Totemimm oyy bulantılar başladı demek:asigim:Olsun bebeğinin sağlıklı olduğunun habercisi bunlar:asigim:Rabbim yardım eder:1hug:Bu ay son ayım benim artık klomende noktayı koyacam 1 ay deneyelım bakalımkaydirigubbakcemile3Günaydın hanımlarrrr
Umutlummm nasılsın güzelim , inşallahhhhh yarın bizi havalara uçurursun.
Balım bizi bu ayda bizi üzdün be güzelim , ama olsun inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay bizi teyze
yapacaksın dimi kaydirigubbakcemile5
Bende artık pek yazamıyorum arkadaşlar , 2 gündür mide bulantılarımda başladı :asigim:
Ama mutlaka yazılanları okuyorum ve tüm dualarım sizinle.
İnşallah rabbim hayırlısıyla meleklerinizi sizlere getirsin hemen
Çok öpüyorum sizleriiiiii opuyorumnanaktan
Zeytin hakkında hayırlsıı olsun tamam ekliyorum yeni tarihiniyerimsenibengünaydın kızlar balsurat dün adet oldum yeni tarihim 9 ağustos artık bişe kullanmıcam bakalım ne olacak allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canın bilmiyorumkii:sm_confused:Eşinle ayrı yerlerde olucaksın ama hiç belli olmaz belkide o tarihlerden sonra tutabilir.çGercı randevuyada gidemiceksin.Aslında bırakmak ne kadar dogru bılmıyorum .Ama bır keresınde ben kötu olmustum.dr aradım 4.günde bırakmıstım.bişide olmamıstı yumoşlar ıyıydııkızlar ben klomen kullanmayı bıraktım.normalde bugün 4 gün başlayalı....acaba yarıda bırakmanın bir zararı olur mu
Kızlar selam sabah dr. gittim malesef sağ tarafımda kist oluşmuş sol tarafımdaki her zamanki gibi süper ama hiçbir faydası yok ki üzüldüm ne yalan söyliyeyim dr. bilsek hiç vermezdim klomeni dedi fazla büyütmüş yumurtanı ama kısmet belki mucize olur solda ki yumurtam sağa kaçar neden sağ diye tutturdum çünkü sol tüpüm alındı herkese iyi günler.
kızlar çıldıracam yawwww:umursamaz: mafoldumben hafta sonu kontrole gitmem gerekiyordu ama ben şehir dışında olacam.klomen çrş bitiyor.dr sorayım diye aradım dr doğum iznine ayrılmış ekimde gelecekmiş.Gelde kafayı yemedelikafadulden :mymeka: Ne yapacağım ben şimdi.........mafoldumben
kızlar ben klomen kullanmayı bıraktım.normalde bugün 4 gün başlayalı....acaba yarıda bırakmanın bir zararı olur mu
Kıızz Balsuraat, benim yanıma neden soru işareti koydun şekeriim. Daha ayın 15 i gelmedi kiii. Zaten ben dr. randevu aldım, bugün gidiciiim. Ne yapayım dayanamadım doktorcuğumun hasretine. Valla acaba mı demekten yorgun düştüm. Öğlende de bi arkadaşımla konuştuk, ne bekliyorsun, varsa da yoksa da öğren gitsin dedi (tabii onun için demesi kolayy)
Kıızz Balsuraat, benim yanıma neden soru işareti koydun şekeriim. Daha ayın 15 i gelmedi kiii. Zaten ben dr. randevu aldım, bugün gidiciiim. Ne yapayım dayanamadım doktorcuğumun hasretine. Valla acaba mı demekten yorgun düştüm. Öğlende de bi arkadaşımla konuştuk, ne bekliyorsun, varsa da yoksa da öğren gitsin dedi (tabii onun için demesi kolayy)
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile üfff kafam çok karışıkk kızlaar. Bana dua edin noluuurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?