selam arkadaşlar kandil akşamı hepiniz için dua ettim bende klomenle hamile kalanlardanım allahın izniyle yavrumu yakında kucağıma alıcam allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sakın ümitlerinizi kaybetmeyin yüce allahım vereceği zamanı biliyor
slm hoşgeldin aramıza bende klomen kullanıyorum ama 19 mm oluyo benimki o yüzden iğne verdi bana
adetine az kalmış inş.güzel sonuçlar alırsın bu ay
kızlar adetim 3 gün gecikmişti,eşime gelirken test almasnı söylemiştim az önce denedim bariz bi şekilde koyu çizgi cıktı sonra inanamadık bir tane daha test yaptık oda bariz iki çızgı çıktı, sizce hamile olabilirmiyim, ama bende hicbir şekilde bir belirti yok ne göğüslerimde damarlanmalar,ne akıntı, nede başka bişey.. hiç bi belirtim yok..bir dahaki ay tüp bebek tedavisine baslıycaktık, az önce kan testide verdim bir saat sonra alcam sonucu umarım pozitif çıkar, lütfen dua edin arkadaşlar..
kızlar şimdi sonucumu aldım, mucizem benimle allaha binlerce şükür, değerim 149 çıktı. bu ay klomen ve preseed kullanmıştım, hiç bi belirtim yoktu, kızlar bu değer sizce nasıl adetim 3 gün geçti değerim 149 sizce normalmi düşükmü
canım benim harika bi haber bu hihoyyythihoyyythihoyyyt çok sevindim allah kucağına almayı nasip eysin darısı bizlerin başına :Saruboceq::Saruboceq:bişey daha sorucam canım klomeni ve preseedi kaçıncı ay kullanışındı ve başka bi kür yapmışmıydın bize ne tavsiye edersin?
canım klomeni bu ay 4. kullanışımdı ama iğnesiz yani dr falan demedi kafama göre kullandım, preesed de 2.ayımızdı. allahım sizlerede nasip eder inşallah benim içinde dua edn lütfen kimyasal falan olmasın cok korkuyorum çünkü aylardır bugünü bekliyorum..
kızlarrr hala gelmedı kırmızılar
:teytey:Oleyyyyy yeni bir hamişimiz daha çıktıı.maşallahh sübhanallahhhkızlar adetim 3 gün gecikmişti,eşime gelirken test almasnı söylemiştim az önce denedim bariz bi şekilde koyu çizgi cıktı sonra inanamadık bir tane daha test yaptık oda bariz iki çızgı çıktı, sizce hamile olabilirmiyim, ama bende hicbir şekilde bir belirti yok ne göğüslerimde damarlanmalar,ne akıntı, nede başka bişey.. hiç bi belirtim yok..bir dahaki ay tüp bebek tedavisine baslıycaktık, az önce kan testide verdim bir saat sonra alcam sonucu umarım pozitif çıkar, lütfen dua edin arkadaşlar..
demek kafana göre kullandın ve başardın:lepi:canım klomeni bu ay 4. kullanışımdı ama iğnesiz yani dr falan demedi kafama göre kullandım, preesed de 2.ayımızdı. allahım sizlerede nasip eder inşallah benim içinde dua edn lütfen kimyasal falan olmasın cok korkuyorum çünkü aylardır bugünü bekliyorum..
kızlarrr hala gelmedı kırmızılar
balsurat beni de eklermisin 26 temmuz adetimin başlangıcı
Babylove tebrik ederim canım darısı hepimizin başına....
Bu arada BALSURAT arkadaşım, aramızda olman çok güzel.Bir ara pes etmekten falan bahsetmiştin, içim burkularak okumuş yorum bile yazamamıştım üzüntümden...Sen buranın demirtaşlarındansın.Senden de güzel haberi alacağımız gün yakındır.Buna içten inanıyorum...Diğer arkadaşlarım bu listenin hamiş bölümüne bir gün hepimiz gireceğiz...İnanç ve azim...Allah hiç bir duayı karşılıksız bırakmaz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?