Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ASLINDA ANLIYORUM CANIM SENİ BENİMDE BU KADAR RAHAT KONUŞMAM İLK HAMİLELİĞİMDE DE BÖYLE 3 4 GÜN KALA YAPTIM YİNE BÖYLE SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI VE HAMİLEYDİM ONDAN YANİ...İNŞ BUNDA DA HAMİLEYİMDİR YA...BİDE DEĞİLSEM................:sinifsinif:

İnşallah canım yaa...Senin daha önceden yaşamış olduğun bi tecrüben var o yüzden olabilir yani canım.Ben hiç daha hamile olmadım hep yaptığım testler negatif çıktı o yüzden yine aynı sonuç olacak diye korkuyorum hatta önceki baktığımda bi daha geçmeden hiç bakmıcam demiştim.İnşallah canım ikimizin de mucizesi içimizdedir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı olsun canım ya benim adetime 3 4 gün var ama hiç bir belirti yok sadece kasık ağrım var. Bende sabah tesr yaptım çok silik çıktı acaba hamilemiyim ki..

illaki öğrenmek istiyorsan çatlatma iğnesi olmadıysan kan tahlili yaptır bence idrar tahlili günün geçmeden doğru sonuç vermiyo boş yere umutlanmış olma

illaki öğrenmek istiyorsan çatlatma iğnesi olmadıysan kan tahlili yaptır bence idrar tahlili günün geçmeden doğru sonuç vermiyo boş yere umutlanmış olma

yok canım çatlatma iğnesi oldum ayın 6 sında niye şimdi kan testi yaptırsam doğru sonuç vermez mi.

aslında işin şakası bende korkuyorum hala çok da rahat değilim ama inş küçük yaramazlar içimizdedirler .....

Canım senin bu 2. bebeğin mi olacak? Çocuğun var mı yani?

canım çok sevindim, inşallah hamilesindir ve hiç sorun yaşamazsın :asigim:

acaba normalmi böyle 10 gün önceden kasıklarımın ağrıması

hayatım çok normal stres yapma iğne e ilacın etkisi kan testini çatlatma iğnenden 14 gün sonra yaparsan net sonuç verir.idrar için çok erken adet günün geçmeli 3\5 gün kadar şuan idrar teti yaparsan testte yine çift çizgiyi görürsün iğneden dolayı..buda seni yanıltır
sabret tatlım biraz daha sabır...

yok canım ilki gelişmediğinden dolayı 2 aylıkken kürtaj oldum malesef....

hımm anladım canım neyse inşallah bunlar ilk ve sağlıklı bebişlerimiz olur.Ayy kızz :1shok::1shok: sanki hamileymişiz gibi konuştum.Allahım inşallah yaa şu mübarek günde sana yalvarıyoruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ağzından bal damlıyor canım ya ama banada sanki hamileyiz gibi geliyor ya ne biliyim içimdeki ses öyle diyo bana....allahım sen duy bizi... Artık pazartesi günü ikimizinde netleşir haberleşelim canım.
Bu sırada ismin neydi..

tamam canım bence de haberleşelim.Benim de içime bu sefer olacakmış gibi geliyor:sm_cool::sm_cool::sm_cool: ama tabi inşallah psikolojik değildir.İsmim yeşim senin neydi? :içelim::içelim:

tamam canım bence de haberleşelim.benim de içime bu sefer olacakmış gibi geliyor:sm_cool::sm_cool::sm_cool: Ama tabi inşallah psikolojik değildir.ismim yeşim senin neydi? :içelim::içelim:

ay canım ya inş ne biliyim banada öyle geliyor bide hiç karnım falan ağrımıyor benim ya benm adım da aslı
canım msn varmı senin...

slm arkadaşlar,bende aranıza bugün katılıyorum,bi iki sorum olucak eğer yardımcı olursanız çok sevinirim...2,5 yıllık evliyim,ilk 3 ay dışında korunmadık.ama hala gebelik yok..tüm testlerimiz yapıldı(hormon,spermiyogram,hsg vs) herşey normal çok şükür,her ay düzenli adet görüyorum ve düzenli yumurtluyorum,çatlamada oluyo...yarın klomene başlıycam dr önerisiyle..ama benim kafama takılan düzenli yumurtlayan ve yumurtası çatlayan birine klomen tedavisi uygulanırmı,bu şekilde hamile kalan veya sorun yaşayan oldumu aranızda...

Canım bizim durumda aynen senin de izah ettiğin gibi.3 senelik evliyiz 14 aydır korunmuyoruz ve hiç gebelik olmadı.Hsgye kadar ben ve eşim tüm taramalardan geçirildik.Nedeni belirlenemeyen infertilite dendi.3 aydır da klomen başlandı bana.Benim de klomen kullanmadığım zamanlarda mutlaka yumurtam oluyor ve çatlıyordu ancak gebelik gelişmiyordu.Klomen kullanımının amacı daha fazla sayıda ve daha hızlı yumurta üreterek gebelik şansını artırmak bi de çatlatma iğnesiyle döllenmeyi kaçırmamak.Hayılı olsun canım tedavin.

canım hoş geldin bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım benimde herşey normaldi ama gebelik olmuyordu bakalım artık bi kaç gün içinde gebe olup olmadığım ortaya çıkacak.

Arkadaşlar hepimiz de gebe kalabilmek için uğraşıyoruz.Bunun için biçok şey deneyen ve benim oldu şimdi hamileyim diyen biçok kişi okudum.Acaba biz de gebe kalmayı kolaylaştıran alternatif tıp yöntemleri diye bi link açsak gebe kalanlar bizlere uyguladıkları ve fayda gördükleri formüllleri kürleri yazarlar mı ne dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…