kızlar bu anlatacaklarıma ben bile inanamıyorum en baştan başlıyayım hatırlatmak için ben 16 yaşından beri pko hastasıyım. 1 yıllık evliyim yaşım 32 ve rahatsızlığımı bildiğim için hiç korunmadım. neyse 2 ay önce doktora gittim ve klomene başlattı. sonra 1 tane yumurtam oldu ve çatlatma iğnesi vurduk bir işe yaramadı. bu ay tekrar klomen başladık fakat klomen biter bitmez benim kanamam başladı kahverengi durmuyo neyse zaten yumurtlama takibi için doktora gittim ve bana kanama dursun diye progestan verdi fakat oda yan etki yaptı yine kanamam başladı ve doktorum böyle olmayacak bütün ilaçları kes dedi çünkü çok ağrım olmaya başladı bir dahaki ay iğnelere başlarız dedi arada sadece 1 gün temiz kaldım hiç umudum yoktu bu ay. bekliyorum adet olucam diye 4 gün gecikti dünden beri midem bulanıyo bir tuhafım ama hiç yormuyorum hamileliğe kuzenim zorla bana test yaptı veeeeeeeeee hamileyim ben inanamıyorum yarın doktora gidicem ama ultrasonda görünürmü bilmiyorum darısı başınıza allah herkese nasip etsin bal suratçım sen beni hamilelere listesine ekle
selam kızlar ben bugün dr gittim burada değişen bişey yok yarın adanaya gidiyorum cumaya kürtaj olacağım kayınvalidemde kalacam oradan memlekete gideceğim yani ortalama bir ay yokum
Başka bir topikten lovelinin msj okudum:çok üzgünüm:Listeden çıkartıyorum ismini görüpte kötü olmasınmafoldumben
kızlar bu anlatacaklarıma ben bile inanamıyorum en baştan başlıyayım hatırlatmak için ben 16 yaşından beri pko hastasıyım. 1 yıllık evliyim yaşım 32 ve rahatsızlığımı bildiğim için hiç korunmadım. neyse 2 ay önce doktora gittim ve klomene başlattı. sonra 1 tane yumurtam oldu ve çatlatma iğnesi vurduk bir işe yaramadı. bu ay tekrar klomen başladık fakat klomen biter bitmez benim kanamam başladı kahverengi durmuyo neyse zaten yumurtlama takibi için doktora gittim ve bana kanama dursun diye progestan verdi fakat oda yan etki yaptı yine kanamam başladı ve doktorum böyle olmayacak bütün ilaçları kes dedi çünkü çok ağrım olmaya başladı bir dahaki ay iğnelere başlarız dedi arada sadece 1 gün temiz kaldım hiç umudum yoktu bu ay. bekliyorum adet olucam diye 4 gün gecikti dünden beri midem bulanıyo bir tuhafım ama hiç yormuyorum hamileliğe kuzenim zorla bana test yaptı veeeeeeeeee hamileyim ben inanamıyorum yarın doktora gidicem ama ultrasonda görünürmü bilmiyorum darısı başınıza allah herkese nasip etsin bal suratçım sen beni hamilelere listesine ekle
gunaydın umutlu22 cok uzuldum ama umudunu yıtırme bırdahakı ay tekrar denersın bende ıdrarda bakılan testlersen yaptım benımde negatıf cıktı anlayacagın buay tutmamıs adet tarıhım 20 sı ama dayanamayıp erken yaptım hcg de baktırsam sonuc aynı cıkar 0.1 yanı bosver tekrar denerız en azından saglıklıyız elımız ayagımız tutuyor
gunaydın umutlu22 cok uzuldum ama umudunu yıtırme bırdahakı ay tekrar denersın bende ıdrarda bakılan testlersen yaptım benımde negatıf cıktı anlayacagın buay tutmamıs adet tarıhım 20 sı ama dayanamayıp erken yaptım hcg de baktırsam sonuc aynı cıkar 0.1 yanı bosver tekrar denerız en azından saglıklıyız elımız ayagımız tutuyor
:1hug:
Alminascım biliyorsun benim de adet tarihim 20si. Daha önce başka bi yerde konuştuğumuz bi arkadaş adetine 5 gün kala idrarda dayanamayıp baktığını ve senin gibi negatif çıktığı için moralinin bozuk olduğunu yazmıştı. Şimdi biraz önce adeti 2-3 gün geçtiği için tekrar idrarda bakmış ve çift çizgi çıkmışhihoyyythihoyyyt inanabiliyor musun sonra kanda baktırmış ve kanda da 99 çıkmış ve dr'u büyük ihtimalle hamilesin demiş.Canım niye bize de böyle bi mucize olmasın? Lütfen umudunu yitirme. :1hug::1hug::1hug:
Günaydın canlarım.
BETA-HCG 0,1
Bilgilerinize tatlılarım
Sağol güzelim tesellin içinopuyorumnanaktan Ama sen gerçekten çok erken davranmışsın test için. Ne diyelim, hakkımızda hayırlısı neyse Yüce Mevlam onu versin. Zaten dün testin sonucunu beklerken de hep böyle dua ettim. Nasibimizde varsa görürüz bebişlerimizi. Bi de ben hep diyorum ya Yaradana çoookk şükürler olsun ki bir tane yavrum var. Allahım önce hiç olmayanları görsün inşallahhh.
:çok üzgünüm:Lanet olası iğnede işe yaramadı demeksenağlamaYok YoK İYİCE bize ilaç işlemez oldu..:çok üzgünüm:Güzel haber alırım diye hemen açayım dedım Umutlumm saglık olsun dıyelım:1hug:
İyice dinozorlaştıkk iş birşey paklamıyor bizikötükedihüsoEşime dün 2 kutu klomeni aldırdım ama şeytann ilaçları geri ver içme diyorr.Çokk kararsızımm çokkkikilemde kaldımm
:mymeka:alminass sen hiç boşuna negatiff çıktı deme bakimmm:mymeka:5 gün kala idrarda çıktığı nerde görülmüş:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?