:Saruboceq: :Saruboceq: İnşallahhh olmazzsınn inşallahhhhh:Saruboceq:rabbim yüzünü güldürsün:1rolleyes:
Kızlar listeyi aldım yine elime kaydirigubbakcemile3bırakıyordum vazgeçtimm:lepi:
Bu delinin burda ne işi var demişsinizdir.Defolup gidemedim malesefsırnaşık şeyDelü gibi verdiğim aniden karar ilee klomeni içmicem dedim.Bugun 5.gün geldi çattı benim içimle alevler:jeyyar:Üstelik çatlatıcı iğne ve klomeni eşim almıştı onları ben dün geri yollamıştım eczaneye.sırnaşık şeyBugünde geri aldırdım ilaçlarısırnaşık şeyeczancı şaşırmıştırkaydirigubbakcemile32.kutu içtigim için 1 tanesini ssk karşılıyor 2.kutuyu kendimiz alıyoruz:1rolleyes:Ben bugun içmicem ya hanii sinirimii çıkardım ilaçlardan.Yeminlen 10 tableti ambalajından cıkararak çöpe tık tık tık tık çıtlatıp attımm:roflol:çokk zevkliydi amakaydirigubbakcemile3sonra ben otur ağla .çöpten cıkarsan çıkaramazsın.eşime söylemedim tabi yoksa kafamı koparırkaydirigubbakcemile3Sonra eşim dayanamadı zırlamalarıma dr aradık kaydirigubbakcemile3Doktora olmadı bu ayda deyınc eyıne şaşırdı yapma yaaa diyosırnaşık şeyBırakmak istediğimizi söyledik:asigimoktorum devam dedi:asigim:1 ay daha iç sonra ara vericez 2 ay dedi.Sonrasında Asıl ANA tedaviye geçicez dedi gelsin iğnelerkaydirigubbakcemile3
Rekoru kırıcamm 7.AY KLOMEN varmı benım kadar içen:lepi:kaydirigubbakcemile3
kızlar iyi geceler ....balsuratçım merhaba beni hatırladın mı bilmiyorum ama bir ayı geçmiştir bu topiğe girmiyroum
Canım nickinden hatırladım:asigim:hoşgeldinnn
hadi canım ben yatıyorum iyi geceler...senide hep keyifli görmek istiyorum ayrıca topiği çok kullanmasamda senin yazılarını ve yorumlerı nı takip ediyorum canım ve seni hep öyle görmek istiyorum tamam mı...biz burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız...umutsuzluğa yer yok o yüzden
tünaydın arkadaşlar,iyi haftasonları....balsuratcım listeye benide eklermisin tatlım...klomene bugün başladım bende...
hayırlı olsun ayzan Allah tez vakitte isteyen herkese versin inşallah
başladın yani.. hadi hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?