Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya benim ilk ayım denilebilir ama bundan önce 2 aydır yumurta oluşturmaya çalışıyoruz
nihayet oluştu yumurtam hatta yumurtlamada oldu ve kasıklarında ve belimde belirgin ağrılar var ama yinede çok umutlanmak istemiyorum
hadi hayırlısı inşallah bu ay çok hamiş çıkar opuyorumnanaktan

Kızlar listeyi aldım yine elime kaydirigubbakcemile3bırakıyordum vazgeçtimm:lepi:
Bu delinin burda ne işi var demişsinizdir.Defolup gidemedim malesefsırnaşık şeyDelü gibi verdiğim aniden karar ilee klomeni içmicem dedim.Bugun 5.gün geldi çattı benim içimle alevler:jeyyar:Üstelik çatlatıcı iğne ve klomeni eşim almıştı onları ben dün geri yollamıştım eczaneye.sırnaşık şeyBugünde geri aldırdım ilaçlarısırnaşık şeyeczancı şaşırmıştırkaydirigubbakcemile32.kutu içtigim için 1 tanesini ssk karşılıyor 2.kutuyu kendimiz alıyoruz:1rolleyes:Ben bugun içmicem ya hanii sinirimii çıkardım ilaçlardan.Yeminlen 10 tableti ambalajından cıkararak çöpe tık tık tık tık çıtlatıp attımm:roflol:çokk zevkliydi amakaydirigubbakcemile3sonra ben otur ağla .çöpten cıkarsan çıkaramazsın.eşime söylemedim tabi yoksa kafamı koparırkaydirigubbakcemile3Sonra eşim dayanamadı zırlamalarıma dr aradık kaydirigubbakcemile3Doktora olmadı bu ayda deyınc eyıne şaşırdı yapma yaaa diyosırnaşık şeyBırakmak istediğimizi söyledik:asigimoktorum devam dedi:asigim:1 ay daha iç sonra ara vericez 2 ay dedi.Sonrasında Asıl ANA tedaviye geçicez dedi gelsin iğnelerkaydirigubbakcemile3
Rekoru kırıcamm 7.AY KLOMEN varmı benım kadar içen:lepi:kaydirigubbakcemile3

balsuratım hadi hayırlısı inşallah bu ilaçlarla geçireceğin son ayın olur ve umuduna kavuşursun yerimseniben

canım herkesin hayatında farklı farklı sorunları var inan bana rabbimden gelen herşeye şükretmeliyiz şimdi bebeğin hemen olsa ve tam onu herşeyiyle içinde hissederken düşse o zaman daha çok yıkılmaz mıydın? Biliyorum çok bunaldın ama bak yalnız değilsin bizle de oraya doğru geliyoruz ben inanıyorum hem senin yaşın da çok küçük daha.35-40tan sonra bebek için uğraşanlar ve başaranların sayısı az değil.İyiki bırakmadın cnım lütfen allaha sığın o herşeyin hayırlısını bizden daha iyi bilir elbet onun bildiği bize nasip edeceği hayırlı bir zaman vardır.Tıp çok ilerledi merak etme bu zamanlarda yaşadığımız için şanslıyız canım umarım tedavin hayırlısıyla iyi başlar ve iyi sonlanır canım dualarımız seninleŞenizŞenizŞeniz

kızlar iyi geceler ....balsuratçım merhaba beni hatırladın mı bilmiyorum ama bir ayı geçmiştir bu topiğe girmiyroum

canım lütfen üzülme afferin san bırakmak falan yok...lütfen canım
bak benim bi arkadaşımın 5 yıldır çocuk olmuyor du ve 2 yılı doktorda geçirdiler ne eşinde ne kendin de bi sorun var ...
ilk bir sene doktor kendi haline bıraktı bunlerı 1 sen boyunca olmadı klomen kullandı oda...1 yıl yine olmadı ve ilk aşılamada tuttu...doktorun söylediği te şey kendini kastığımn için olmuyor diyordu...herşey bi sebep canım ya ona bakarsan inasanlar tecavüze uğruyor ve hamile kalıyor...

dünyada herşey yazılı canım biz yanlızca rollerimizi oynuyoruz hepsi bu

Evet ninikim kaderimizde ne yazılıysa onlarıı görücezz.Rabbim cümlemize hayırlı zamanda göndersinn inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

hadi canım ben yatıyorum iyi geceler...senide hep keyifli görmek istiyorum ayrıca topiği çok kullanmasamda senin yazılarını ve yorumlerı nı takip ediyorum canım ve seni hep öyle görmek istiyorum tamam mı...biz burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız...umutsuzluğa yer yok o yüzden

hihoyyythihoyyytAllah rahatlık versinn iyi gecelerrropuyorumnanaktanTamam canım sende arada uğraa topiğeee bekliyoruzhihoyyyt

tünaydın arkadaşlar,iyi haftasonları....balsuratcım listeye benide eklermisin tatlım...klomene bugün başladım bende...

başladın yani.. hadi hayırlı olsun canım

başladım canım,inşallah hayırlısı olur..sadece bu ay kullanmayı planlıyorum..yarın malum kandil,birbirimize dua edelim hepimiz,Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder,yavrularımızı kucağımıza verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…