiyorum klomenle işte:1rolleyes:Anca tüp bebe paklar beni:roflol::roflol:yine tutmucakkk bu ayda biliyorumm :jeyyar:

Arkadaşlar bugün dr.a gittim. Kistlerimin hepsi kaybolmuş çok şükür. 4 gündür incir kürü uyguluyorum. 4 gün önceki kontrolümde kistlerim 5.5 cm idi. Allah'ım çok şükürsositososito
hihoyyytOhhhhh ne güzellll pembeee gözünaydınn diyelim kistlerr gitmişş ohhkaydirigubbakcemile2
Balım üzülme yeni ay yeni ümit. Hadi bismillah deyip tekrar başlayalım bu aya. Kısmetimiz bu aydır inşallah. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inş.
Hade bismillahhhhhkaydirigubbakcemile2
tuhh be cok uzuldum son ana kadar umudum vardı senden balsurat:gitme::gitme:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Ben demiştimm geleceğini vavvv

gunaydın kukuleta09

Günaydın canlarım.Napayım valla dünkü yazılanları okuyodum adet olanları filan görünce üzüldüm ama hepimiz de dayanklı olmak zorundayız.Allahım sabah sabah sana dua ediyorum yine; şu KK'daki bebiş isteyen güzel hanımların dileklerini bir an önce gerçekleştiriver hayırlısıyla.

Günaydın Alminasçığıım. İyidir be gülüm, senden ne haber? midem acayip bulanıyor. Adetime yakın böyle oluyorum. Kaldı 1 güünn:uhm:

Canıııım yaa hemen adete bağlama sen de klava:klava: gebelikte de böyle olabilir ama haklısın ben de hemen gelmeden karaları bağlarım umarım olmazsınnn canımcım.

Canıııım yaa hemen adete bağlama sen de klava:klava: gebelikte de böyle olabilir ama haklısın ben de hemen gelmeden karaları bağlarım umarım olmazsınnn canımcım.

Yaa hamileliği de getiriyorum aslında aklımaaopuyorumnanaktan amaa, adet olursam yaşayacağım hayal kırıklığından korkuyorum. Anlarsınız işteee, hepimizin her ay yaşadığı duygulaarkafamçokkarıştı

biliyorum canım ben de her ay böyle zaten biliyodum olmıcanıı, hiç beklemiyorum zaten gibi hep söylerim ama işte yine de allahtan ümit kesilmiyor.

Günaydın arkadaşlar.ALLAHIM isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun inşallahhhh...

Günaydın hanımlarrrr

Umutlummm nasılsın güzelim , inşallahhhhh yarın bizi havalara uçurursun.
Balım bizi bu ayda bizi üzdün be güzelim , ama olsun inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay bizi teyze
yapacaksın dimi kaydirigubbakcemile5
Bende artık pek yazamıyorum arkadaşlar , 2 gündür mide bulantılarımda başladı :asigim:
Ama mutlaka yazılanları okuyorum ve tüm dualarım sizinle.
ınşallah rabbim hayırlısıyla meleklerinizi sizlere getirsin hemen
Çok öpüyorum sizleriiiiii opuyorumnanaktan

ınşallahhh Totemciğiiiim. Sen iyi ol yeter ki, yazmasan da anlarız biz seni. Bulantılar çok kötü oluyor ama, bebişler anneliğe hazırlıyorlar bence böyle yaparak. Daha sabırlı olmamızı sağlıyorlar yani...

günaydın kızlar balsurat dün adet oldum yeni tarihim 9 ağustos artık bişe kullanmıcam bakalım ne olacak allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

günaydın kızlar balsurat dün adet oldum yeni tarihim 9 ağustos artık bişe kullanmıcam bakalım ne olacak allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hayırlısı olsun Zeytinciğim. Belki de hiçbirşey kullanmamanı bekliyordur meleğin. Allah tez zamanda muradını versin canım.
Yaaa kızlaar ben bu prognexi azaltsam mı acabaaa. İçim uyuyoor. İşyerinde de nasıl zor oluyor anlatamammmirmirmirmir

kızlar ben klomen kullanmayı bıraktım.normalde bugün 4 gün başlayalı....acaba yarıda bırakmanın bir zararı olur mu

kızlar ben klomen kullanmayı bıraktım.normalde bugün 4 gün başlayalı....acaba yarıda bırakmanın bir zararı olur mu

olmaz tabiki de ama niye yarıda bırakmaya karar verdiin ki? Yumurta gelişim hızın biraz yavaşlar sadece. Zaten 5 gün kullanılıyor 4 gün kullanmışsın ben devam et derim eğer herhangibir sıkıntı yoksa.

Kızlar selam sabah dr. gittim malesef sağ tarafımda kist oluşmuş sol tarafımdaki her zamanki gibi süper ama hiçbir faydası yok ki üzüldüm ne yalan söyliyeyim dr. bilsek hiç vermezdim klomeni dedi fazla büyütmüş yumurtanı ama kısmet belki mucize olur solda ki yumurtam sağa kaçar neden sağ diye tutturdum çünkü sol tüpüm alındı herkese iyi günler.

olmaz tabiki de ama niye yarıda bırakmaya karar verdiin ki? Yumurta gelişim hızın biraz yavaşlar sadece. Zaten 5 gün kullanılıyor 4 gün kullanmışsın ben devam et derim eğer herhangibir sıkıntı yoksa.

20-25 tem biz eşimle ayrı yerlerde olacaz.Birde konrole gidemeyeceğim.Bunlar olmadan kullanmamın bir manasıda yok sanırsam:1no2: senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…