arkadaşlar hepimiz de gebe kalabilmek için uğraşıyoruz.bunun için biçok şey deneyen ve benim oldu şimdi hamileyim diyen biçok kişi okudum.acaba biz de gebe kalmayı kolaylaştıran alternatif tıp yöntemleri diye bi link açsak gebe kalanlar bizlere uyguladıkları ve fayda gördükleri formüllleri kürleri yazarlar mı ne dersiniz.
tabi canım özeline yazarım sen de yazarsınşenizşeniz
canım ya gelmedi özelime
pembepamuk bende incir kürünü uygulamaktayım çalıştığım için sabah hazırlama problemi oluyo bende akşam kaynatıp 1 bardağını akşam 1 bardağınıda sabah içiyorum inşallah faydasını görürüz bugün uygulamaya başlayalı 7. gün
slm arkadaşlar,bende aranıza bugün katılıyorum,bi iki sorum olucak eğer yardımcı olursanız çok sevinirim...2,5 yıllık evliyim,ilk 3 ay dışında korunmadık.ama hala gebelik yok..tüm testlerimiz yapıldı(hormon,spermiyogram,hsg vs) herşey normal çok şükür,her ay düzenli adet görüyorum ve düzenli yumurtluyorum,çatlamada oluyo...yarın klomene başlıycam dr önerisiyle..ama benim kafama takılan düzenli yumurtlayan ve yumurtası çatlayan birine klomen tedavisi uygulanırmı,bu şekilde hamile kalan veya sorun yaşayan oldumu aranızda...
canım bende de durum aynı. Klomen önerdi dr ama kist yaptı
inş sen de olmaz
incir kürü klomen yerine düşünülebilir bence
bende klomene başladım kızlar; yazdım daha öncede ama cevap veren olmadı bana. :sinifsinif: inşallah işe yarar.
ne zaman başladın canım bende kullandım bu ay ve şimdi sonucu bekliyorum..
çarşamba günü başladım canım; çarşamba tekrar dr a gidicem bakalım ne olucak. çok heyecanlıyım.
slm balsurat naber
Selam kukulett iyiyim canımm senden ne haber:jeyyar:
ben de iyiyim sağol adet olmamayı bekliyorum 3 gün kaldı bakalım hayırlısı.Bu arada klomenle hamile kalanların listesi bayaa uzunmuş ya çoğunluk pespembe klomenin işe yaradığına inanmak istiyorum yaa.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?